نویسنده |
پیغام |
Asort1
کاربر حرفه ای
|
از همه دوستان که راهنمایی کردن سپاسگذارم mehdi2344عزیز اگر برات مقدوره اندازه رابط لوپهای توباکس گرت رو برام بفرست البته خودم با آلومینیوم یک متر در نظر گرفتم ودرست کردم اما اگر شما لطف کنی ودقیقش رو بفرستی ممنون میشم.
از پل نامردان عبور مکن بگذار اب تورا ببرد.از ترس شیر به روباه پناه مبر بگذار شیر تورا بدرد.درنده باش ولی از کنار اهوی بی پناه به ارامی گذر کن.کورش بزرگ
|
پنج شنبه 6 شهریور1393 - 7:09am |
|
|
mehdi2344
کاربر فعال
|
Asortعزيز در اولين فرصت انازه دقيقش رو براتون ميفرستم. فک کنم با چوب درست کنيد بهتر باشه تا المينيوم. البته در حد يه پيشناهاده.
|
پنج شنبه 6 شهریور1393 - 10:37am |
|
|
110
|
سلام بچه ها من تازه امدم به جمعتون یه اقای مسنی به من پول داده براش دستگاه بخرم نمیخام شرمندش بشم بین 5000و atxموندم جان خودتون هرکی باهاشون کارکرده بگه کدومش خوبه من ضایع نشم
|
پنج شنبه 9 مهر1393 - 1:37am |
|
|
سید جواد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 6:43pm پست: 560 محل اقامت: زمین
|
110 نوشته است: سلام بچه ها من تازه امدم به جمعتون یه اقای مسنی به من پول داده براش دستگاه بخرم نمیخام شرمندش بشم بین 5000و atxموندم جان خودتون هرکی باهاشون کارکرده بگه کدومش خوبه من ضایع نشم سلام دوست عریر 5000 بگیر تو رنج کاری خودش اول نباشه یکی از بهتریناست
امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید
|
پنج شنبه 10 مهر1393 - 2:27pm |
|
|
arashkhan
|
سلام دوستان رفیق من حدود سه سال 5000 هزار داره با لوپ 45 هنوز بیشتر از یک وهفتاد چیزی پیدا نکرده! جایی ک با 5000 گشتن چیزی نبود با 4500 حدود سی میلیون تومن جنس درآوردن خودش ک پشیمونه میگه 5000 فقط برا طلایابی عالی جواب میده ولی کلی 4500 خیلی قویتره! منم تازگیا یه 4500 گرفتم هنوز چیزی دس گیرم نشده ولی خوب ازش راضیم هرجا زده حتما فلز بوده
|
چهارشنبه 7 آبان1393 - 2:16pm |
|
|
tarikh
کاربر فعال
تاریخ عضویت: سه شنبه 8 مهر1393 - 11:16pm پست: 174 محل اقامت: سرم
|
سلام خدمت همه خواستم بپرسم کرمانشاه میشه این دستگاهو گیر اورد همه ی وسایل؟ تشکر
|
سه شنبه 20 آبان1393 - 3:26pm |
|
|
tarikh
کاربر فعال
|
دوستان بلاخره کسی این گرت رو نگرفت؟
|
پنج شنبه 22 آبان1393 - 12:38pm |
|
|
*ايران*
کاربر حرفه ای
|
با سلام خدمت همگى دوستان عزيز.تماميه نظرات را خواندم و مطلبى که براى جالب است اين است که هيچ کس هنوز در مورد کار با vlf ها حرف درستى در مورد عمق نزده که همگى اشتباه ميکنند.دوستان خوبم اگر اپراتور خوبى باشيد به راحتى در عمق بالا به نتيجه خواهد رسيد.چرا زمانى که به شخصه اپراتورى حرفه اى آنرا به چشم نديده ايد نظر ميدهيد؟ اين حقير gpx4500 همراه با دو لوپ اضافه 18" و 24" در اختيار دارم و با لوپ 18 در عمق 2/40 خمره 135 تايى سکه طلاى اسلامى بيرون کشيده ام.با فلزات قديمى که زير خاک هستند بايد تست گرفت و ملاک شما بايد فلزات قديمى زير خاک باشند ن فلزات جديد.چون دوستان ميبينند فلز جديد را در عمق يک مترى با لوپ کوچک سنس ميکند ميگويند ضعيف است در صورتى که کاملا اشتباست.عزيزان بنده نه فروشنده ام نه تبليغات ميکنم تنها تجربياتم را براى بالا بردن اطلاعات شما عزيزان انتقال ميدهم.اگر با اين دستگاه و لوپ بزرگ به مکان هاى مورد نظر رفته و کار کنيد و نتيجه بگيريد از عمقى که دستگاه سنس کرده حقيقتا تعجب خواهيد کرد.باز هم ميگويم غير ممکن است بوق اضافه زده و پس از حفارى فلزى نباشد.تا کنون اين سرى gpx ها تنها دستگاه هاى بودند که به سفال يا آجر پخته قديمى عکس العمل نشان نميدهند.اکثر دستگاه هايى که ديدم بوق ميزدند زمانى که سنس بالا باشد. آرزوى موفقيت و پيروزى براى تمامى دوستان دارم.
|
شنبه 23 آبان1393 - 3:22am |
|
|
tarikh
کاربر فعال
|
*ايران* نوشته است: با سلام خدمت همگى دوستان عزيز.تماميه نظرات را خواندم و مطلبى که براى جالب است اين است که هيچ کس هنوز در مورد کار با vlf ها حرف درستى در مورد عمق نزده که همگى اشتباه ميکنند.دوستان خوبم اگر اپراتور خوبى باشيد به راحتى در عمق بالا به نتيجه خواهد رسيد.چرا زمانى که به شخصه اپراتورى حرفه اى آنرا به چشم نديده ايد نظر ميدهيد؟ اين حقير gpx4500 همراه با دو لوپ اضافه 18" و 24" در اختيار دارم و با لوپ 18 در عمق 2/40 خمره 135 تايى سکه طلاى اسلامى بيرون کشيده ام.با فلزات قديمى که زير خاک هستند بايد تست گرفت و ملاک شما بايد فلزات قديمى زير خاک باشند ن فلزات جديد.چون دوستان ميبينند فلز جديد را در عمق يک مترى با لوپ کوچک سنس ميکند ميگويند ضعيف است در صورتى که کاملا اشتباست.عزيزان بنده نه فروشنده ام نه تبليغات ميکنم تنها تجربياتم را براى بالا بردن اطلاعات شما عزيزان انتقال ميدهم.اگر با اين دستگاه و لوپ بزرگ به مکان هاى مورد نظر رفته و کار کنيد و نتيجه بگيريد از عمقى که دستگاه سنس کرده حقيقتا تعجب خواهيد کرد.باز هم ميگويم غير ممکن است بوق اضافه زده و پس از حفارى فلزى نباشد.تا کنون اين سرى gpx ها تنها دستگاه هاى بودند که به سفال يا آجر پخته قديمى عکس العمل نشان نميدهند.اکثر دستگاه هايى که ديدم بوق ميزدند زمانى که سنس بالا باشد. آرزوى موفقيت و پيروزى براى تمامى دوستان دارم. سلام دوست عزیز با مدل گرت جی تی آی 2500 هم کار کردید؟
|
شنبه 24 آبان1393 - 1:02pm |
|
|
*ايران*
کاربر حرفه ای
|
خير دوست خوبم .من دنبال هيچ دستگاه ديگرى نبوده ام.اما با اطمينان کامل عرض ميکنم که 4500 هرگز بوق بى دليل به علت وجود املاح يا هر چيز ديگه اى نخواهد زد.بوق برابر است با وجود فلز در خاک.از يک سرى از دوستان شنيده ام که فلزياب هاى گرت نسبت به املاح حساس هستند.خودشان کاربر گرت هستند.با تجربه شخصى اعلام ميکنم شرکت minelab حرف اول را در دنيا ميزند.متاسفانه اطلاعات دوستان يک مقدار پايين است.البته به همه جسارت نميکنم.اساتيد خوبى هم در انجمن هستند.اکثرا دنبال عمق بالاى 5 متر هستند که چنين نقطه زنى هنوز توليد نشده است و مسئله ديگر که برايم جالب است نميدانم چرا همگى دنبال خزانه,سفيد خانه يا سردارى ها هستند.به خدا قسم در عمق 1/5 متر هم اجناس ميلياردى موجود ميباشد.علم کافى نياز است و تجربه.دنبال اعماق زياد نباشيد زيرا چيزى عايدتان نخواهد شد.
|
شنبه 24 آبان1393 - 1:39pm |
|
|
|