نویسنده |
پیغام |
kamal857
کاربر حرفه ای
|
دوستان میتونند کمک کنند که هنگام خرید دستگاههایOKM 1-به چه چیزهایی توجه کنیم 2- چطوری تست کنیم؟ 3-ایا نرم افزار ین دستگاهها تاریخ مصرف دارد یا سنسورهایشان؟ 4-اورجینال بودن اونا رو چطوری بفهمیم خصوصا سنسور
|
سه شنبه 26 شهریور1392 - 10:16am |
|
|
Attila
|
حتما با آن تست بزنید . ولی از من می شنوید این دستگاه و نخرید . کمپانی OKM در آلمانه یکی از دوستام می گفت که صاحباش از این راه میلیادر شدن و کلی زمین در فرانسه خریدند من انجور که تحقیق کردم حتی تو سایت های خارجی هم دستشون رو شده و خیلی کاربرها از اونها ناراضی هستند که با وجود پرداخت چنین مبلغ هنگفتی کلاه سرشون رفته و دستگاه به اون صورت کارایی نداره بعضی دوستان شک می کنند که مثلا شاید دستگاه اونها اصل نباشه و اصلش یه چیز دیگه است همین جا به همه ی دوستان میگم که اصلش هم چیزی نیست و مفت سرمایه خود را تو جیب این کمپانی نریزید .
|
یکشنبه 19 آبان1392 - 10:48pm |
|
|
ژنرال
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز دلخوش اون چیزایی که تو سایتش گذاشتن نباش مثل همون تصویر اواتارت که خودمم موندم جریان اونا چ
بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند
اشوزرتشت
|
دوشنبه 20 آبان1392 - 10:56am |
|
|
دستان
استاد آثار شناسی
تاریخ عضویت: سه شنبه 12 فروردین1392 - 12:08am پست: 990 محل اقامت: آيران
|
دوست عزیزم اگه وقت و هزینتو رو این دستگاه ها نزاری خیلی بهتر، اینها باید کلی باهاشون کار کنی و تجربه داشته باشی تا شاید بتونی اون وقت یه حفره رو بگیری اونم به زور و در شرایط مساعد و اصلا بدرد دفینه یابی نمیخورند. شاید دستگاهی که این آخر زده به نام بلک هوک و پالسی هست و تصویری نیست و با بقیه دستگاها کارکرد متفائتی داره یه خورده بدرد این کار بخوره یعنی بقیش هیچ! به صورت کلی دستگاههای تصویری رو برای جستجوی دفینه باید بزاری کنار و فقط حداکثر برای حفره یابی ازش استفاده کرد....
تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!
|
دوشنبه 20 آبان1392 - 11:25pm |
|
|
آرش
استادیار
|
منم دستگاههای OKM رو اصلا قبول ندارم با همین ردیاب 35 و توباکس و یک پالسی معمولی راحت میشه به نتیجه رسید!
|
سه شنبه 20 آبان1392 - 12:08am |
|
|
جاوید
استاد
|
آرش نوشته است: منم دستگاههای OKM رو اصلا قبول ندارم با همین ردیاب 35 و توباکس و یک پالسی معمولی راحت میشه به نتیجه رسید! درود بر شما دقیقا همین عبارت که نوشتی هم نظر من هست وکم هزینه تزین دستگاهها هم همین های که گفتی میباشد یعنی با کمترین هزینه بهترین نتیجه را میشه گرفت
|
سه شنبه 21 آبان1392 - 8:55am |
|
|
ژنرال
کاربر حرفه ای
|
درود یکسوال کسی که از توباکس تعریف میکنه مثل اقای ارش میشه بفرمایی چیزی که نمیشه اصلا رو زمین بالانسش کرد و با اینهمه دنگ و فنگ و کارکرد کم و برد پایین چطوری میخای جنس پیدا کنی باش؟
بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند
اشوزرتشت
|
سه شنبه 21 آبان1392 - 1:34pm |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
ژنرال نوشته است: درود یکسوال کسی که از توباکس تعریف میکنه مثل اقای ارش میشه بفرمایی چیزی که نمیشه اصلا رو زمین بالانسش کرد و با اینهمه دنگ و فنگ و کارکرد کم و برد پایین چطوری میخای جنس پیدا کنی باش؟ درود بر ژنرال
آقا منم با کسانی که این توباکس رو دارن صبحت کردم همه ناراضی بودن حتی کسانی که خودشان اپراتور واقعی هستند یکیشون میگفت دیونه میشی تا بخای بالانسش کنی شیطونه میگه یکیشو بگیرم ببینم این همه تبلیغ از این دستگاه واسه چیه ولی کار نمیده
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
سه شنبه 21 آبان1392 - 2:33pm |
|
|
javadian
کاربر فعال
|
سلام دوستان. عاقبت روور یو سی رو که سفارش داده بودم رسید. آموزش هم دیدم .طرف مورد تایید okm است. فقط من موندم این با باطری قلمی کار میکنه.
از 5 سال قبل برا لرنز جا تست دارم . لرنز الکی که چیزی رو نمیزد فقط با هاش میخ پیدا کردم.
در 5 متری رینگ پیکان دارم.
در 4 متری یه جعیه الو منیومی دارم.
در 12 متری هم یه فضا خالی دارم که زیر یه تپه است.
نتایج رو همین جا می ذارم. دعا کنید .این اخرین شانس زندگیمه.
|
یکشنبه 24 آذر1392 - 8:00pm |
|
|
kamal857
کاربر حرفه ای
|
من تست روور یو سی رو دیدم باورم نمی شد
به نظر من همه تستهای شما رو می زنه ولی حتما بیا نتایج تستهات رو بگو
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 24 آذر1392 - 8:09pm |
|
|
|