برای بار هزارم من کاربر حبیب نیستم. بنده از این میترسم یکی از مدیران هم برخلاف شما در این بحث صحبت کنند به اون هم بگید حبیب!!!
اقای داستین بسیار کار اشتباهی انجام دادند که پیام خصوصی دادند من هیچ سوالی ندارم از ایشون بپرسم و فقط در یک بخش پاسخ اطلاع رسانی غلط شون رو دادم.اقای داستین هافمن اگر احساس کنند مطلبی ناگفته مونده باید برای عموم قرار بدن نه برای من صرفا برای اینکه این بحث به نتیجه برسه.
اقای داستین به کاربران قول داده بودند که در مورد تولیدات اماراتی و دلایل ارزان بودنش از محصولات اروپایی تحقیقات کلی بکنند و نتیجه رو اعلام کنند هیچ متنی از ایشون درمورد تحقیقات که بیان کردند در هیج کجا این مباحث مشاهده نشده،
توضیحات روشن و منطقی من و دوستان که شما رو متقاعد نکرد*** ( اگر زیر سوال بردن کاربر و معرفی به عنوان شخص چند هویتی به دلیل شباهت در گفتار و لحن نوشتاری اسانه )*** حداقل شما با یه ایدی دیگه پست بزارید بگید این نتیجه تحقیقات با ایدی دیگر بگید این اطلاعات جامع و کامل و درسته و مورد تایید مدیر عامل مینلب هست!!!!
اقای داستین گفتند مالزی مجوز تولید gpx 5000 رو نداره البته گفتند که این مطلب رو از یکی از دوستانشان شنیدند و ازشون خواهش کردن مطرح بکنه اما متاسفانه دوستشون مطرح نکرد. هرچند بنده پاسخ قاطع بهشون دادم و ایشون دچار اشفتگی شدن فرمودند پست بنده رو با دقت بخون ملاحضه بفرمایید.
viewtopic.php?f=17&t=864&start=270 این دوستشون به احتمال زیاد شمایید چون در پست شما این متن رو خوندم که نوشتید مالزی مجوز مونتاژ gpx 5000 رو نداره. این هم سخنان شما مشاهده بفرمایید در پستها چند بار اشاره کردید که مالزی مجوز مونتاژ ۵۰۰۰ رو نداره.
viewtopic.php?f=17&t=864&start=190در این پستتون هم اشاره کردید که مالزی مجوز مونتاژ ۵۰۰۰ رو نداره و در سایت خود مینلب هم هست خودتون ملاحضه بفرمایید.
viewtopic.php?f=17&t=864&start=200از خوندن پست شما میشه برداشت کرد که شما همون دوست عزیز اقای داستین هافمن هستید یا خود اقای هافمن هستید که میگید مالزی مجوز مونتاژ۵۰۰۰ رو نداره و در سایت خودش هم هست.
بزرگواری کنید لینک سایت مینلب رو اینجا قرار بدید که این خبر در کجا درج شده، و لطف کنید لینکی از سایت مینلب استرالیا قرار بدید که در کجایی سایت اومده دستگاههایی مورد تایید گت اورجینال اماراتی از نظر استرالیا تایید شدست و مشتریان میتوانند با کمال اطمینان تهیه کنند.ما و دوستان منتظر قرار دادن لینک شما هستیم و خواهیم بود!!!!!!
مثل اینکه شما با مدیر عامل مینلب در استرالیا جلسه گذاشتید و صحبت کردید.
شما دستگاه ۵۰۰۰ که از سیستم پیامکی ۰۰۶۱۴۵۸۷۲۷۷۲۷ استرالیا و verify قابل پیگیریست رو میگین تقلبیه و مالزی بدون مجوز مونتاژ کرده بعد میگید گت اورجینال مورد تایید مینلب استرالیا هست فقط برای اینکه دستگاه بفروشید جالبه هر وقت هم پاسخی قاطعی ندارید دستگاه دستساز رو معرفی میکنید و میگید از این دستگاه اف پی ای کمال رضایت رودارید.باز هم گفتم باهمکاری کوهیار عزیز که قطعا دستگاه خوب میسازه همین دستگاه ارزشمند رو به کاربران تقدیم کنید،به والله ثواب داره چرا به کاربران دستگاه ۴۵۰۰ از رده خارج پیشنهاد میدی!!!
****ولی این کار شمارو به اقای پیتر میگم حتما!!!****
از اینجا مشخص میشه دستگاه کاربر حبیب هم از سری قدیم بوده،دستگاههای سری قدیم هم قیمت اروپا بودن دوست عزیز اون کاربر هم گرون نخریده قیمتش کاملا صحیح است.دستگاه ۷ ملیونی ملیونی گت اورجینال اماراتی رو که میفرمایید با دستگاه سری قدیم بقوله شما ۲۱ ملیون تفاوت بسیار زیاد داره
عکس هم بگیرند بفرستند قرار میدم.تو پستاهتون مشاهده کردم جنابعالی فقط روی عکس گذاشتن کاربرا بدجور قفل میکنید و حرفی پاسخی بهتر از این به ذهن شما نمیرسه.
یادتون نره لینک بزارید که مالزی مجوز مونتاژ نداره و گت اورجینال مورد تایید استرالیاست اگر چه مشخص که گفتتون یه حرفی بود باد هوا، اما من عکس میزارم!!!!!
از بس نکته و تناقض در پست های شما پیدا کردم که تعدادش زیاده،دوست دارید بازم بزارم براتون مشاهده کنید!!!! تناقض