انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 11:14pm

پاسخ به موضوع  [ 895 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 69 , 70 , 71 , 72 , 73 , 74 , 75 ... 90  بعدی
 Gpx 4500 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: سرم
یک سوال از دوستان با تجربه یکی از دوستان بنده یک لوپ داره 18 اینچ هست ولی دستگاه نداره و خودشم نمیدونه دبل هست یا مونو و مشکلش اینه ک لوپ کارتن یا مشخصاتی روی خودشم نداره و از روی ظاهر هم ک نمیشه تشخیص داد!!!
چطور میشه تشخیص داد ک این لوپ مونو یا دبل هست؟

شنبه 14 اسفند1394 - 1:57am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

tarikh نوشته است:
باشه من توضیح میدم ب امید این ک مفید باشه و اگه ایرادی دارم بقیه بهم بگن
1 دستگاه رو آماده میکنم
2سرچ مد رو روی دیپ میزارم(البته فعلا چون میخوام روی کاستوم برای خودم تنضیمات خودمو بدست بیارم)
3 خاک و زمانبدنی یا همون سویل و تایمینگ رو روی نرمال میزارم
4گرند بالانسو روی فیکس میزارم
5 کویل و آر ایکس رو ک بستگی ب نوع لوپ داره و مال من دبل هست پس روی دبل میزارم
6 دستگاهو روشن میکنم
7 دکمه ی اوتو تیون رو بعد از نگه داشتن لوپ فشار میدم از یک بوق تا 3 تا بوق آخری سعی میکنم ثابت بایستم
8 لوپ رو پایین میارم و نزدیک زمین حدود 4 سانت بعد دکمه ی مچی یا همون کوییک ترک رو میگیرم و رها نمیکنم و لوپ رو ب اندازه ای ک صدای پس زمینه صاف میشه بالا و پایین میبرم البته نباید زیاد از زمین فاصله داد بین 2 تا 10 یا 15 سانت
بعدشم ک صدا صاف شد و دکمه رو رها کردی شروع میکنی ب سرچ کردن طبق موشنی ک انتخاب کردی آهسته متوسط تند و ...
این روش من هستش و تا جایی ک میدونم کاملا طبق دستور العمل دفترچه هستش
و من با این تنضیمات هیچ مشکلی از لحاظ صدای اضافه نویز های هوایی یا از طرف زمین ندارم
البته گاهی پیش میاد امواج رادیویی مزاحم میشن ک منول تون رو یک عدد یا دو عدد بالا پایین میکنم ک خیلی عالی جواب میده و صدا صاف میشه

عالی بود
پس کوییک ترک رو ول نمیکنی و انقدر بالا و پایین میکنی تا صدا صاف بشه درسته ؟
حالا بعد اینکار گراند بالانس رو دستکاری نمیکنی؟
راستی بعد این کارها استابلیزر و ریکس گین رو چی کم و زیادش نمیکنی یا روی fb میزاری؟

شنبه 14 اسفند1394 - 2:07am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

chawk نوشته است:
tarikh نوشته است:
1 دستگاه رو آماده میکنم
2سرچ مد رو روی دیپ میزارم(البته فعلا چون میخوام روی کاستوم برای خودم تنضیمات خودمو بدست بیارم)
6 دستگاهو روشن میکنم
7 دکمه ی اوتو تیون رو بعد از نگه داشتن لوپ فشار میدم از یک بوق تا 3 تا بوق آخری سعی میکنم ثابت بایستم
8 لوپ رو پایین میارم و نزدیک زمین حدود 4 سانت بعد دکمه ی مچی یا همون کوییک ترک رو میگیرم و رها نمیکنم و لوپ رو ب اندازه ای ک صدای پس زمینه صاف میشه بالا و پایین میبرم البته نباید زیاد از زمین فاصله داد بین 2 تا 10 یا 15 سانت
بعدشم ک صدا صاف شد و دکمه رو رها کردی شروع میکنی ب سرچ کردن طبق موشنی ک انتخاب کردی آهسته متوسط تند و ...
و من با این تنضیمات هیچ مشکلی از لحاظ صدای اضافه نویز های هوایی یا از طرف زمین ندارم
البته گاهی پیش میاد امواج رادیویی مزاحم میشن ک منول تون رو یک عدد یا دو عدد بالا پایین میکنم ک خیلی عالی جواب میده و صدا صاف میشه

عالی بود
راستی بعد این کارها استابلیزر و ریکس گین رو چی کم و زیادش نمیکنی یا روی fb میزاری؟

دوست من ببین خود شرکت گفته

4 زمانی که کویل را حرکت می دهید، دکمه انتهای دسته را فشار داده و نگه دارید
اگه من بالانس فیکس رو انجام دادم دیگه چرا باید عوض کنم نخیر روی فیکس میزارم بمونه
استابلیزر یا تثبیت کننده رو زیر 5 تنظیم میکنم
آر ایکس گین برای دیپ روی 9 هست فکتوری پریست یا همون تنظیمات کارخانه ولی من بستگی داره کجا کاوش کنم اگه تو شهر های باستانی باشه حتی 5 هم برام کافیه چون عمق کارم بیشتر از 80 سانت نیست و اهدافم یا سکه یا انگشتر یا دستبندو از این مواردن اما برای قبرستون میشه مقداری از حالت کارخانه بیشتر بالا برد البته اگه ب املاح زمین حساس نشه

شنبه 14 اسفند1394 - 2:13am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

tarikh نوشته است:
chawk نوشته است:
tarikh نوشته است:
1 دستگاه رو آماده میکنم
6 دستگاهو روشن میکنم

عالی بود

دوست من ببین خود شرکت گفته

4 زمانی که کویل را حرکت می دهید، دکمه انتهای دسته را فشار داده و نگه دارید
اگه من بالانس فیکس رو انجام دادم دیگه چرا باید عوض کنم نخیر روی فیکس میزارم بمونه
استابلیزر یا تثبیت کننده رو زیر 5 تنظیم میکنم
آر ایکس گین برای دیپ روی 9 هست فکتوری پریست یا همون تنظیمات کارخانه ولی من بستگی داره کجا کاوش کنم اگه تو شهر های باستانی باشه حتی 5 هم برام کافیه چون عمق کارم بیشتر از 80 سانت نیست و اهدافم یا سکه یا انگشتر یا دستبندو از این مواردن اما برای قبرستون میشه مقداری از حالت کارخانه بیشتر بالا برد البته اگه ب املاح زمین حساس نشه

مثلا اگه قبرستون باشه
شما بعد از بالانس استابیلیزر رو میاری زیر 5 و آرایکس گین رو همون 9 تریشولد رو هم تا آخر باز میکنی و دیگه هیچی رو دستکاری نمیکنی درسته ؟

شنبه 14 اسفند1394 - 2:21am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

من اینجور نگفتم
برای قبرستون اگه زمین اجازه بده آر ایکس گین رو میشه تا جایی ک ب خاک حساس نمیشه بالا برد ممکنه تا 12 یا بیشتر هم جواب بده
من خیلی چیزارو تغیر میدم مثلا ریسپون رو از نرمال میزارم اینورت ک صدای اوج و فرد هدف رو کلا برعکس میکنه
یا مثلا موشن رو میزارم روی وری اسلو یا همون خیلی آهسته و مثلا ولوم لیمیت و سیگنال رو بالاتر میبرم
اینا همشون میتونن یک مجموعه تنظیم باشن در کنار هم و تقریبا هر کدوم چند درصد از موفقیت در پیدا کردن اشیاء عمیق رو بالا میبرن
متاسفانه امشب بیش از این نمیتونم در خدمتت باشم دوست خوب
و توصیه ی من ب عنوان یک آماتور اینه ک چندین بار دفترچه رو بخون و وقتی کاملا یاد گرفتی برو کاوش کن وقتی تقریبا هیچ ایرادی نداشتی بازم دفترچه و تاپیکو بخون میبینی ک یکسری نکات خیلی خیلی ریز بین نوشته ها هست ک ازشون رد شدی !!!
و در کل هیشه سعی کن دفترچه رو بخونی و اصلا نترسو همیشه حالات مختلف رو امتحان کن و هیچوقت با یک تنظیم کار نکن سعی کن یک هدف نسبتا عمیق پیدا کنی و ب گروه حفاریت بگو صبر کنید تا تمیرین بیشتری انجام بدم ک برای همه مفید باشه
اونوقت نیم ساعته کل تنظیماتی رو ک میتونی امتحان کن بعد میفهمی کدوم حالت صدای واضحتر و تفکیک بهتر ثباتو... بهتری رو بهت میده (البته برای شرایط خاک اون منطقه و امواج و...)
دوستان استاد این دستگاه امیدوارم مطالب منو ب عنوان یک آماتور بخونن و ایراد کارمو بگن ک اگه خارج از سایت کسی نیاز ب کمک داشت خدای نکرده و از روی نداشتن سواد کافی اطلاعات غلطی ب کسی ندم
موفق و پیروز باشید
@};- @};- @};- @};- @};-

شنبه 14 اسفند1394 - 2:34am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

tarikh نوشته است:
من اینجور نگفتم
برای قبرستون اگه زمین اجازه بده آر ایکس گین رو میشه تا جایی ک ب خاک حساس نمیشه بالا برد ممکنه تا 12 یا بیشتر هم جواب بده
من خیلی چیزارو تغیر میدم مثلا ریسپون رو از نرمال میزارم اینورت ک صدای اوج و فرد هدف رو کلا برعکس میکنه
یا مثلا موشن رو میزارم روی وری اسلو یا همون خیلی آهسته و مثلا ولوم لیمیت و سیگنال رو بالاتر میبرم
اینا همشون میتونن یک مجموعه تنظیم باشن در کنار هم و تقریبا هر کدوم چند درصد از موفقیت در پیدا کردن اشیاء عمیق رو بالا میبرن
متاسفانه امشب بیش از این نمیتونم در خدمتت باشم دوست خوب
و توصیه ی من ب عنوان یک آماتور اینه ک چندین بار دفترچه رو بخون و وقتی کاملا یاد گرفتی برو کاوش کن وقتی تقریبا هیچ ایرادی نداشتی بازم دفترچه و تاپیکو بخون میبینی ک یکسری نکات خیلی خیلی ریز بین نوشته ها هست ک ازشون رد شدی !!!
و در کل هیشه سعی کن دفترچه رو بخونی و اصلا نترسو همیشه حالات مختلف رو امتحان کن و هیچوقت با یک تنظیم کار نکن سعی کن یک هدف نسبتا عمیق پیدا کنی و ب گروه حفاریت بگو صبر کنید تا تمیرین بیشتری انجام بدم ک برای همه مفید باشه
اونوقت نیم ساعته کل تنظیماتی رو ک میتونی امتحان کن بعد میفهمی کدوم حالت صدای واضحتر و تفکیک بهتر ثباتو... بهتری رو بهت میده (البته برای شرایط خاک اون منطقه و امواج و...)
دوستان استاد این دستگاه امیدوارم مطالب منو ب عنوان یک آماتور بخونن و ایراد کارمو بگن ک اگه خارج از سایت کسی نیاز ب کمک داشت خدای نکرده و از روی نداشتن سواد کافی اطلاعات غلطی ب کسی ندم
موفق و پیروز باشید
@};- @};- @};- @};- @};-

درود بر شرفت
بازم مزاحمت میشم
ممنون از توضیحاتت

شنبه 14 اسفند1394 - 2:42am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

tarikh نوشته است:
یک سوال از دوستان با تجربه یکی از دوستان بنده یک لوپ داره 18 اینچ هست ولی دستگاه نداره و خودشم نمیدونه دبل هست یا مونو و مشکلش اینه ک لوپ کارتن یا مشخصاتی روی خودشم نداره و از روی ظاهر هم ک نمیشه تشخیص داد!!!
چطور میشه تشخیص داد ک این لوپ مونو یا دبل هست؟

درود....احتمال خیلی زیاد از لوپ های بدل چینی باشه و از روی ظاهر نمیشه فهمید که دابله یا مونو فقط روی دستگاه وصل کنی میشه پی برد که از کدوم مدله

شنبه 15 اسفند1394 - 6:54am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام و درود دوستان
سوال مهمی داشتم من یک ماه پیش که دستگاهو گرفتم با تنظیمات خود دستگاه کار کردم و فلز جدید رو از نزدیک که سنس میگرد (مثلا بیل ) صدای وحشتناکی داشت اما الان حساسیتش کم شده دیگه نمیدونم تو تنظیماتم تغییری ایجاد شده یا اینکه تو منو تنظیمات مربوط به صدا رو کاهش دادم
برای دوستان همچین مشکلی پیش نیومده راهنماییم کنند و بگن که میزان صدا باید چقد باشه؟

دوشنبه 16 اسفند1394 - 1:11am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

دوست عزیز شاید ولوم رو لیمیت(محدود)کردی ولوم لیمیت کار مشخصی رو انجام میده و اجازه نمیده صدا از حدی بالاتر بره بر فرض این که شما یک جسم سطحی رو سنس میکنی خب مشخصه اوج سنس صدایی بالا داره و گوش خراش هم هست پس شما مجبوری صدا رو حد گذاری کنی و ب دستگاه بفهمونی که وقتی صدای شدیدی رو خواستی تولید کنی مثلا از منفی 10 دسی بل (واحدی در اندازه گیری صدا) به بالا تر رو محدود کن و نزار شنیده بشه
ولوم لیمیت چیزی نیست ک از من یادش بگیری و بگی مثلا تو میزاری رو چند
این ی گزینه ای هست ک باید خودت تنظیمش کنی
ی انگشترو بزار زیر دستگاه و از یک رو بزار تا اعداد بالاتر اونوقت خودت میتونی عدد خودتو بدست بیاری
حالت دوم هم ک میگی کمتر سنس میشه شاید آر ایکس گین رو پایین اوردی

دوشنبه 17 اسفند1394 - 1:08pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

tarikh نوشته است:
دوست عزیز شاید ولوم رو لیمیت(محدود)کردی ولوم لیمیت کار مشخصی رو انجام میده و اجازه نمیده صدا از حدی بالاتر بره بر فرض این که شما یک جسم سطحی رو سنس میکنی خب مشخصه اوج سنس صدایی بالا داره و گوش خراش هم هست پس شما مجبوری صدا رو حد گذاری کنی و ب دستگاه بفهمونی که وقتی صدای شدیدی رو خواستی تولید کنی مثلا از منفی 10 دسی بل (واحدی در اندازه گیری صدا) به بالا تر رو محدود کن و نزار شنیده بشه
ولوم لیمیت چیزی نیست ک از من یادش بگیری و بگی مثلا تو میزاری رو چند
این ی گزینه ای هست ک باید خودت تنظیمش کنی
ی انگشترو بزار زیر دستگاه و از یک رو بزار تا اعداد بالاتر اونوقت خودت میتونی عدد خودتو بدست بیاری
حالت دوم هم ک میگی کمتر سنس میشه شاید آر ایکس گین رو پایین اوردی

سلام و خدا قوت
ممنون تست میکنم

دوشنبه 17 اسفند1394 - 1:30pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 895 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 69 , 70 , 71 , 72 , 73 , 74 , 75 ... 90  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 128 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure