انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 3:13pm

پاسخ به موضوع  [ 895 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 67 , 68 , 69 , 70 , 71 , 72 , 73 ... 90  بعدی
 Gpx 4500 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دادا شما تاپیک ها رو کامل مطالعه کن یا اگه حوصله نداری پیش یه اپراتور وارد اموزش ببین ....چون اینجوری که پیش بره فقط سردرگم میشی

چهارشنبه 11 اسفند1394 - 2:52am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

kamangir نوشته است:
دادا شما تاپیک ها رو کامل مطالعه کن یا اگه حوصله نداری پیش یه اپراتور وارد اموزش ببین ....چون اینجوری که پیش بره فقط سردرگم میشی

سلام من چند بار تایپیک رو خوندم اما حرفی از کانال زده نشده...

چهارشنبه 12 اسفند1394 - 10:45am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: سرم
دوستان عزیز خسته نباشید
اگه ممکنه در مورد شعاع سنس تجربیاتتونو بفرمایید
برای عمق بالای یک و یکو نیم
مثلا یک کاسه ی مفرقی 20 در 20 چند سانتی متر شعاع سنس داره برای این دستگاه با لوپ 45 دبل

پنج شنبه 12 اسفند1394 - 2:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
tarikh نوشته است:
دوستان عزیز خسته نباشید
اگه ممکنه در مورد شعاع سنس تجربیاتتونو بفرمایید
برای عمق بالای یک و یکو نیم
مثلا یک کاسه ی مفرقی 20 در 20 چند سانتی متر شعاع سنس داره برای این دستگاه با لوپ 45 دبل
سلام دوست من
منکه فعلا با این مشخصات چیزی نزدم ولی کاملا شعاع سنس به قدمت و عمق و شکل قرار گیری اون درخاک بستگی داره
نمیشه عدد و رقم خاصی رو گفت منکه شعاع سنس بالای نیم متر رو حفااری می کنم

پنج شنبه 13 اسفند1394 - 1:21pm
YIM
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام
دوستان میشه بگید گزینه کانال تو تنظیمات چه کاری میکنه ؟و اینکه برای استفاده از لپ مونو جز اینکه کویل رکس رو رو مونو بزاریم تنظیمات خاص دیگه ای هم تو کلیدها اعمال کنیم؟

پنج شنبه 13 اسفند1394 - 5:49pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

chawk نوشته است:
سلام
دوستان میشه بگید گزینه کانال تو تنظیمات چه کاری میکنه ؟و اینکه برای استفاده از لپ مونو جز اینکه کویل رکس رو رو مونو بزاریم تنظیمات خاص دیگه ای هم تو کلیدها اعمال کنیم؟

سلام خدا قوت
دوستان کسی هست جواب سوالم رو بده

جمعه 14 اسفند1394 - 2:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

کانال یابی یعنی ساکت ترین کانال و کم پارازیت ترین که از 1 تا 260 درجه بندی شده و معمولا هنگام بالانس هوایی با کلید فشاری کنار ترشهولد خود دستگاه بصورت اتومات کل کانال ها رو برسی و ساکترین رو انتخاب میکنه.....که معمولا میشه به صورت دستی هم تنظیم کرد.....و یه خاصیتی که داره هرچی بیشتر باشه شعاع سنس لوپ بیشتر میشه....دوست عزیز بحث اموزش5000و 4500تو تاپیک تموم نکاتش گفته شده فقط باید بادقت مطالعه و ازمون خطا کنی یا پیش یه اپراتور ماهر چند ساعت اموزش ببینی ....پیروز باشی.

جمعه 14 اسفند1394 - 3:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

در نزدیکی شهر ها و بالای تپه ها معمولا هر ساعت باید بالانس هوایی رو انجام بدین.....چون پارازیت محیط روی کانال یافته شده تغیر میکنه و باعث گرفتن نویز هوایی توی کانال انتخاب شده میشه ....مخصوصا هنگام غروب یا نزدیک اتوبان باید هر ساعت بالانس هوایی و زمینی رو انجام داد...این رو خودم تجربه کردم که گفتم...پیروز باشید

جمعه 14 اسفند1394 - 3:41pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام شب همگی به خیر ، خسته نباشید...
دوستان چند نکته ای تو انجمن هست که نه فقط من شاید برخی دوستان رو هم سر در گم کرده باشه.
یکی نحوه بالانس کردنه که بعضی از دوستان از چرخش 180درجه برای پیدا کردن کانال استفاده میکنند بعضی از دوستانم طبق توضیحاتشون این نکته رو نگفتن
یکی دیگه اینکه آیا واقعا تنظیمات مربوط به نوع خاک تا چه اندازه در کارمون دخیله ؟ و آیا اگه همیشه سویل تایمینگ رو نرمال باشه کارمونو راه نمیندازه ؟؟؟
یکی دیگه اینکه سرچ مد همیشه روی دیپ باشه بهتر نیست که سر در گمم نشیم؟
یکی دیگه اینکه دوستان در مورد لپ مونو عمق و نحوه تفکیک و مچ بودن بقیه تنظیمات هماهنگ با لپ مونو توضیحی ندادند (البته میدونم وظیفه کسی نیست و این لطف با تجربه ها به ماهاست)
ممنون میشم اگه توضیحاتی راجب سوالات بالا بفرمائید.

شنبه 14 اسفند1394 - 12:40am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: سرم
دوستان من 1 هفته قبل از این ک دستگاه ب دستم برسه و اصلا جی پی ایکس 4500 رو از نزدیک ببینم نشستم 3 بار کل تاپیکو خوندم و حدود 5 یا 6 بار هم دوتا فایل ترجمه شده ی خود دفترچه ک دوستان زحمت کش ترجمه کردن رو ب دقت مطالعه کردم
بعد رفتم از تو گوگل عکس مربوط ب پنل دستگاه رو دانلود کردم (عکس باکس اصلی پشت و رو)
و وقتی دستگاه ب دستم رسید درجا رفتم بیرون و شروع کردم ب کار اونقد تئوری رو خونده بودم حس میکردم چند ماهه دارم باهاش کار میکنم بدون هیچ مشکل و کوچکترین نویزی شروع ب کار کردم و نیم ساعت بعد ی دستبندو از 50 سانتی دراوردم :D
و تو همین عمق ی نصف دستبند البته همه با لوپ 11 اینچ
اینارو گفتم ک بدونید دوستانی ک سوال میپرسن باید چندین بار تاپیک و فایل هارو بخونن تا بتونن حرف اساتید رو متوجه بشن
البته خودم شخصا سوال بی جوابی دارم و چون تازه کارم با این دستگاه در مورد شعاع سنس این مدل هنوز تجربه ای ندارم و اونایی ک جنس رو از عمق دراوردن میتونن بحثو تکمیلتر کنن
موفق باشید
@};-

شنبه 14 اسفند1394 - 12:53am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 895 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 67 , 68 , 69 , 70 , 71 , 72 , 73 ... 90  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Seeker و 145 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure