سلام دوستان عزیز
باید عرض کنم کلأ دستگاههای مینلب جی پی ایکس آهن خیلی پوسیده رو میگیره و صدای صاف میده.البته اگر اپراتور باتجربه باشه میتونه متوجه بشه چون با صفحه کشی کردن روی جنس میشه فهمید.در کل اونجوری نیست که مثل آهن صداش قطع بشه.با سیستمهای ایتراک و صفری و پرفشنال هم آهنهای پوسیده ای که دسگاه بهش حساسیت نشون میده صدای خیلی نازک و زیری دارن که بازم اپراتور باتجربه میتونه متوجه بشه.
درمورد کارکردن من با سری جی پی ایکسها عرض کنم که من اولین جی پی خودمو حدودأ 8-9 سال پیش گرفتم.و هردوسال یبار هم عوضش کردم.هر 3 مدل 4000 ببالا رو داشتم.دسگاه عالیی هستند و خوب جنس درمیارن ولی بنظر من چیز آنچنان خاصی از دیگر محصولات مینلب عمیقتر نمیزنه.مثلآ اگر 5000 با لوپ 18 اینچ دبل دی یه قازان رو در عمق 2 متر دربیاره همونو شما با ایتراک میتونی در 170-180 سانتی درش بیاری.اینها فرقش در طلایاب بودنشه که جی پی ها روی طلا حساسیت بیشتری دارند.واسه همینم قیمتشون 4 برابر ایتراکه..بنظر من هم آدم پول اضافی میده براش هم خیلی سنگین و بازو بسته کردنش خیلی زمانبره.اتفاقآ در بعضی جاهها مثل زمینهای کشاورزی که قلک سکه پخش شده و تیکه های مفرغ شکسته هم توی زمینش ریخته ایتراک و صفری بیشتر کارامد هستند چون تن صداشون روی جنسهای مختلف عوض میشه ولی در جی پی تن صدا یکنواخته و معلوم نیستش شما روی سکه هستی یا روی تیکه های شکسته ظرفی.فقط یه صدای صاف داری.همین.
خلاصه که من با جی پی خیلی بیشتراز ایتراک و صفری جنس درآوردم و دلیل اینکه ایتراک گرفتم اینه که هم کمتر خسته میشم.هم دیگه سردرد بعداز کار ندارم.هم اینکه ایتراک هم برام همون کار جی پی رو داره میکنه.من که راضیم.بابا همشون در یه حد هستند.حالا یکی 30 سانت کمتر و یکی هم 40 سانت بیشتر.اگر اپراتور یکم باهوش باشه با ایتراک میتونه قبرهای 2ونیم متری رو کاوش کنه و در بیاره.میگم دیگه این عمقیه که جی پی هم نمیتونه قبرهارو بگیره.فقط یه مقدار تجربه میخاد.ایشالاه هرکسی که گرفت بیاد من بهش میگم چیکار کنه که با ایتراک قبر گبری هم باز کنه که جی پی نتونه بزنتش.
خیلی حرف زدم.ببخشید دوستان