سلام بر دوستان فلزجو
قصد نداشتم در این تایپک پست بزنم ولی چون احساس میکنم وجودش واجبه بالاجبار این پست را میزنم
یک بار رفتم ساندویچی که خیلی مشتری داشت بهم نوشابه فاسد داد صاحبش را کشیدم کنار یواش بهش گفتم اونم از این کار من خیلی خوشش اومد که جلوی مشتری های دیگه نگفتم و اعتبارش را زیر سوال نبردم و بلافاصله پولم را پس داد و بهم گفت خیلی مردی بگذریم این فقط یک داستان بود
با این که میدونستم دوست عزیزمون امکان داره پست من را عمومی کنه ولی باز هم خصوصی براش فرستادم
ولی ای کاش یه خورده صبر میکرد حداقل دلایل را ازم میپرسید شاید واقعا اشتباه کرده بود ولی افسوس
ایشون درست میگن قرار بود من تحقیق کنم در مورد مینلب ولی با توجه به مشغله کاری و گرفتاری شدید واقعا" وقت اضافه نداشتم و نتونستم انجام بدم اگر به امید خدا عمری باقی بود حتما" انجام میدم
ولی یک سری جواب های کوتاه به سوالات دوستمون میدم هم برای خودش هم برای کاربران جهت اطلاع
اول اینکه سایت آمازون و کیلکو هر دو سایت فروشگاهی هستند و این طبیعی است که قیمت نمایندگی پایین تر از قیمت این سایت ها باشد در قیمت گیری فقط ملاک سایت اصلی و نمایندگی هایی که در سایت اصلی درج شده
خیلی سایت ها قیمت دستگاه ها را نمیزنند ولی شما با یک ایمیل ساده میتونید قیمت دستگاه ها را بگیرید مثلا "خیلی موبایل فروشی ها را سراغ داریم که قیمت گوشی ها را پشت ویترین نزده و حتما" باید بری داخل بپرسی و خیلی مغازه ها هم هستند که قیمت را زدند
دبی یک بندر آزاد بین المللی است که با توجه به اینکه بندر است و کشتی ها از سایر نقاط دنیا پهلو میگیرند تعرفه گمرکی و مالیات بسیار پایین است و در ثانی باتری سری جی پی ایکس با توجه به قوانین هواپیمایی امکان ورود به هواپیما و حمل و نقل هوایی را ندارد طبق گفته مدیران ارشد مینلب به همین دلیل در بعضی کشور ها باید به صورت زمینی حمل شود
خرید نماینده دبی خیلی بیشتر از دیگر نمایندگی ها هست من خودم حاضرم با خرید 3 عدد دستگاه همزمان 4500 را زیر 2000 دلار هم بخرم و این هم یک چیز طبیعی است که خرید بیشتر قیمت کمتر
از سال 2010 هیچ دستگاهی در استرالیا تولید نمیشه و همه به مالزی منتقل شده این را به راحتی میتونید با یک ایمیل زدن به شرکت مینلب بپرسید
و مالزی تحت لیسانس و نظارت استرالیا این دستگاه ها را میسازه دستگاه تولید 2010 به بعد استرالیایی وجود ندارد و همه مالزی هستند هر کس میتونه یک عکس بذاره
کی گفته که سریال دستگاه را باید به شماره دبی پیامک کرد؟
تمام دستگاه هایی که از نمایندگی دپار دبی خریداری شده اند با فرستادن سریال به شماره استرالیا استعلام میشوند و اصلا به شماره دبی نباید پیامک زد حداقل تمام دستگاه هایی که من برای کاربران تهیه کرده ام دارای همچین خصوصیتی هستند
حالا هر کدام از دوستان هر سوال دیگه ای در مورد اصالت دستگاه های نمایندگی دبی که همه مالزی هستند دارند من در خدمتم
ای وای بر اسیری کز یاد رفته باشد در دام مانده صید و صیاد رفته باشد
یا حق
پیوست:
IMG-20150713-WA0039.jpg