انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 11:24pm

پاسخ به موضوع  [ 895 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 68 , 69 , 70 , 71 , 72 , 73 , 74 ... 90  بعدی
 Gpx 4500 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: سرم
chawk نوشته است:
سلام شب همگی به خیر ، خسته نباشید...
دوستان چند نکته ای تو انجمن هست که نه فقط من شاید برخی دوستان رو هم سر در گم کرده باشه.
یکی نحوه بالانس کردنه که بعضی از دوستان از چرخش 180درجه برای پیدا کردن کانال استفاده میکنند بعضی از دوستانم طبق توضیحاتشون این نکته رو نگفتن
یکی دیگه اینکه آیا واقعا تنظیمات مربوط به نوع خاک تا چه اندازه در کارمون دخیله ؟ و آیا اگه همیشه سویل تایمینگ رو نرمال باشه کارمونو راه نمیندازه ؟؟؟
یکی دیگه اینکه سرچ مد همیشه روی دیپ باشه بهتر نیست که سر در گمم نشیم؟
یکی دیگه اینکه دوستان در مورد لپ مونو عمق و نحوه تفکیک و مچ بودن بقیه تنظیمات هماهنگ با لپ مونو توضیحی ندادند (البته میدونم وظیفه کسی نیست و این لطف با تجربه ها به ماهاست)
ممنون میشم اگه توضیحاتی راجب سوالات بالا بفرمائید.

دوست عزیز امیدوارم تاپیک و فایلهای ترجمه شده رو بدقت خونده باشی
چرخش 180 درجه ک شما میگید برای بالانس نیست
تا جایی ک من میدونم برای تنظیمات تیون هستش و کاربردشم دوستان توضیح دادن کم کردن و یا از بین بردن تداخلات رادیویی و یا ب قول معروف امواج
دو حالت داره ک من از روی دفترچه توضیح میدم
اول اوتو هستش ک همون دکمه ی کوچیک کنار ترشهلد هستش لوپو 60 سانت میاری بالا ثابت و اونو فشار میدی خودش بین 1 تا 260 کانال موجود ساکت ترین رو انتخاب میکنه
دوم منول توین هست یعنی دستی این کار رو میکنی لوپو باز میاری بالا و آروم دور خودت میچرخی هرجا بیشترین صدا رو داشتی اونجا کانال هاتو تست میکنی ببینی کدومشون کم صداترینه
همین رو من بلدم امیدوارم مفید باشه

شنبه 14 اسفند1394 - 1:01am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

tarikh نوشته است:
دوستان من 1 هفته قبل از این ک دستگاه ب دستم برسه و اصلا جی پی ایکس 4500 رو از نزدیک ببینم نشستم 3 بار کل تاپیکو خوندم و حدود 5 یا 6 بار هم دوتا فایل ترجمه شده ی خود دفترچه ک دوستان زحمت کش ترجمه کردن رو ب دقت مطالعه کردم
بعد رفتم از تو گوگل عکس مربوط ب پنل دستگاه رو دانلود کردم (عکس باکس اصلی پشت و رو)
و وقتی دستگاه ب دستم رسید درجا رفتم بیرون و شروع کردم ب کار اونقد تئوری رو خونده بودم حس میکردم چند ماهه دارم باهاش کار میکنم بدون هیچ مشکل و کوچکترین نویزی شروع ب کار کردم و نیم ساعت بعد ی دستبندو از 50 سانتی دراوردم :D
و تو همین عمق ی نصف دستبند البته همه با لوپ 11 اینچ
اینارو گفتم ک بدونید دوستانی ک سوال میپرسن باید چندین بار تاپیک و فایل هارو بخونن تا بتونن حرف اساتید رو متوجه بشن
البته خودم شخصا سوال بی جوابی دارم و چون تازه کارم با این دستگاه در مورد شعاع سنس این مدل هنوز تجربه ای ندارم و اونایی ک جنس رو از عمق دراوردن میتونن بحثو تکمیلتر کنن
موفق باشید
@};-

درود بر شما
والا منم چندین بار تایپیک ها رو خوندم اما مباحثش خیلی گیج کننده است
مثلا دوستان میگن تنظیمات خاک نرم .... خب خاک تپه و تومولوس و زمین کشاورزی و آبادی های کهنه و آسیاب و قبرهای گبری و همه خاک نرمه!تنها مکانهای سنگلاخی و ارتفاعات کوهها میمونه که فکر نکنم کار جی پی باشه و 80درصدشونم احتیاج به حفاری مکانیزه داره. دوستان به خدا ما چن سال پیش وسیله هم نداشتیم یه اتاقک ساروجی به رنگ مشکی پیدا کردیم که نه کار قلم و پتک و بیل و کلنگ بود نه میتونستیم از انفجار و اطلس و اینا استفا ه کنیم یکی از دوستانمون گفتن که این نوع ساروج قلع توشه هنوزم مونده
در کل منظورم این بود جز موارد خاص هنه جا خاکش نرمه
منم لپ 18م شیکسته از 11استفاده میکنم اما اصلا راضی نیستم

شنبه 14 اسفند1394 - 1:08am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

tarikh نوشته است:
chawk نوشته است:
سلام شب همگی به خیر ، خسته نباشید...
دوستان چند نکته ای تو انجمن هست که نه فقط من شاید برخی دوستان رو هم سر در گم کرده باشه.
یکی نحوه بالانس کردنه که بعضی از دوستان از چرخش 180درجه برای پیدا کردن کانال استفاده میکنند بعضی از دوستانم طبق توضیحاتشون این نکته رو نگفتن
یکی دیگه اینکه آیا واقعا تنظیمات مربوط به نوع خاک تا چه اندازه در کارمون دخیله ؟ و آیا اگه همیشه سویل تایمینگ رو نرمال باشه کارمونو راه نمیندازه ؟؟؟
یکی دیگه اینکه سرچ مد همیشه روی دیپ باشه بهتر نیست که سر در گمم نشیم؟
یکی دیگه اینکه دوستان در مورد لپ مونو عمق و نحوه تفکیک و مچ بودن بقیه تنظیمات هماهنگ با لپ مونو توضیحی ندادند (البته میدونم وظیفه کسی نیست و این لطف با تجربه ها به ماهاست)
ممنون میشم اگه توضیحاتی راجب سوالات بالا بفرمائید.

دوست عزیز امیدوارم تاپیک و فایلهای ترجمه شده رو بدقت خونده باشی
چرخش 180 درجه ک شما میگید برای بالانس نیست
تا جایی ک من میدونم برای تنظیمات تیون هستش و کاربردشم دوستان توضیح دادن کم کردن و یا از بین بردن تداخلات رادیویی و یا ب قول معروف امواج
دو حالت داره ک من از روی دفترچه توضیح میدم
اول اوتو هستش ک همون دکمه ی کوچیک کنار ترشهلد هستش لوپو 60 سانت میاری بالا ثابت و اونو فشار میدی خودش بین 1 تا 260 کانال موجود ساکت ترین رو انتخاب میکنه
دوم منول توین هست یعنی دستی این کار رو میکنی لوپو باز میاری بالا و آروم دور خودت میچرخی هرجا بیشترین صدا رو داشتی اونجا کانال هاتو تست میکنی ببینی کدومشون کم صداترینه
همین رو من بلدم امیدوارم مفید باشه

تو رو خدا کجای بالانس کردن من اشتباهه بگید که از این بیشتر گیج نشم؟
لپ و میزارم رو دابل
سویل تایمینگ رو نرمال
سرچ مد رو دیپ
و کویا رکس رو فیکسد
بعد دستگاه رو روشن میکنم و میله وصل شده به لپ رو افقی و لپ رو عمودی تو ارتفاع 60/70سانتی ثابت میگیرم بعد یه بار اتوتون رو میزنم و وایمیسم تا شمارش کنه بعد سه تا بوق میکشه لپ رو میزارم زمین به صورت عمودی و از فیکسد میبرم تراکینگ بعد لپ رو 10سانت میارم بالا میبرم پایین و دکمه مچی رو میزنم این رو چند بار تکرار میکنم بعدش دوباره از حالا تراکینگ میام رو فیکسد اگه نویز نداشتم استابلیزر رو میارم پایین و ریکس گین رو افزایش میدم که به صدای صاف برسم....و بعد اسکن و بقیه ماجرا
حالا کجای کار من اشتباهه دوستان راهنمایی کنند؟

شنبه 14 اسفند1394 - 1:15am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

دوست عزیز با عرض ادب مجدد
دوستان همه هم میدونن و البته آقای کرمی هم تو همین تاپیک اشاره کردن ک نهایت عمق دستگاه 2متر هستش و نباید بیشتر انتظار داشت (پیرو حرف شما)
حرف شما درسته تقریبا بیشتر جاها خاکشون نرمه مثل زمین کشاورزی و خیلی جاهای دیگه اما بعضی از تنضیمات ک برای خاکهای سفت مثل معدن سنگها(مناطقی ک همش قلوه سنگهای کوچیکه البته تا عمق خیلی زیاد)ب کار میره
این تنضیمات معمولا برای لوپ مونو هستش و خیلی هم کم پیش میاد آدم راهش ب اینجور جاها بخوره لااقل برای بنده
پس شما اگه خودتونم دنبال قبر و جنسهای توی شهرهای قدیمی و ... هستی نباید خودتو با مسائل دیگه گیج کنی و خاک منطقتو بشناسی و برای نوعش ، رو تنظیمات مربوط تمرکز کنی.
در کل من ب این روش یاد گرفتم ی دفتر بگیر و هر نکته رو داخل دو تا فایل دفترچه رو بنویس تا یادت بمونن ولی حفظ نکن یاد بگیر و بدون اینا کارشون چیه
البته من خودم 8 ماه لورنز داشتم و بحث اپراتوری رو کمو بیش بلدم

آخرین بار توسط tarikh در شنبه 14 اسفند1394 - 1:26am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

شنبه 14 اسفند1394 - 1:17am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

دوست عزیز شما دفترچه رو باز کنید صفحه ی 54 رو بیارید اینو میبینی

یک قسمت واضح از زمین که بدون هر گونه هدف فلزی باشد انتخاب کنید.
2 سوئیچ بالانس زمین را روی حالت فیکسد قرار دهید.
3 در حالی که کویل را موازی سطح زمین نگه داشته اید، کویل را بین 22 تا 166 میلیمتر
نسبت به سطح زمین به سمت بالا و پائین حرکت دهید. سعی کنید کویل را تا حد امکان پائین
ببرید بدون اینکه با زمین تماس حاصل کند.
4 زمانی که کویل را حرکت می دهید، دکمه انتهای دسته را فشار داده و نگه دارید. برنامه
تراکینگ یک بالانس زمین خیلی سریع در یک زمان کوتاه را آغاز می کند.
نکته: این کار مشابه اثر تغییر سوئیچ بالانس زمین به حالت تراکینگ روی پنل جلویی را دارد.
5 کویل را آنقدر به بالا و پائین حرکت دهید تا نویز زمین متوقف گردد. زمانی که دیگر هیچ
تغییری در صدای زمینه وجود نداشت، دستگاه بالانس شده است.
نکته: اگر هنوز مرتب یک سیگنال شدید داشتید، نشان دهنده این است که یک هدف فلزی در
زمین وجود دارد. اگر این اتفاق افتاد، کویل را به یک قسمت جدیدی از زمین منتقل نمائید و
مراحل بالانس کردن را دوباره تکرار کنید.
6 دکمه انتهایی دسته را برای بازگشت به حالت فیکسد رها کنید و کاوش را شروع نمائید.
نکته: از آنجا که بالانس کویلهای مونو مشکل است، برای بالانس آنها باید از بالانس نوع ویژه
استفاده کنیم.

ببین کجای کار اشتباهه ب نظرت؟
اینجا دیگه نیاز نیست ک دکمه ی پنل رو بزاری روی تراکینگ دوباره
1 دستگاهو روشن کن با همون تنضیمات
2 بعد اوتو تیون
3لوپو تو همین فاصله ی ذکر شده بالا و پایین کن و البته دکمه ی دسته رو نگه داشته باش بعد ک صدای ترشهلد شد یک بیپ صاف اونوقت ولش کن و یا علی مدد

آخرین بار توسط tarikh در شنبه 14 اسفند1394 - 1:27am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

شنبه 14 اسفند1394 - 1:22am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

البته دوستان اینو بگم من واقعا خودمو تازه کار میدونم چون درسته هیچ مشکلی با دستگاه ندارم و معمولا از اول کار تا آخر شاید یکبارم بالانسم بهم نخوره با هر دو لوپ 11 و 18 اما تجربه ی شما بسیار مهمتر هستش و میتونید اصلاح کنید اشتباهات من و بقیه رو
@};-

شنبه 14 اسفند1394 - 1:24am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

tarikh نوشته است:
دوست عزیز شما دفترچه رو باز کنید صفحه ی 54 رو بیارید اینو میبینی

یک قسمت واضح از زمین که بدون هر گونه هدف فلزی باشد انتخاب کنید.
2 سوئیچ بالانس زمین را روی حالت فیکسد قرار دهید.
3 در حالی که کویل را موازی سطح زمین نگه داشته اید، کویل را بین 22 تا 166 میلیمتر
نسبت به سطح زمین به سمت بالا و پائین حرکت دهید. سعی کنید کویل را تا حد امکان پائین
ببرید بدون اینکه با زمین تماس حاصل کند.
4 زمانی که کویل را حرکت می دهید، دکمه انتهای دسته را فشار داده و نگه دارید. برنامه
تراکینگ یک بالانس زمین خیلی سریع در یک زمان کوتاه را آغاز می کند.
نکته: این کار مشابه اثر تغییر سوئیچ بالانس زمین به حالت تراکینگ روی پنل جلویی را دارد.
5 کویل را آنقدر به بالا و پائین حرکت دهید تا نویز زمین متوقف گردد. زمانی که دیگر هیچ
تغییری در صدای زمینه وجود نداشت، دستگاه بالانس شده است.
نکته: اگر هنوز مرتب یک سیگنال شدید داشتید، نشان دهنده این است که یک هدف فلزی در
زمین وجود دارد. اگر این اتفاق افتاد، کویل را به یک قسمت جدیدی از زمین منتقل نمائید و
مراحل بالانس کردن را دوباره تکرار کنید.
6 دکمه انتهایی دسته را برای بازگشت به حالت فیکسد رها کنید و کاوش را شروع نمائید.
نکته: از آنجا که بالانس کویلهای مونو مشکل است، برای بالانس آنها باید از بالانس نوع ویژه
استفاده کنیم.

ببین کجای کار اشتباهه ب نظرت؟
اینجا دیگه نیاز نیست ک دکمه ی پنل رو بزاری روی تراکینگ دوباره
1 دستگاهو روشن کن با همون تنضیمات
2 بعد اوتو تیون
3لوپو تو همین فاصله ی ذکر شده بالا و پایین کن و البته دکمه ی دسته رو نگه داشته باش بعد ک صدای ترشهلد شد یک بیپ صاف اونوقت ولش کن و یا علی مدد

بالانسی که عرض کردم و انجامش دادم پیرو سخنان جناب کرمی بود

شنبه 14 اسفند1394 - 1:29am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

دوست عزیز من جناب کرمی استاد این دستگاه هستند و حرفشون درسته
اما خود همین مطلبو ک گذاشتمو خوب خوندی؟
نوشته دکمه ی کویک ترک(دکمه ی روی دسته)کارش چیه؟سوییچ کردن بین حالت فیکس و ترکینگ یعنی هومن دکمه کوچیکه فیکس و ترکینگو خودش عوض میکنه و نیازی نیست دوباره روی پنل عوض کنی
مگر این ک بخوای بالانس رو در نوع ترکینگ انجام بدی ک بازم تو دفترچه نوشته
شما یکبار روش بنده رو حتما امتحان بفرمایید ضرر ک نداره :)

شنبه 14 اسفند1394 - 1:33am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

tarikh نوشته است:
دوست عزیز من جناب کرمی استاد این دستگاه هستند و حرفشون درسته
اما خود همین مطلبو ک گذاشتمو خوب خوندی؟
نوشته دکمه ی کویک ترک(دکمه ی روی دسته)کارش چیه؟سوییچ کردن بین حالت فیکس و ترکینگ یعنی هومن دکمه کوچیکه فیکس و ترکینگو خودش عوض میکنه و نیازی نیست دوباره روی پنل عوض کنی
مگر این ک بخوای بالانس رو در نوع ترکینگ انجام بدی ک بازم تو دفترچه نوشته
شما یکبار روش بنده رو حتما امتحان بفرمایید ضرر ک نداره :)

توضیحات دفترچه رو آدم درست متوجه نمیشه
اگه میشه از قبل از روشن کردن دستگاه تا اتمام بالانس دونه دونه توضیح بدین
ممنون

شنبه 14 اسفند1394 - 1:40am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

باشه من توضیح میدم ب امید این ک مفید باشه و اگه ایرادی دارم بقیه بهم بگن
1 دستگاه رو آماده میکنم
2سرچ مد رو روی دیپ میزارم(البته فعلا چون میخوام روی کاستوم برای خودم تنضیمات خودمو بدست بیارم)
3 خاک و زمانبدنی یا همون سویل و تایمینگ رو روی نرمال میزارم
4گرند بالانسو روی فیکس میزارم
5 کویل و آر ایکس رو ک بستگی ب نوع لوپ داره و مال من دبل هست پس روی دبل میزارم
6 دستگاهو روشن میکنم
7 دکمه ی اوتو تیون رو بعد از نگه داشتن لوپ فشار میدم از یک بوق تا 3 تا بوق آخری سعی میکنم ثابت بایستم
8 لوپ رو پایین میارم و نزدیک زمین حدود 4 سانت بعد دکمه ی مچی یا همون کوییک ترک رو میگیرم و رها نمیکنم و لوپ رو ب اندازه ای ک صدای پس زمینه صاف میشه بالا و پایین میبرم البته نباید زیاد از زمین فاصله داد بین 2 تا 10 یا 15 سانت
بعدشم ک صدا صاف شد و دکمه رو رها کردی شروع میکنی ب سرچ کردن طبق موشنی ک انتخاب کردی آهسته متوسط تند و ...
این روش من هستش و تا جایی ک میدونم کاملا طبق دستور العمل دفترچه هستش
و من با این تنضیمات هیچ مشکلی از لحاظ صدای اضافه نویز های هوایی یا از طرف زمین ندارم
البته گاهی پیش میاد امواج رادیویی مزاحم میشن ک منول تون رو یک عدد یا دو عدد بالا پایین میکنم ک خیلی عالی جواب میده و صدا صاف میشه

شنبه 14 اسفند1394 - 1:51am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 895 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 68 , 69 , 70 , 71 , 72 , 73 , 74 ... 90  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 135 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure