من اینجور نگفتم
برای قبرستون اگه زمین اجازه بده آر ایکس گین رو میشه تا جایی ک ب خاک حساس نمیشه بالا برد ممکنه تا 12 یا بیشتر هم جواب بده
من خیلی چیزارو تغیر میدم مثلا ریسپون رو از نرمال میزارم اینورت ک صدای اوج و فرد هدف رو کلا برعکس میکنه
یا مثلا موشن رو میزارم روی وری اسلو یا همون خیلی آهسته و مثلا ولوم لیمیت و سیگنال رو بالاتر میبرم
اینا همشون میتونن یک مجموعه تنظیم باشن در کنار هم و تقریبا هر کدوم چند درصد از موفقیت در پیدا کردن اشیاء عمیق رو بالا میبرن
متاسفانه امشب بیش از این نمیتونم در خدمتت باشم دوست خوب
و توصیه ی من ب عنوان یک آماتور اینه ک چندین بار دفترچه رو بخون و وقتی کاملا یاد گرفتی برو کاوش کن وقتی تقریبا هیچ ایرادی نداشتی بازم دفترچه و تاپیکو بخون میبینی ک یکسری نکات خیلی خیلی ریز بین نوشته ها هست ک ازشون رد شدی !!!
و در کل هیشه سعی کن دفترچه رو بخونی و اصلا نترسو همیشه حالات مختلف رو امتحان کن و هیچوقت با یک تنظیم کار نکن سعی کن یک هدف نسبتا عمیق پیدا کنی و ب گروه حفاریت بگو صبر کنید تا تمیرین بیشتری انجام بدم ک برای همه مفید باشه
اونوقت نیم ساعته کل تنظیماتی رو ک میتونی امتحان کن بعد میفهمی کدوم حالت صدای واضحتر و تفکیک بهتر ثباتو... بهتری رو بهت میده (البته برای شرایط خاک اون منطقه و امواج و...)
دوستان استاد این دستگاه امیدوارم مطالب منو ب عنوان یک آماتور بخونن و ایراد کارمو بگن ک اگه خارج از سایت کسی نیاز ب کمک داشت خدای نکرده و از روی نداشتن سواد کافی اطلاعات غلطی ب کسی ندم
موفق و پیروز باشید