نویسنده |
پیغام |
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان مچتبي چان خوشحالم كه شما هم موفق شدين. ميتونين با استفاده از پتانسيومتري كه روي مدار هست نور lcd رو تنظيم كنين. ياعلي
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
چهارشنبه 13 شهریور1392 - 8:35pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
تبریک میگم مجتبا جان. مساله نور ال سی دی که چیز مهمی نیست! اگر منظور شما کنتراست باشه باید با تنظیم تنها پتانسیومتری که روی فیبر گذاشته شده کنتراست ال سی دی رو تنظیم کنین. اگر منظور شما واقعا نور پشت زمینه یا بک لایت باشه ؛ باید اتصالش رو خودتون در خارج مدار انجام بدین! به این صورت که پایه 16 ال سی دی رو به زمین یا پایه 1 ال سیدی وصل میکنین. پایه 15 رو هم از طریق یک پتانسیومتر 5 کیلو به ولتاژ 5+ یا پایه 2 ال سی دی وصل میکنین. از سر وسط و یک کناری پتانسیومتر استفاده میکنین. با تنظیم این پتانسیومتر دقیقا حداقل و حداکثر نور بک لایت حاصل میشه.
|
چهارشنبه 13 شهریور1392 - 8:37pm |
|
|
بهرنگ
کاربر حرفه ای
|
الان ویندوز رو 98 نصب میکنم گفتم بگم اگه دیگه پیدام نشد بدونین این ویندوز 98 به نت وصل نمیشه
|
چهارشنبه 13 شهریور1392 - 8:56pm |
|
|
mojtaba gold
کاربر فعال
|
ممنون از راهنمای شما اقا حمید فردا ظهر این کا رو روش انجام میدم من لایت ندارم با اون پتانسیومتر هم تنظیم کردم ولی نور ندارم نتیجه رومیگم فقط بایدجعبه بگیرم وداخل جعبه بزارمش و پراپ ها رو هم بایددرست کنم میله برنجی دارم با همون میتونم درست کنم میله های روکه داخل زمین باید برن ؟ باطری 9 ولت کتابی شارژی چقدر کار میکنه با این مدار؟چه ولتاژیبرای کار با این مدار خوبه 12 یا 9 ولت؟
|
چهارشنبه 13 شهریور1392 - 11:14pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم مجتبا جان. من عرض کردم اون پتانسیومتر که برای کنتراست هست! یعنی پررنگ و کم رنگ بودن نوشته روی ال سی دی رو کنترل میکنه و باید حتما تاثیر داشته باشه وگرنه یا پتانسیومتر ایرادی داره یا سیمی که در مسیر پایه شماره 3 و یا 2 ال سیدی تا فیبر هست قطعی داره و یا ایراد از خود ال سی دی هست! بک لایت هم واقعا به معنی نور پشت صفحه ال سی دی هست که شبیه یک LED عمل میکنه و نیاز به اتصال پایه 15 و 16 ال سی دی داره و توضیحش رو دادم. برای پراب ها بهترین جنس استیل ذکر شده و فکر میکنم چون به مرور اکسید نمیشه بهترین انتخاب هست. برای تست میتونین از هر میله فلزی استفاده کنین ولی اعدادی که روی صفحه میزنه قطعا کمی بالا و پایین میشن و زیاد هم برای تست مهم نیست چون مهم تغییر مقاومت نقطه به نقطه خاک هست تا بشه به تحلیلی در مورد وضعیت زیرینش رسید. مدار فکر میکنم با 9 ولت باید خوب کار بکنه بشرطی که باطری 9 ولت شما دیگه مثلا زیر 8 ولت نیاد! بستگی به کیفیت باطری 9 ولتی شما داره. اگر از آلکالاین استفاده کنین خب خیلی بیشتر کار میکنه. ولی با باطری معمولی کتابی فکر نمیکنم بیشتر از 4 ساعت درست کار بکنه! بنظر من باطری 12 ولت مناسبتر هست و اگر از 3 تا سلول لیتیومی نظیر باطری موبایل و از نوع کوچک استفاده کنین میشه بالای 20 ساعت از دستگاه جواب گرفت.
|
پنج شنبه 13 شهریور1392 - 12:02am |
|
|
بهرنگ
کاربر حرفه ای
|
درود درود درود
خب بعد 15 ساعت خواب حالا بیدار شدم ببینم میتونم ویندوز 98 نصب کنم یا نه
دیشب هر کاری کردم نشد فکر کنم با سیستم من جواب نده
|
پنج شنبه 14 شهریور1392 - 1:17pm |
|
|
بهرنگ
کاربر حرفه ای
|
نمییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییشه نمیشه کشت منو ولی نصب نشد !!! یک ویندوز ... . نصب نشد من بیخیال شدم بییییییییییییییییییییییخیااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااال دوستان کسی میتونه یک لب تاب قدیمی واسم پیدا کنه ؟ چون من شهرستانم نمی تونم پیدا کنم.
|
پنج شنبه 14 شهریور1392 - 4:02pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
سلام آقا نادر آقا دلسرد نشو فکر کنم یه راه حلی باشه یادمه یه بار تو یه شرکتی که کار میکردم یه نرم افزار حساب داری داشتن که با98 کار میکرد باxpبالا نمی اومد اون شرکت یه نرم افزاری رو تهیه کرد که با اون برنامه های 98 تو xpبالا میاومد تو نت که گشتم اسم چند تا شونو پیدا کردم نرم افزارهای مثل Microsoft Virtual PC Parallels Desktop VirtualBox VMware Workstation که حرفه ای ترینشون همون VMware Workstation هستش هیچ مشکلی هم برای سیستم نداره شما یه دونه از اینا رو دانلود کن ببین میتونی با اون مشکلت رو حل کنی
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
پنج شنبه 14 شهریور1392 - 5:07pm |
|
|
بهرنگ
کاربر حرفه ای
|
kavoshgar نوشته است: سلام آقا نادر آقا دلسرد نشو فکر کنم یه راه حلی باشه یادمه یه بار تو یه شرکتی که کار میکردم یه نرم افزار حساب داری داشتن که با98 کار میکرد باxpبالا نمی اومد اون شرکت یه نرم افزاری رو تهیه کرد که با اون برنامه های 98 تو xpبالا میاومد تو نت که گشتم اسم چند تا شونو پیدا کردم نرم افزارهای مثل Microsoft Virtual PC Parallels Desktop VirtualBox VMware Workstation که حرفه ای ترینشون همون VMware Workstation هستش هیچ مشکلی هم برای سیستم نداره شما یه دونه از اینا رو دانلود کن ببین میتونی با اون مشکلت رو حل کنی فرشته نجاتی !! قربونت زدم دانلود ببینم چی میشه فقط برم یک ویندوز 98 بگیرم بیام
|
پنج شنبه 14 شهریور1392 - 5:32pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
خیلی ممنون آقا نادر دیگه 98 میخای چیکار xpرونصب کن یکی از نرم افزارهایی روکه گفتم اونم نصب کن اون موقع میتونی به کمک اون برنامه تو xpکارای 98 رو انجام بدی
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
پنج شنبه 14 شهریور1392 - 7:19pm |
|
|
|