عجب .پس مشکل شما اینه .خب شما که الان میدونی رکتانس وامپدانس چیه چیکار کردین و کجا ازش استفاده کردین که به درد دیگران بخوره.همین شما یاد گرفتین فقط فیلم ببینین و کپی کنین تا متوجه بشین راهی که دارین میرین درسته یا غلط در ضمن اقا ناصر فقط حرف زده بنده عمل کردم مستنداتش هم موجوده حالا یا کار کردن یا نکردن بماند شما از خودت چیزی داری رو کن البته جز مدارات مونتاژی که توی سایت بچه ها میزارن باسر شیرجه میری و علم دار مونتاژی
.نه دوست عزیز اونی که دنبال اسم استادی و مهندسیه من نبوده ونیستم شماید که تا میبینید یکی یک مقاومت 10کیلو رو میکنه100 کیلو جوری رفتار میکنید که تمام سایت از بوی گند حسادت پر میشه در ضمن تغییر یک مقاومت هم میتونه نقش مهمی ایفا کنه توی مدارات الکترونیکی در ثانی من کل پیکربندی اون قسمت منظورم تیون هست رو عوض کردم نه یک مقاومت.اسیلاتور هم تغییر کرد این هم اضافه کنم برد برای یک سکه در حالت پوینتر13 تا 14 سانت شد
.مرد حسابی انگار تو باغ نیستی من اولین نفر بودم که عکس پین پوینترمو گذاشتم که طراحی کرده بودم برو چند صفحه قبل خوب نگاه کن میبینی خب اگه بنده هم نیاز نداشتم بیکار بودم بیام با ادمی مثل شما که هیچی حالیت نیست دمخور بشم.یک مطلب رو 20 بار تکرار کردم تا بفهمی کدوم مدار کارش چیه البته ا زسر حسادت خودتو به گیجی میزدی متوجه شده بودم به روم نیاوردم
.داداش از نظر من فورتون وکوثر بدرد خودت میخوره تغیراتی که هم دادی گفتی توی تایپیک اون تغییرات به درد کسی نمیخوره البته کل مدار بدرد کسی نمیخوره.میخوای زحمت بکشی برو ساشورو بساز که هم جوابی ازش بگیری الاف کوه نشی هم متوجه میشی مدار انالوگ بستنش به مراتب سخت تره تا دوتا ای سی سر هم کردن وپزشو دادن
.اون که بله سودجو همیشه هست وکاری نمیشه کرد شما الان نگران طرح مردمی که فروخته نشه مگه فورتون رو شما طراحی کردی که اینقدر نگرانی فرید باقری بفروشه داداش از خودت مایه بزار
.در ضمن کسی که فورتون رو طراحی کرده مطمئن باش قسمت صوتی رو میدونسته چطور طراحی کنه که جریانکشی مناسبی داشته باشه همین علت میتونه در بی ثباتی و نوزیی شدن نقش داشته باشه .حالا که فهمیدی هیچی نمیدونی از مدار و بنده هم الکی چیزی رو انگولک نمیکنم بهتره به اون قسمت دست نزنی وگرنه تا1سال آینده باید روی بیثباتی فورتوننت کار کنی مگه اینکه از مدار با امپدانس(xxx) استفاده کنی:D فکر کنم بلد باشی که شک دارم
..عجب شما که هنوز فرق بین پین پوینت و فلزیاب رو نمیدونی حق داری با هم مقایسه میکنی وگرنه نمیومدی بگی این مدارو نساز برو فورتون بساز پسر خوب این مدار بدرد توی چال وحفره میخوره کاری که این میکنه فورتون مونتاژیت نمیکنه.اصلا الان چند ماهه ساختیش ببر بیابون ازش کار بکش ببین جواب میده به ملت تعارف میکنی اسباب بازی بسازن.داداش تو مریضی مشکل روانی یا دوشخصیتی داری من فقط یک اسم کاربری دارم که با همین هم زیاد توی انجمن نیستم بعد بیام ازت خصوصی سوال کنم. چی سوال کنم .اصلا تو چیزی بارت نیست که تو یک پین پوینت نمیتونی برای خودت طراحی کنی حالا این به کنار یک تستر رو مجبوری بخری تا کارت راه بفته تازه شکستشو بهت قالب میکنن بعد میای پز چی رو میدی هر وقت تونستی همین کار رو واسه خودت انجام بدی بیا بگو بنده فیلم هم نمیخوام پزشم به جون میخریم
.در ثانی این شمایی که میای خصوصی درخواست سایت میکنی بگردی تا شاید چیز بدرد بخوری گیرت بیاد بسازی مستنداتش هم موجوده. در ضمن بنده توهین نکردم شما استارت پاچه گیری رو زدی برو بالاتر بخون من در مورد مدار توضیح میدم شما ی پست میزاری که فلان بیسان من دیگه کاملا متوجه شدم آدم سالمی نیستی این رفتار زنونت هم عوض کن تو ناسلامتی مردی تهمت میزنی به این راحتی