نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
بله مشابه این چند مدل در بازار وجود داره. دقت کنین عرض کردم فقط همون 3 سیم باید وصل بشن و 5+ رو نباید وصل کنین.
|
پنج شنبه 10 تیر1400 - 5:03pm |
|
|
kاوه
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: بله مشابه این چند مدل در بازار وجود داره. دقت کنین عرض کردم فقط همون 3 سیم باید وصل بشن و 5+ رو نباید وصل کنین. ممنونم مهندس
|
پنج شنبه 10 تیر1400 - 10:19pm |
|
|
kاوه
کاربر حرفه ای
|
Dadson نوشته است: barkod نوشته است: باور گنید کلی هزینه کردیم خواهشا یکی کمک کنه بتونییم ایم میکرو رو پروگرام کنیم ممنون میشم اگه کسی بتونه کمک کنه دوست عزیز سلام من با این پدوگرامر خودم برنامه این میکرو ریختم پروگرامش کردم فقط این چهل پین گذاشته شما هر میکرو را متناظر با پایهاش بزار تو سوکتش موق باشی درود دوستان ممنون میشم راجع به این روش پروگرامر کردن ایسی واسه مدار زمین شناسی راهنماییم کنیدکه پایه هارو چطوری متصل کنم
|
سه شنبه 22 تیر1400 - 10:00am |
|
|
kاوه
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان من وقتی میخام اسکن گرفته شده رو به سیستم انتقال بدم با این پیغام مواجه میشم به نظرتون ایراد کجاست؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 23 تیر1400 - 6:12pm |
|
|
Dadson
کاربر فعال
|
kاوه نوشته است: سلام دوستان من وقتی میخام اسکن گرفته شده رو به سیستم انتقال بدم با این پیغام مواجه میشم به نظرتون ایراد کجاست؟ سلام دوست عزیز وقتی میخوای انتقال دیتا انجام بدی دستگاه رو با نگاه داشتن همزمان کلید منو کلید پاور رو بزن بعد در لحظه ای که روی نرمال بود منو رو رها کن موفق باشی
|
جمعه 1 مرداد1400 - 11:27pm |
|
|
kاوه
کاربر حرفه ای
|
Dadson نوشته است: kاوه نوشته است: سلام دوستان من وقتی میخام اسکن گرفته شده رو به سیستم انتقال بدم با این پیغام مواجه میشم به نظرتون ایراد کجاست؟ سلام دوست عزیز وقتی میخوای انتقال دیتا انجام بدی دستگاه رو با نگاه داشتن همزمان کلید منو کلید پاور رو بزن بعد در لحظه ای که روی نرمال بود منو رو رها کن موفق باشی ممنون از توجه وپاسخگوییتون..مشکل رو با مرور پستای قبلی حلی کردم ولی باز سپاس ازشما
|
یکشنبه 2 مرداد1400 - 1:07am |
|
|
kاوه
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان به نظرتون میشه به جای ماژولusb بهttlاز ماژول بلوتوث استفاده کنیم که دیگه دردسر کابل ودرایورش رو برای اتصال به pc رو نداشته باشه؟
|
یکشنبه 27 شهریور1400 - 12:01am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
kاوه نوشته است: سلام دوستان به نظرتون میشه به جای ماژولusb بهttlاز ماژول بلوتوث استفاده کنیم که دیگه دردسر کابل ودرایورش رو برای اتصال به pc رو نداشته باشه؟ سلام دوست عزیز باید توی نرم افزار هم امکان استفاده از بلوتوث باشه که متاسفانه نا اسنافر و نه سورفر همچین امکانی ندارن بازم بهتره مهندس حمید عزیز و اساتید نظر قطعی بدن یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
یکشنبه 28 شهریور1400 - 11:11am |
|
|
kاوه
کاربر حرفه ای
|
bina نوشته است: kاوه نوشته است: سلام دوستان به نظرتون میشه به جای ماژولusb بهttlاز ماژول بلوتوث استفاده کنیم که دیگه دردسر کابل ودرایورش رو برای اتصال به pc رو نداشته باشه؟ سلام دوست عزیز باید توی نرم افزار هم امکان استفاده از بلوتوث باشه که متاسفانه نا اسنافر و نه سورفر همچین امکانی ندارن بازم بهتره مهندس حمید عزیز و اساتید نظر قطعی بدن یاحق ممنون از توجه وپاسخگوییتون
|
دوشنبه 29 شهریور1400 - 11:12pm |
|
|
pashaof
کاربر حرفه ای
|
تحلیل کدهای خروجی با ویژوالایزر
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
دوشنبه 9 اسفند1400 - 5:02pm |
|
|
|