pashaof نوشته است:
کل مدار فرانکو بعد حذف بخش اوسیلاتور و فیلتر تانک و میکسر میمونه 2 طبقه بخش تقویت و فیلتر پایانی که ازاین ور هر چی بدی از اون ور تقویت شده و فیلتر شدشو تحویل میگیری و با توضیحات جنابعالی موند یه اوسیلاتور555 برای فرستنده و یه سیم پیچ یا فریت برای گیرنده که وصل بشه به ورودی فرانکو و مسلمه که یه کارایی انجام خواهد داد اما برای ما بخش کنجکاو بودنش اینجاست که با اون اعداد و ارقامی که میفرمایین میخونه یا نه
در واقع دقیقا اینجا قراره به دوتا مورد میرسیم یکی که فرانکو اساسا چطور میتونه حساس تر بشه اما نه با تقویت ! و درمورد کالیبره پیدی گوشه چشمی بهمون نشون داده میشه که بفهمیم اساسا نیاز مدار پیدی چیه ، وگرنه اگه به ساختن باشه نمیشه پی دی رو راه انداخت
اگه قدم به قدم بگم * یکی بیاد خیالپون رو از این موارد راحت کنه که بگم یکی از این دشواریها برطرف شد
فک کنم تلخترین بخش پی دی اینه که اگه تمام شماره قطعات رو به شما بدن ، اندازه pcb دقیقرو بهتون بدن مدار کامل جعبه و همه چی بازم هیچ ! مدار جمع بندی که میشه کار نمیکنه
یه مشخصات دقیق فریت میمونه و کویل ها و اینکه تو ایرانم همینه!
اتصالات مدار و سیمها واقعا کار ساده ای نیست و کسی نیومده بگه و بزاره
مورد دیگه کالیبره کردن تو دل کوه هم سخته
اینجا دو تا مدار هست که هر کدوم جدا فیکس میشن و یکبارم با هم میکس میشن و فیکس
یه امگا هس که لا اقل کسی مدار فلزیاب رو به سنس غیر اهن برسونه تا برسه به بخش فریت البته مدار که میتونیم بسازیم اینجور نیس جهت کسب تجربه هست
کلا من هدفم کمک به خودمون هست که هوای همو داشته باشیم وگرنه منفعت من و همه تو استفاده کردن از دانش بقیه هست و زحمت تایپم میشه بخودمون ندیم
وگرنه یه نفرم به نتیجه رسیده باشه بخواد کمک کنه میتونه مراحل رسیدن به موفقیت رو مرحله بندی کنه یه همچین چیزی که بدونیم و نظم بتونیم وگرنه وقتی فلزیابش درست کار نکنه برد بلند از کجا باید بیاد؟
۱- شماره درست و دقیق را با دقت از میان عکس های منتشر شده تا به امروز و عکسهای زیر در بیارید
۲- بردها و دقیق مثل اصلی بسازید ... اینجور کنید و اونجور
امگا رو تو لوله کابل بپیچید که خوش فرم بشه و تا اخر ... یگی بیاد اینجور توضیح بده که متاسفانه چون نداریم نمیاد کسی بگه
آرزوی موفقیت