با سلام و درود
من مطالب مطرح شده رو الان که خوندم به نظرم اومد یه نکاتی رو عنوان کنم.اول اینکه از همه عزیزان اول پوزش و بعد خواهش میکنم غیر مسائل آموزشی از زدن پست....خودداری کنن چون بنده خدای اگه بخواد چیزی برداشت کنه باید ساعتها با این اینترنت مسخره علاف بشه ........از جناب مهرداد عزیز هم بابت توضیحاتشون تشکر ویژه میکنم و جا داره در تکمیل مطالب ایشون بگم که برنامه های این دستگاه رو در3 قسمت مختلف طبقه بندی کردن....حالت دیپ مربوط به عمق زیر 1.5 و بیشتر برای کارهای تفریحی و سکه یابی و......استفاده میشه..در حالت تنظیمات دستی کارکرد فلزیاب با صدای تفکیک کاملا تغییر میکنه
پیشنهاد من به دوستانی که تازه این وسیله رو خریدن اینه که سعی کنن اهداف عمیق رو درارن.اهداف عمیق واکنش متفاوتی سیستم باهاش داره و تقریبا قلق کار زودتر دست اپراتور میاد....در مورد واکنش صوتی دوستان سوال کرده بودن در جواب باید بگم که فلز طلا صدایی کاممممملللللللا متفاوت داره و با هیچ فلزی تشابه نداره.ببینید تمام فلزات ابتدا صدا زیر و سپس بم میشه اونم به طرق مختلف اما فلز طلا عکس این حالت هستش
در مورد لوپ هم به هیچ وجه روی دستگاه فلزیاب اونم در حالت کار نه لوپ رو وصل کنید و نه لوپ رو درارید.حتی پیشنهاد میکنم تنظیم حالت لوپ رو زمان خاموشی انجام بدین
دوستان در مورد عمق زنی دستگاه بحثی داشتن جا داره عنوان کنم که عمق زنی سری جی پی خیلی وابسته به اپراتور و تنظیمات هستش.یه اپراتور حرفه ای میتونه یه سکه نقره رو حتی 90 سانت از زیر زمین با این دستگاه دراره اینو بارها ................
دوستانی هم که این دستگاه و خریدن به نکاتی توجه داشته باشن
این فلزیاب رو میشه هر وقت اراده کرد بفروشین و امکان ضرر در خریدش صفره تازه ارزش افزوده هم داره.دوم اینکه به جرات میگم که تنها فلزیابیه که آجر پخته رو نمیزنه و میشه گفت که شنیدن بوق یعنی فلز.موفق باشید