نویسنده |
پیغام |
Rega
کاربر فعال
|
سلام شاید در مورد گنج یابی به وسیله عینک یا دوربین چیزی شنیده اید لطفا اگر کسی در این زمینه اطلاعاتی داره عنوان کنه ایا همچین موردی وجود داره اصلا ؟ اگر هست چه کارهایی انجام میده ؟ شنیدم مربوط به سربازای امریکاییه چند عکس پیدا کردم نمی دونم خودشه یا نه
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 5 فروردین1394 - 10:26pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
دوربینهای حرارتی یا یون یاب
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
چهارشنبه 5 فروردین1394 - 10:49pm |
|
|
Rega
کاربر فعال
|
سپاس دوربین حرارتی یا یون یاب میتونه فلزات زیر خاک رو تشخیص بده ؟
|
چهارشنبه 5 فروردین1394 - 10:58pm |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
من که بعید میدونم
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
چهارشنبه 5 فروردین1394 - 11:35pm |
|
|
delta force
کاربر حرفه ای
|
تصویر آخر مربوط به دوربین مادون قرمز هست من حتی بارش هم کردم آون تصویرهای دیگر هم مربوط به یک نوع تکنولوژی دیگر بصری هست که ربطی به گنج و گنج یابی نداره
به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است. خشایار شاه
|
پنج شنبه 5 فروردین1394 - 2:52am |
|
|
Rega
کاربر فعال
|
ممنون اقای delta force اون دوربین مادون قرمز برای گنج یابی استفاده میشه ؟ منظورتون رو نفهمیدم بارش کردید یا باز دوربین های عکاسی که تصاویر شبیه اسکن های اوکاام هست چیه ؟در این باره چیزی میدونید ؟
|
پنج شنبه 6 فروردین1394 - 12:05pm |
|
|
shahin65
|
با درود.okm 5000 دارای خلا یاب خوبیه وعینکش هم فقط منو ال سی دی رو نشون میده نه اسکن و یه ترمو اسکن حرارتی داره که بیشتر از عمق 1 متر نمیزنه .و در کل اسکنش که ابی سبز قرمز که مثلا جنس اشتباه کلا حساسیت زیاد به ذرات مخصوصا سنگهای صندوقی زرد رنگ داره که جنس نشون میده ما زدیم در عمق 4 متری بجای صندوقچه طلا یه سنگ 30 در 70 در آوردیم .و کلی خندیدیم پس از اون همه بد بختی .الان میخوام رد یاب 35 آقا مجتبی رو بخرم .کسی چیزی در آورده یا راضی هست.
|
دوشنبه 10 فروردین1394 - 5:36am |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
shahin65 نوشته است: با درود.okm 5000 دارای خلا یاب خوبیه وعینکش هم فقط منو ال سی دی رو نشون میده نه اسکن و یه ترمو اسکن حرارتی داره که بیشتر از عمق 1 متر نمیزنه .و در کل اسکنش که ابی سبز قرمز که مثلا جنس اشتباه کلا حساسیت زیاد به ذرات مخصوصا سنگهای صندوقی زرد رنگ داره که جنس نشون میده ما زدیم در عمق 4 متری بجای صندوقچه طلا یه سنگ 30 در 70 در آوردیم .و کلی خندیدیم پس از اون همه بد بختی .الان میخوام رد یاب 35 آقا مجتبی رو بخرم .کسی چیزی در آورده یا راضی هست. سلام از من میپرسی بخر ۳۵ رو با اینکه چیزی باهاش در نیاوردم ولی هر جا رفتم رد دادم با اینکه چند تا دستگاه دیگه اورده بودن اعم از امریکای و ترکی و ایرانی و یک نقطه یا چند نقطه دستگاههاشون جواب داده بود که من بدون اینکه نقطه رو بدونم رفتم روش و از طریق کنترل وزن و فرکانسگیری فهمیدم ذراته و بعد از حفاری هم هیچی طرفا در نیاوردن
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
دوشنبه 10 فروردین1394 - 11:00am |
|
|
delta force
کاربر حرفه ای
|
Rega نوشته است: ممنون اقای delta force اون دوربین مادون قرمز برای گنج یابی استفاده میشه ؟ منظورتون رو نفهمیدم بارش کردید یا باز دوربین های عکاسی که تصاویر شبیه اسکن های اوکاام هست چیه ؟در این باره چیزی میدونید ؟ بازش کردم یک محفظه که یک نوع گاز توش بود که من نفهمیدم چیه نه داداش بی اطلاعم
به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است. خشایار شاه
|
سه شنبه 10 فروردین1394 - 1:47am |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
DOSTAN KOLAHE 30MILIONI SARETON NAREH! DORBINE HARARATI KE BARAY GANJ YABI HAY BOZORG VA TALA ESTEFADE MISHE RO 30MILION NIST !!!! DOSTI DARAM KE AZ ARAGH MIAREH VA 2500 BE POLE MA MISHE !
قسمت !
|
جمعه 8 خرداد1394 - 3:22pm |
|
|
|