نویسنده |
پیغام |
مهرداد مینلب
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان.من یه دوستی داشتم که یکی ازین گرماسنجهارو تو کار شومینه سازی و تنظیم کورههای صنعتی استفاده میکرد.یکبارهم تو شمال روی یه تپه رو باهاش لیزر کردو گفت توی عمق 3ونیم متری گرمای نقره رو میگیره.مقدار یه خمره بزرگ نقره هستش.ماهم با شوق زیاد کار کردیم ولی درست سر 3ونیم متری خوردیم به سوراخ تشی(جوجه تیغی بزرگ)حدود نیم متر زیرشم کندیم دیدیم خبرمبر یوخدی.خلاصه گرمارو خوب میزنه...حالا خدامیدونه که واقعا طلا یا نقره زیر خاک ازخودش گرما تولید میکنه یانه...اینم تجربه زنده و نقدی من بود.امیدوارم تو زندگی همتون ..سلامتی و برکت...پایدار بمونه.
راه در جهان یکی است و آن راستی است
|
چهارشنبه 13 شهریور1392 - 8:07pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان مهرداد جان تجربه جالبي بود . اميدوارم شما هم موفق باشين. ياعلي
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
چهارشنبه 13 شهریور1392 - 8:39pm |
|
|
asdfg
کاربر فعال
|
سلام دستگاه بسيار گران را در ابتدا نبايد خريد اول برو يكمي كار بكن تجربه بيار بعدا لازمت شد برو يك دستگاه گران بخر
|
جمعه 22 شهریور1392 - 10:16am |
|
|
مهرداد مینلب
کاربر حرفه ای
|
bina نوشته است: سلام دوستان مهرداد جان تجربه جالبي بود . اميدوارم شما هم موفق باشين. ياعلي ممنونم استاد.
راه در جهان یکی است و آن راستی است
|
یکشنبه 24 شهریور1392 - 10:48pm |
|
|
siavash01
کاربر فعال
|
mehran1545 نوشته است: من دستگاه زيمنس از نزديك ديدم و باهاش كار كردم دستگاه با ثباتي هست اما نسبت به ساروج و سفال و حفره قبر ها حساسيت نشون ميده و مس به ابعاد 50در50 تا 2 متر با لوپ 1در1 ميشه روش حساب كرد مهران جان سلام آیا واقعا شرکت زیمنس تو این زمینه دستگاهی ساخته؟
|
یکشنبه 24 شهریور1392 - 11:39pm |
|
|
افشین1
کاربر حرفه ای
|
سلام آقا سیاوش عزیز و دوستان اگه یه سری به سایت زیمنس بزنید میبینید که هیچ فلزیابی که حداقل بدرد دفینه بخوره تولید نکرده! سونی هم همینطور! یکی از دوستانم گفت که دوستم یه فلزیاب سونی خریده 50میلیون تومان!!! گفت خیلی جالبه و مانیتور هم داره !بهش گفتم سونی اصلا فلزیاب نمیسازه! تعجب کرد! بله دوستان ، اگه فقط یه سری به این سایتها بزنین میبینین که چنین دستگاههایی وجود خارجی ندارن بلکه آخر کلاهبرداریه!!! ازنام و شهرت این شرکتها سوء استفاده میکنن. از دوستان عزیز خواهش میکنم اگه اطلاعات تجربی و عملی با دستگاه سیریوس شرکت DTI آلمانو دارن، از توضیح کاملش دریغ نکنن. نقاط ضعف و قوتش را بگن. با تشکر و تجدید احترام خدا نگهدارتون.
خواهی که خدا کار نکو با تو کند --------- ارواح ملائـک همـه رو بـا تو کـند یا آنچه رضـای او در آنست بـکن --------- یا راضی شو هرآنچه او با تو کند « شیخ ابوسعید ابوالخیر (ره) »
|
دوشنبه 25 شهریور1392 - 9:25pm |
|
|
افشین1
کاربر حرفه ای
|
با سلام خدمت همگی. لطفا در مورد دستگاه سیریوس شرکت دیتی آی ورژن V5.1.1 هرکی اطلاعات تجربی و عملی داره ، ارائه بده. مزایا و معایبش. باسپاس خدا نگهدارتون
خواهی که خدا کار نکو با تو کند --------- ارواح ملائـک همـه رو بـا تو کـند یا آنچه رضـای او در آنست بـکن --------- یا راضی شو هرآنچه او با تو کند « شیخ ابوسعید ابوالخیر (ره) »
|
دوشنبه 25 شهریور1392 - 11:07pm |
|
|
mehran1545
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 5:06pm پست: 321 محل اقامت: شيراز
|
به تجربه من کسی که یه دستگاه خوب داره و چیزی باهاش پیدا کرده هیچ وقت نمیفروشه و دستگاههای خوب و نادر مدار محرمانه دارند که آثاری از اونا تو اینترنت نمیبینیم
|
پنج شنبه 28 شهریور1392 - 10:01am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان راستی حالا آیا فلزات مدفون زیر خاک آیا از خودشون گرما تولید میکنن؟ لطفا اساتید در این مورد کمی توضیح بدن یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
یکشنبه 15 تیر1393 - 10:25am |
|
|
elektor
کاربر فعال
|
تا اونجا که من شنیدم فلزات روزها گرما رو جذب و شبها گرما رو به بیرون انتقال میدن(منظورم از زیر خاک)البته اگه میشد به راحتی این گرما رو تشخیص داد تا الان فاتحه همه زیر خاکیها خونده شده بود
|
یکشنبه 15 تیر1393 - 9:34pm |
|
|
|