با درود فراوان خدمت دوستان و اساتید گرامی بویژه مهندس حمید عزیز
مهندس جان در رابطه با این دستگاه من دچار یه مشکل عجیب شدم که طی این یکی دو ماه که از ساختش میگذره نتونستم حل کنم . بعد از تموم شدن دستگاه و روشن شدنش به ظاهر همه چیز رو به راه بود . چون نشونه ای از اختلال تو سیستم و به هم ریختگی فونت ها تو ال سی دی دیده نمیشد و من به قول معروف پرونده دستگاه رو بستم تا تو اولین فرصت براش پراب درست کنم و تست بگیرم . بعد از درست شدن پراب ها ( البته با کمی تاخیر ) متوجه شده که هنگام تست دستگاه ، وضعیت نرمال نیست . زمانی که پراب ها به دستگاه وصله و اون طرف هم تو زمین قرار گرفته ، با روشن شدن دستگاه ، گاهی وقتا فونت به هم ریختگی داره و سیستم تو همون پیام اولیه soil resistivity هنگ میکنه و دیگه چیزی تغییر نمی کنه . وقتی هم که شانس بیارم و به هم نریزه و هنگ نکنه همیشه مقدار صفر رو برای مقاومت نشون میده و با روشن شدن کلید test عبارت 0L 0480L ظاهر میشه و تغییری هم با تعویض کلید های سلکتور نداره . با تحقیقی که تو انجمن ژئوتک داشتم متوجه شدم که این مشکل برای برخی دیگه هم پیش اومده و پیشنهادشون تعویض کریستال و دو خازن کنار اون بود و البته با انجام این کار هم ، مشکل هنوز پا بر جاست . تمامی تست ولتاژ ها رو هم از مدار گرفتم و همگی درست هستن . فیبر مدار هم که کاملا درسته و قطعی و اتصالی ندارم . تمام آی سی ها رو هم عوض کردم ( به غیر از میکرو ) ولی چیزی تغییر نکرد . چون اسکوپ ندارم ، با وصل کردن یه بلندگو به دو سر فرستنده خواستم از وجود خروجی مطمئن بشم که اونم درست بود و با تغییر سلکتور 5 حالته صدای بلندگو کم و زیاد میشد که از سلامت سلکتور و مقاومت های هم ردیف با اون خبر میداد . خلاصه هر تستی کردم چیزی پیدا نکردم . حالا میخوام بپرسم که با این تفاسیر آیا امکان داره مشکل از میکرو یا نحوه پروگرامش باشه ؟ ( میکرو با فایل اصلاح شده توسط خودتون پروگرام شده ). و آیا شما روشی رو برای شناسایی مشکل پیشنهاد میکنین ؟
بی نهایت از لطف شما استاد عزیز ممنونم