نویسنده |
پیغام |
persian.550bc
کاربر فعال
|
ما که منتظر خبرهای خوب هلو جان هستیم
از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست
|
پنج شنبه 4 اردیبهشت1393 - 3:14pm |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
خوب سنگ اهن خودش مقداری اهن درش نهفته پس نهایتا دستگاه اونو خواهد گرفت
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
پنج شنبه 4 اردیبهشت1393 - 5:02pm |
|
|
سومر
کاربر حرفه ای
|
haloo جان نتیجه این تست چی شد؟ این گرت نظر منو به خودش جلب کرده . منم میخوام به جمع شما پیوست بشم و بخرمش . خواستین با هم میریم از ترکیه
میاریمش چون از داخل کشور و یا توسط یه نفر به غیر از نماینگی اگه عزیزان مرحوم من از قبر بیرون بیان و بگن اعتماد کن باز نمیخرم
قال رسولُ اللّه : كادَ الفَقرُ أن يَكونَ كُفرا (نزديك است كه فقر، به كفر انجامد )
|
جمعه 5 اردیبهشت1393 - 3:14pm |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
درود. آقای سومر عجله نکن ب وقتش همه چی مشخص میشه، میریم تست بعد خبرشو میدیم، فلأ هلو جان یکم مشکل داره اما میریم.
شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***
|
جمعه 5 اردیبهشت1393 - 7:18pm |
|
|
سومر
کاربر حرفه ای
|
درود و دوصد . سورنای عزیز من منتظر میمونم و اصلا عجله ای نیست . یکی از بهترین مزیتهای این دستگاه اینه که اگه احیانا جواب نده با توجه به قیمتش افرادی
مثل من رو با خودش خاک نمیکنه و راه برگشتی باقی میذاره . به هر حال تجربه به من درس داده که هیچوقت عجله نکنم و حساب شده عمل کنم. ب
حالا به لورنز z1 , جی پی ایکس گزینه گرت با قدرت اضافه شد . اگه چند نفر هم با شیم که اینو میخریم تنها نیستیم و میتونیم همدیگه رو ساپورت کنیم .
در ضمن استاد حمید زحمت کشیدن و با گفتن نظرشون مارواز سردر گمی دراوردن . حالا اگه دوستانی مثل مهرداد ماینلب و هوشی سایر دوستان که تجربه
اپراطوی با این دستگاه رو دارن در مورد ثبات و حساسیت به املاح بهمون اطلاعاتی بدن خیلی خوب میشه .
قال رسولُ اللّه : كادَ الفَقرُ أن يَكونَ كُفرا (نزديك است كه فقر، به كفر انجامد )
|
جمعه 5 اردیبهشت1393 - 10:25pm |
|
|
سومر
کاربر حرفه ای
|
درود . جناب سورنا خبر جدید چیزی نداری ؟
|
چهارشنبه 10 اردیبهشت1393 - 10:58pm |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
درود. نه هنوز سومر عزیز. حقیقتا خودم مشکل دارم و تا حدودی درگیرم. هنوزم از دوستان خبری نرسیده ک بریم..... طول میکشه برادر.. هلوجان هم ک ی مدت توو سایت ندیدمش خبری بشه حتما مطرح میکنم.
شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***
|
پنج شنبه 11 اردیبهشت1393 - 9:37am |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
مگه این دستگاه رو کسی گرفته؟ صداش در نمیاد چرا....
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
پنج شنبه 11 اردیبهشت1393 - 10:09am |
|
|
سومر
کاربر حرفه ای
|
درود و دو صد جناب سورنا . میگی تا این دستگاه گرت نتیجش معلوم بشه بریم تو نخ یه دستگاه دیگه و این تاپیک رو باز اتیشی کنیم این اقای هالو حتما یه کارایی کرده که یهو ازش خبری نیست
|
پنج شنبه 11 اردیبهشت1393 - 11:57pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان راستی تشخیص اینکه این گرت 2500 اصله یا نه از کجا معلومه؟ منظورم اینه که آمریکایی - روسی و یا چینی بودنش چطور معلومه؟ یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
سه شنبه 16 اردیبهشت1393 - 11:28am |
|
|
|