انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 8:53am

پاسخ به موضوع  [ 1047 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 71 , 72 , 73 , 74 , 75 , 76 , 77 ... 105  بعدی
 انتخاب بین gpx 5000 و Garrett ATX 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت
آواتار کاربر

اره هالو جان منم موافقم نمیشه دست رو دست گذاشت که. خلاصه به نظرم انتخاب خوبیه وی ال افش که کارش معلومه میمونه توباکسش که فکر کنم امتحانشو خوب پس میده قلقش دستمون بیاد میتونه قبرهارو کاووش کنه .به عقیده من هم اگه از این هم راضی نباشیم بخاطر مارکش هم شده راحت بفروش میرسه و هم اینکه از بلاتکلیفی در میایم.ولی فکر نکنم کسی بگیرتش بخواد بفروشتش هم خوش دسته و خوش رنگه هم مارکه کارشم میتونه قابل قبول باشه

درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند

سه شنبه 29 بهمن1392 - 1:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین مادری
دقیقا رامین جان من با بقیه ی دوستان حرف بزنم ببینم دیگه چکار میکنن هر چی شد بی خبرت نمیذاریم ...

بکوش تا عظمت در نگاهت باشد،
نه در آنچه مینگری

سه شنبه 29 بهمن1392 - 1:47pm
مدیر سایت
مدیر سایت
آواتار کاربر

منتظرم هالو جان

سه شنبه 29 بهمن1392 - 5:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

آره بابا هالو راست میگه همین گرت کارمون رو راه میندازه شک ب دلتون راه نده.. چندروز پیش ی فلزیابو تست کردم آقا تفکیک داشت ولی صفر! یعنی همه چیو میکشید!هر فلزی +حفره+سنگ آهن! ی النگو با ی زنجیر طلا جمعأ 32گرم رو در1متری سنس میکردبا لوپ 45سانتی. قدرتش بالا اما ثبات افتضاح! آدم پیرکن! بابا گرت جواب پس داده فازیابی ک 50-60تا تست ازش ارائه میدن بدون چیزی توو چنته داره پس بد ب دلتون راه ندین همین خوبه ب نسبت قیمتش مبارکمون باشه دیگه :D

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

سه شنبه 29 بهمن1392 - 9:20pm
مدیر سایت
مدیر سایت
آواتار کاربر

سورنای عزیز شیرینشو شما باید بگیری دیگه.من خامه ای شو دوست دارم بعقیه رو نمیدونم دیگه

چهارشنبه 30 بهمن1392 - 9:51am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ramin نوشته است:
سورنای عزیز شیرینشو شما باید بگیری دیگه.من خامه ای شو دوست دارم بعقیه رو نمیدونم دیگه

اگ باهم رفتیم چشم با من. ولی الان اوضام خرابه واسه سیستم گرفتن..خدا کمک کنه :D

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

چهارشنبه 30 بهمن1392 - 6:27pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام و خسته نباشید به دوستای گلم مخصوصا هالو جان که واسه این تاپیک کم نگذاشت .آقا من ی کله این 74 صفحه رو خوندم!آقا هی خوشحال شدم هی ناراحت هی گفتیم دستگاه دلخواهم پیداشد بعد دیدم نه اونیکه میگن نیست...تبلیغات بوده ....آقا چیکار داری اصلا ی وضعی ....ولی خوشحالم که ماهیت خیلی از فلزیابها روشن شد.وتشکر ویژه از دوستانی که تجربیاتشون رو اینجا عنوان کردن. خلاصه سرتون رو درد نیارم هالو جان اگه قصد خرید داشتید منم خبر کن عزیزم .ولی دوستای گلم تو خرید خیلی مواظب باشید دستگاه تقلبی نخرید.ممنونم

یکشنبه 4 اسفند1392 - 5:43am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین مادری
عزیزم به شما هم خبر میدیم ..حداقل اگه چیزی گیرمون نیومد همدیگه رو زیارت میکنیم و با هم میریم بیک نیک :D

بکوش تا عظمت در نگاهت باشد،
نه در آنچه مینگری

یکشنبه 4 اسفند1392 - 1:46pm
مدیر سایت
مدیر سایت
آواتار کاربر

هالو جان پیک نیکو خوب اومدی من با خودم یه دست پاسور و قلیون با طعم دوسیب و پرتقال میارم

دوشنبه 5 اسفند1392 - 12:13pm
مدیر سایت
مدیر سایت
آواتار کاربر

ولی به نظر من همین گرت توباکس فعلنه بهتر از همه به نظر میاد به گفته مهندس حمید توباکسها روششون با پالسیا فرق داره عمق رو بهتر میزنن فقط در مورد ثباتش و اگه شد عمقش یه اطلاعاتی بدست بیاریم عالیه من که همین گرتو دوس دارم چون از روش گیرنده و فرستنده استفاده میکنه

دوشنبه 5 اسفند1392 - 12:17pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1047 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 71 , 72 , 73 , 74 , 75 , 76 , 77 ... 105  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 90 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure