انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 1 آذر1403 - 11:25pm

پاسخ به موضوع  [ 102 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11  بعدی
 خرید دستگاههای دست دوم OKM 
نویسنده پیغام

در استان اذربایجان غربی بدرد نمیخوره اما در استانهای شمالی دوستان نتیجه گرفتند
بنده فروشنده نیستم یکی از کاربرای این انجمن هم بنده رو خوب میشناسه ,بنده اونچه رو که دیدم خدمتتون عرض کردم
در کل توصیه ام به دوستان اینه که پولشون رو حروم دستگاهای این شرکت نکنند.

یکشنبه 29 دی1392 - 12:03pm

سورنا عزیز.
این جا فقط گوش کن . و تصمیم رو فقط خورت بگیر.به حرف کسی اغتماد نکن.چون که دهن باز کرده اند و می بلعنت.

دوشنبه 29 دی1392 - 12:41am
کاربر فعال
کاربر فعال

آقای افشین یا همون جوادیان دست شما برای همه رو شده. خواهشا انقدر تبلیغ محصولات okm و شرکت گنجاب قرن رو نکنین. این مردم پولشونو با زحمت درآوردن لطفا به خرید آشغال یاب ترغیبشون نفرمایید.

دوشنبه 30 دی1392 - 3:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محسن1 نوشته است:
آقای افشین یا همون جوادیان دست شما برای همه رو شده. خواهشا انقدر تبلیغ محصولات okm و شرکت گنجاب قرن رو نکنین. این مردم پولشونو با زحمت درآوردن لطفا به خرید آشغال یاب ترغیبشون نفرمایید.

:YMPEACE: :YMPEACE: :-BD :-BD

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

سه شنبه 30 دی1392 - 1:04am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود
کسی که تبلیغ او کا ام رو میکنه به دو دلیل میتونه باشه یا اینکه خودش فروشنده سیستمهای او کا امه و یا اینکه واقعا نه دیده و نه استفاده کرده از این سیستمها..چون هر کس استفاده کنه میفهمه که این دستگاهها کلا به فلزات حساسیت ندارن و اینکه نهایتا میتونن تا حدود 5-6 متر برای حفره های پر قدرت بزنن که چندین بار در طول چند سال این قضیه امتحان شده
در مورد روور یوسی براتون بگم که یک سینی مسی 40*40 حدودا! رو توی یک و نیم متر نزد در خاک حتی با گذشت مدت زمان چند ماه.

بعد سری ای اکس پی 3000 که 5 جا برده شد و هر پنج جا طرف بر وجود دفینه تایید کرد و چیز جالبی که هست اینه که در یک قبرستان دستگاه ردیابی زدم و یجارو گرفت و منم گفت احتمالا قر خوبی باشه که با قدرت میکیره..بعدا همین 3000 را هخم اوردن و تایید کرد و. پس ازط حفر به خشت و سنگ رسیدن!

بس کنید دیگه این تبلیغات عجیب غریب رو
اخه دستگاه 11 متر!!! واقعا چطوری توی یازده متر دستگاهخ او کا ام جواب داده..ردیاب با ردیاب بودنش حتی اینهمه متراز فقط عامل خطا رو هم نمیگیره.
11 متررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
او کا ام مثل یک چیز باکلاسه برای پز دادن درواقع طبل توخالیه

بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند

اشوزرتشت

سه شنبه 30 دی1392 - 2:36am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kurosh نوشته است:
[/b]
شایان نوشته است:
امیدوارم این دوست عزیزمون موفق باشه تو انجام این کار
ولی متاسفانه بعید میدونم
حالا ایشالا میاد نتایج خوبی رو میگه
فقط اینو در این مورد از من داشته باشید تا 4 متر روی این وسیله حساب کنید اونم روی حفره
موفق باشید

با درود
شایان عزیز با احترام به نظر شما بنده خودم 2 تا کانال قنات رو در دو جای مختلف به عمقهای 18.30 و 12.50 متر با exp4000 اسکن کرده و حتی در تصویر آب داخل کانالها هم مشخص است ولی متاسفانه بدلیل اینکه بتازگی لپ تاپم به سرقت رفته نمیتونم برایتان تصاویر بزارم که البته خودم هم فعلا دچار مشکل شدم X_X

@-) @-) @-) @-)

شما اهل ایران هستید؟ @-)

اشوزرتشت

سه شنبه 1 بهمن1392 - 9:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

javadian نوشته است:
پیوست:
45.jpg
سلام دوستان.
امروز با روور یو سی تونستم از جای که رینگ پیکان رو گذاشته بودم اسکن بگیرم .
برای من جای سوال اینه که عده ای از دوستان می گن سیستم های اوکام فلز نمی زنه. این حرف ها سبب شد من 6 سال بالای 70 میلیون زندگی مو بده آشغال های مانند لرنز و جی پی بگیرم. شما رو به فاطمه زهرا اطلاعات اشتباه ندین .بد بخت شدیم.
چند سال قبل یه رینگ گذاشتم تو 5 متری برای تست.از اون زمان من بدبخت هر چی بود خریدم اما دریغ ار یه بوق خالی.تا این اواخر با پول نرولی یه روور یو سی خریدم.
دیروز با هزار ترس و لرز رفتم برای تست. بخدا دست و پام می لرزید.از اینکه همه می گفتن روور یو سی 1 متر هم نمی زنه.
ولی وقتی نتیجه رو دیدم هزاران بار به روح هیتلر درور فرستادم. 50 تا اسکن گرفتم تو همه اسکن ها نشون داد خیلی واضح و روشن.
عزیزان 5 متر خیلی زیاد است. آفرین به آلمانی ها.امروز بهترین روز زندگیم است.
این هم اسکن ها.

@-) @-) @-) @-)

شما اولین نفر در دنیا هستید که به این نتابج شگرف دستیافتید @-)

اشوزرتشت

سه شنبه 1 بهمن1392 - 9:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ژنرال نوشته است:
kurosh نوشته است:
[/b]
شایان نوشته است:
امیدوارم این دوست عزیزمون موفق باشه تو انجام این کار
ولی متاسفانه بعید میدونم
حالا ایشالا میاد نتایج خوبی رو میگه
فقط اینو در این مورد از من داشته باشید تا 4 متر روی این وسیله حساب کنید اونم روی حفره
موفق باشید

با درود
شایان عزیز با احترام به نظر شما بنده خودم 2 تا کانال قنات رو در دو جای مختلف به عمقهای 18.30 و 12.50 متر با exp4000 اسکن کرده و حتی در تصویر آب داخل کانالها هم مشخص است ولی متاسفانه بدلیل اینکه بتازگی لپ تاپم به سرقت رفته نمیتونم برایتان تصاویر بزارم که البته خودم هم فعلا دچار مشکل شدم X_X

@-) @-) @-) @-)

شما اهل ایران هستید؟ @-)

درود بر شما جناب ژنرال
بله من هم مثل شما دوست گرامی ساکن و مقیم ایران عزیز هستم @};-
اما چرا شما دوست عزیز اینقدر عصبانی هستید @};-
من به شما و یا شخصی دیگری خدایی نکرده بی احترامی کردم؟ :-\
بنده فقط واقعیت را گفتم و واقعا تصاویری که گفتم را گرفته بودم ، البته یک لپ تاب دیگر تهیه کردم و اگر مایل باشید در اولین فرصت یک تصویر از یک کانال قنات میگیرم و اینجا آپ میکنم، به هر حال نه قصد تعریف و نه قصد تکفیر سیستم های تصویری رو دارم ، چون کار با آنها بسیار سخت و تقریبا تخصصی است ، تقریبا مثل همین سونوگرافی که برای تشخیص جنسیت بچه انجام میدهند. کسانی که تخصص یا تجربه ای ازش نداشته باشند هر چقدر هم تصاویر را زیرو رو کنند چیزی از آن سر در نمیآورند ولی یک دکتر متخصص سونوگرافی به راحتی جنسیت بچه را تشخیص میدهد، البته گاهی هم به ندرت پیش میآید آنها هم در تشخیص اشتباه میکنند و باز این نشان دهنده اهمیت تجربه و تخصص در تحلیل تصاویر میباشد. البته منظور بنده این نیست که دستگاههای OKM آخر دستگاه هستند ، خیر به هیچ وجه . بنده فقط تجربه ای که از دستگاه خودم رو داشتم اینجا بیان کردم و بقیه میماند به تجربیات و نظرات محترم دیگر عزیزانی همچون شما دوست گرامی @};-
پیروز باشید

سه شنبه 1 بهمن1392 - 10:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

منم با کوروش موافقم

الکی نظر دادن فقط از اعتبار آدم کم می کنه.

من با یو سی کار کردم و خیلی عالی تو دو تا هدف تست جواب داده

هم حفره هم فلز

سه شنبه 1 بهمن1392 - 10:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kamal857 نوشته است:
منم با کوروش موافقم

الکی نظر دادن فقط از اعتبار آدم کم می کنه.

من با یو سی کار کردم و خیلی عالی تو دو تا هدف تست جواب داده

هم حفره هم فلز

نظر الکی چیه !
/////////////////////////////////////////////
خرید دستگاههای دست دوم OKM
دوستان میتونند کمک کنند که هنگام خرید دستگاههایOKM
1-به چه چیزهایی توجه کنیم
2- چطوری تست کنیم؟
3-ایا نرم افزار ین دستگاهها تاریخ مصرف دارد یا سنسورهایشان؟
4-اورجینال بودن اونا رو چطوری بفهمیم خصوصا سنسور
////////////////////////////////////////////////
این پست شماست تو اول همین تایپیک

شما که نمیدونی چطوری تست کنی یا چطوری متوجه بشی کار میکنه! چطوری ازش تعریف میکنی و میگی تو تستا جواب داده در حالی که دنبال روش تستشی؟!

اقا کمال اینحرفای شما ممکنه یکی رو ترغیب به خرید این سیستم بکنه.

اشوزرتشت

چهارشنبه 2 بهمن1392 - 8:42am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 102 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Aliavazpour و 512 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure