انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 3 آذر1403 - 2:47am

پاسخ به موضوع  [ 1047 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 69 , 70 , 71 , 72 , 73 , 74 , 75 ... 105  بعدی
 انتخاب بین gpx 5000 و Garrett ATX 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین مادری
دوستان این فیلم خیلی جالبه نگاه کنین ..در مورد ابراتوری فلزیاب های بالسی و وی ال اف هستش
http://www.youtube.com/watch?v=4o_D7-Acnps

اینم لینکش :-* :-*

http://www.ArizonaGoldAdventures.com

بکوش تا عظمت در نگاهت باشد،
نه در آنچه مینگری

چهارشنبه 23 بهمن1392 - 5:39am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اخر این تاپیک اخر نفهمیدیم به کجا رسید...دوستان یه نصیحت دوستانه میکنم بهتون...یه دستگاه وی ال اف که بتونه تا 1.5-2 متر براتون بزنه به نظر من واسه شروع کار کافیه...خیلی از دوستان هستن که با همین سطح یابها کلی کار کردن...بعدش میتونید یهترشو بخرید...اینقدر هم ازاین شاخه به اون شاحه نپرید که اخرش هم هیچ میشه... :D

بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛

زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...

چهارشنبه 23 بهمن1392 - 10:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین مادری
درود
علی جان ما تصمیم خودمون رو گرفتیم و اگه مشکلاتی بیش نیاد انشا الا همین گرت جی تی ای 2500 رو میگیریم

بکوش تا عظمت در نگاهت باشد،
نه در آنچه مینگری

چهارشنبه 23 بهمن1392 - 11:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

هالوجان سایته گرتم اگه داری میذاریش اینجاممنونننننننننننن

پنج شنبه 24 بهمن1392 - 8:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: ایران
سلام سایت گرت: https://www.garrett.com

پنج شنبه 24 بهمن1392 - 8:53pm
مدیر سایت
مدیر سایت
آواتار کاربر

خوب این گرت منو یاد یکی از فامیلامون انداخت که یه زمانی داشت حالا نمیدونم مدل توباکس بود یا نه ولی میشنیدم که میگفت سخن گو هست من باور نمیکردم که مگه میشه نقطه زن سخن هم بگه؟ که باز دارم میشنوم سخن گوهه.ولی میدونستم سری گرت ها همه وی ال افن همون 1.5 مترو بیشتر نمیزنن حالا این مدلش که دو کاره هست جالبه هم وی ال اف هم توباکسه

درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند

دوشنبه 28 بهمن1392 - 4:50pm
مدیر سایت
مدیر سایت
آواتار کاربر

ولی اگه با توباکسش بشه راحت عمق رو زد یا حداقل بشه یه فلز مس رو در خاک 30.30 رو تا 2.80 یا تا 3 متر بزنه عالیه ثباتشم خوب باشه با این قیمتی که دوستان میفرمایند واقعا ارزش خرید رو داره دو کاره بودنش خودش کارها میکنه.من که ازش خوشم اومده و این مدلش به دردم میخوره البته با توباکسش اگه عمق بیشتری رو بشه سنس کرد و اطمینان از ثباتش و عمقش داشته باشم من واسه خریدش پایه ام حالا نظر دوستانو نمیدونم که کیا مایل به خریدش هستن

دوشنبه 28 بهمن1392 - 4:56pm
مدیر سایت
مدیر سایت
آواتار کاربر

ظاهرا که این مدلش قبرهارو راحت میتونه جارو کنه و این مزیتش خیلی خوبه اصل ماجراست اگه همونی باشه که ازش صحبت میشه و بتونه این مدلش خودشو نشون بده

دوشنبه 28 بهمن1392 - 4:59pm
مدیر سایت
مدیر سایت
آواتار کاربر

دیجیتالی بودنش و وی ال افش خودشو نشون داده مدا توباکسش هم خودشو نشون بده عالیه دیگه توش حرفی نیست و فکر کنم اگه اونی باشه که بچه ها بخوان خیلی ها خواهانش میشن.

دوشنبه 28 بهمن1392 - 5:08pm
مدیر کل
مدیر کل

رامین جان توباکس گرت هم بردش تقریبا مشابه توباکس تی ام 808 هست و با این حساب مس 30 در 30 سانت رو در هوا حدود 190 سانت بیشتر نمیتونه بزنه. اما توباکس ها به دفینه تا حد 50 درصد بیشتر هم حساسیت نشون میدن که این مقدار البته به خاک و خیلی عوامل دیگه هم بستگی داره. بهرحال اون بردی که شما توقع دارین رو نداره. اصولا توباکس بیشتر خودش رو در مواجهه با فلزات بزرگتر بهتر نشون میده و عمق بالایی میزنه.
در خصوص کاوش قبر هم اکثر فلزیابها مشکل دارن چه برسه به توباکس! چون حالت حفره ای رو اغلب فلزیاب ها سنس میکنن و توباکس هم به این مورد اتفاقا حساس تره. ولی بهرحال دیگه تجربه اپراتور هست که بتونه حفره رو از فلز تشخیص بده. چون این گرت 2500 در حالت توباکسش هیچ نشانگر دیجیتالی نداره و اکثر امکانات دیجیتالیش فقط در حالت وی ال اف کار میکنه. چیزی که بنده دیدم این هست که در حالت توباکس فقط از روی بوق میشه فلز رو سنس کرد.

دوشنبه 28 بهمن1392 - 6:03pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1047 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 69 , 70 , 71 , 72 , 73 , 74 , 75 ... 105  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 106 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure