طلا نوشته است:
اینجا صاحب نظران الکترونیک مارو باید ببخشن که میایم تست میکنیم ، اینجا ارایه میکنیم ، امیدوارم اساتید کسی دلخور نشه ، چون ماها نکته میگیم که به تواقع الکترونیکی برسیم ، ینی کسی ماوارایی فکر نمیکنه که خدایی نکرده و دقیقا محاسبات ریاضی و فیزیک کاملا باهاش کار میکنن ، وگرنه قبلها فرانکو هم تست میشد کسی نمیدونست چی به چیه حتی اساتید
، خب ماهم تست میکنیم که به منطق الکترونیکی میرسیم و این خودش جذاب ترین بخش داستانه ، ینی اون چیزای اسرار امیز کم کم نقش فنی و الکترونیکی بخودشون میگیرن
حالا دقیقا مثال دارم براتون ، چون برای مدار به طراحی فرانکو اینجا کار داریم اینو میگم
استاد حمید در پستی جواب بنده رو دادن که کاهش مقاومتهای ۱۰ و ۱۲ ( ۱ کیلو ) در فرانکو باعث افزایش تقویت میشه و افزایش خازنهای موازی ( ۵۶۰ پیکو ) با این دو سبب افزایش گیرندگی میشه
اینجا دوتا پارامتر هست که دوستان رو به اشتباه میندازه یکی افزایش تقویت هست یکی افزایش رویت هست
ینی طبق مدار فرستنده که با کمی تغییر در فرانکو ادغام میشه و تشکیل پیدی میده با مقوله ای طرفیم که عکس تقویت اسمی عمل میکنه ینی برای برد بیشتر خلاف تقویت عمل کنیم !!!!! چه کار باید کرد ؟؟؟ کدوم قطعه رو باید تغییر داد؟! اینو بگید کم کم متوجه منطورم میشید
بله خوب ، بعضی از راز و رمزهای سنس از راه دور رو نمیشه با دانش روز الکترونیک محاسبه و تعریف کرد . یعنی در اصل به الکترونیک ربط داره اما چون نکاتی هستن که هنوز بدرستی کشف و مشخص نشدن ، هنوز بصورت کتابی و دانشگاهی ، تعریفی براشون وجود نداره و ظاهرا از علم الکترونیک خارج شدن
مثلا همین امگا ، یه تفاوت چشمگیر نسبت به همه ی والفهای مطرح دنیا داره که همون تفاوت یکی از خوبیهاشه
اگه طبق دانش روز الکترونیک پیش بریم ، امگا نباید اینطوری باشه . پس نمیشه گفت که همیشه دانش روز دنیا ، برتر هست .
کسانی که باهوش باشن و روی پی دی تفکر کرده باشن ، نکته رو میگیرن که منظورم چیه ( علاقمندان اینو بعنوان هدیه ازم قبول کنن )
حالا بریم سر طرح جدید
نمیگم که نمیشه امگا رو با فرانکو ادغام کرد . میشه بعد از ورودی یا بعد از مرحله ی تقویت ، ورودی رو به امگا بدیم بفرض اینکه تداخلی با هم نداشته باشن و به ثبات برسیم ، اما مهم اینه که نتیجه چی میشه ؟
اگه با هم مچ هم بشن ، بازم امگا فقط بعنوان نمایشگر داده ی ورودی عمل میکنه که شاید خود فرانکو بهتر بتونه تغیرات رو نمایش بده . اینطوری که کار خاصی انجام ندادیم
پس چند حالت میتونیم داشته باشیم . بنده حالتهای مختلفی رو که میتونیم داشته باشیم عنوان میکنم که بهتر قابل درک باشه :
- گرفتن امواجی که فرانکو توسط آنتن تلسکوپی دریافت میکنه و انتقال به امگا بصورت مستقیم یا غیر مستقیم ( که اینطوری فکر نمیکنم سنس قویتری داشته باشیم )
- گرفتن امواجی که امگا فرضا بتونه از پدیده دریافت کنه و آشکارسازی اون امواج توسط فرانکو ( یعنی برعکس حالت قبلی - اینم بشرطی کارساز هست که امگا بتونه از فرانکو قویتر دریافت کنه )
- حالت سوم هم که ترکیبی هست . اونم بشرطی کارساز هست که بازم بتونیم پدیده رو بهتر دریافت کنیم یا اینکه ایده بهتری داشته باشیم
یعنی باید از فکر تقویت و افزایش و اینا بیایم بیرون و بفکر دیگه ای باشیم
اینجا فقط یه نکته میمونه که فرستنده ی امگا بتونه تاثیر مثبتی روی پدیده داشته باشه و باعث بشه امواج ورودی قویتر و مشخص تری را برای آشکارسازی داشته باشیم
درنتیجه اینجا مورد سوم رو به دو مورد شما اضافه میکنم که جای کار داره :
- افزایش تقویت
- افزایش گیرندگی
- افزایش قدرت پدیده ( البته بصورت اسمی )
فعلا از ادغام این دو سیستم ، فکر میکنم همین حالتها رو داشته باشیم . البته ادغام کردن این دو نظر بنده نیست و نمیگم که سنس بهتری خواهیم داشت . فقط حالتهای مختلفی که در این طرح میتونیم داشته باشیم رو بیان کردم که از اولش بدونیم قصدمون چیه
اینکه بدونیم چی میخوایم و چکار باید بکنیم ، پایه و اساس هر سیستمی هست که شاید ربط خاصی به الکترونیک نداشته باشه . بعدش که مشخص کردیم چی میخوایم ، برای رسیدن بهش ، از دانش الکترونیک بهره میبریم
هر وقت که خواستید سنس متفاوتی داشته باشید ، باید اولش روش متفاوتی به ذهنتون رسیده باشه ، اونوقته که شاید نتیجه ای حاصل بشه
در هر طرحی که باشه ، اگه ایده ی خاصی به ذهنتون نرسیده باشه ، با تغیرات الکترونیکی نمیتوان نتیجه ی شگفت انگیزی ایجاد کرد
تا ببینیم نظر دوستان و اساتید چی باشه