سلام به دوستان
بخدا از خستگی نمیتونم راه برم
تست گرفتم ولی از تست ها اصلا عکس تهیه نکردم فقط دوتا عکس از داخل مدار و بیرونش براتون گذاشتم
هر کاری کردم نشد مدار رو در بیارم یکم دیگه زوزر میزدم فکر کنم میشکست
ولی اون طور که از سیم ها معلوم بود مدار کوچک به خروجی کامپیوتر وصل شده و مدل بزرگ تر رو نمیشه فهمید.
با توجه به تست هایی که من کردم با توجه به دستور کار از روش خطی عمل کنی اگه فاصله پراپ ها از هم یک متر باشه یک حفره خیلی کوچک تر از نیم متر رو خیلی راحت تا حدود 2 متر میزنه من اینو هر طوری که آزمایش میکردم راحت جواب میداد .
تا الان به صورت واقعا عجیب با این دستگاه یک بیل زنگ زده رو از80 سانتی زیر خاک در آوردم که از روش تخمین عمق یا کم کردن فاصله پراپ ها عمل کنی فاصله پراپ رو 40 سانت کنی بازم راحت آشکار میکرد . بیل رو با این حساب اگه فاصله پراپ ها یک متر باشه حدود 2 تا 2.5 میتونه بگیره! هر چند طبق توضیحات دستگاه عمل کنی خیلی بیشتر باید بگیره .
هنوز هم من قانع نشدم هر چند زیاد تست کردم همین نتیجه و بهتر بوده ولی اگه خدا یاری کنه طی این ماه اگه باشم یک فیم 20 دیقه ای براتون میزارم
یک نکته ای هست باید بگم قبل این که شما شروع کنین کندن باید دو بار از دو جهت مختلف تست کنن چون اگه بکنین دیگه نمیتونین تست بگیرین چون همون حفره شما رو هم میگیره که باید اعداد رو عقب جلو کرد تا فهمید چی به چی هست.