سلام بر دوستان مینلب دوست.
امیدوارم همیشه برقرار باشید.
ببینید دوستان دسگاه ایتراک و سفری تقریبا شبیه هم هستند با یه مقدار تفاوتهای کوچیک (البته در ظاهر دسگاه )
سفری هم دسگاه خوبیه و برای یه جنس با قطر 40 سانت میشه تا یکوشصد تا یکو هفتاد ازش انتظار داشت.(البته با لوپ بزرگ پروانه ای) .این جنسی که گفتم رو حتی دوستان تازه کار براحتی میتونن از عمق یکونیم بیرون بیارنش.
دلیل پایینتر بودن سفری برای اینه که منوی ساده تری داره و به کامپیوتر وصل نمیشه و نور ضمینه نداره و از نظر سنس جنس حدود 10 - 15 درصد عمق کمتری نسبت به ایتراک میزنه.ولی برای تازه کارها یک دسگاه واقعأ ایده آله دوستان.بسیار راحت کاره با تفکیک بسیار عالی و سبک برای کار و خلاصه از نظر کارکردن عالیه.من قبلا داشتم و واقعا ازش راضی هستم.بخدا الانم اگر دستم یه مقدار باز بشه یدونه میگیرم برای مواقعی که میخام در مناطق مسکونی قدیمی کار کنم.
سفری برای تک سکه خیلی عالیتر از خیلی از دسگاهها کار میکنه دوستان.باورتون نمیشه بردی که روی تک سکه داره حتی از ایتراک هم بهتره.برای جمع کردن جاههایی که سکه پخش هستش من همیشه با سفری یکی از دوستان میرم.
درمورد کویل هم بگم که بزرگترین کویلی که به سفری میخوره همون 15*18" هستش که بهش در اصطلاح میگن کویل پروانه.مال شرکت دتچ کویله.دسگاههای سافاری-ایتراک-اکسپلورر2-اس ای-و کواترو اینها همه توی یه مایه هستند و موتورشون خیلی شبیه همه.فقط آپشنهاشون باهم فرق داره ولی توی کار همشون به یه اندازه تقریبی کار میدند.
لوپهاشونم همه بهم میخوره و یکیه.
ایشالله که موفق باشید.سوالی هم بود درخدمتم .البته برای دوستانی که واقعا میخان سافاری بخرند و دنبال اطلاعاتند برای کارکردن باهاش.
دوستانی هم که فقط میخان اطلاعاتشون زیاد بشه در مورد محصولات مینلب میتونن به سایت مینلب برند و در مورد هر محصولی جداگانه تحقیق کنند.