hafez نوشته است:
نه برديا جان بنده گروهبان يکم توپچى بودم و دو نفر ار سروانها با اين دستگاه اطراف ذاغه ها با يک لوپ مستطيلى شکل دنبال آهن آلات بودند داداش فرق پی آر سی 77رو با اين ديگه حاليمه داداش ولی دقيق يادمه لنگه همينه باز هم شما استاد ما خيالى نيست حرف شما قبول ولی اگه عمق نفوذ خمپاره و بمب های شيمايی رو بررسی کنی متوجه ميشی در صورت منفجر نشدن تا عمق. 9متر فرو ميره در زمين بنابراين برای کشف و خنثی کردن آنها از اين دستگاه استفاده شد چون هم مقاوم بود هم امواج کمى توليد ميکرد که باعث انفجار بمبها نميشد مطالعه کن داداش
این مطالعه کن آخر رو خوب اومدی
عزیز من شما با قاطعیت تمام اومدی گفتی اینم زالوت روسی و 900 تومن هم پولشه و منبع تغذیه هم 24 ولته
حالا اومدی درستش کنی بدتر خرابش کردی
نه عزیز من این دستگاه دارای یک شی اضافه هستش که برای جستجوی محیط (روی خاک ) استفاده میشه.
اتفاقا عمق نفوذ اینجور بمبها هم به سانتی متر نمیرسه چون کلاهک و محفظه بسیار ظریفی دارند که با کوچکترین برخورد عامل شیمیایی رو توی نقطه هدف پخش میکنند.
اگر قرار بود 9 متر بره زیرخاک که دیگه فایده نداشت ....میخواست اموات رو شیمیایی کنه؟
شما بیشتر مطالعه بفرمایید
من شاید هزاران خصلت بد داشته باشم ولی یک خاصیت خوبی دارم و اون هم اینه که بدون مدرک و دلیل و منطق حرفی رو نمیزنم