دوستان عزیز جسارت نباشه من چون هم مکانیک خوندم و هم زمین شناسی به لطف شما یه کمی سررشته از انتقال حرارت هم
دارم البته از نظر علمی و معرفتی جلوی شما دوستان عددی نیستم. ولی یه روش تستی برا این دستگاه های okm
از جمله exp5000 به نظرم اومد که شاید از نظر دوستان خنده دار هم باشه ولی ممکنه کارایی صحیح این دستگاه رو تا یه حدودی
مشخص کنه. میشه یه سینی اهنی رو روی شعله گاز گرم کنیم و دماش رو بالا ببریم مثلا در حدود 30 درجه سیلسیوس
تو این حالت این جسم دارای انرژی تشعشی بیشتری هست بعد این سینی رو تو عمق مثلا دومتری تو یه زمین
دفن کنیم و یه اسکن ازش بگیریم (البته موقع طلوع یا غروب خورشید چون سریعترین تغییرات گرمای تشعشعی تو این لحظه ها اتفاق
میفته و تو بقیه مواقع منحنی های حرارتی اجسام مختلف همدیگه رو قطع میکنن و به اصطلاح تقاطع گرمایی رخ میده)اگه چیزی
معلوم شدو شکل سینی کاملا مشخص شد این اسکن رو هر 10 دقیقه یکبار با توجه به ضریب هدایتی گرمایی فلز ادامه بدیم تا
موقع سرد شدن کامل فلز واخر کار یه اسکن دیگه روز فردا تو همون مواقع بگیریم و اون رو یا نتایج اسکن های قبلی مقایسه کنیم
فکر کنم اینجوری شاید یه یه نتایجی در مورد اپراطوری دستگاه وحداکثر عمق تفکیک میشه رسید .البته غیر ممکنه یه جسمی
حتی در سطح به این اندازه گرم بشه چون حداکثر گرم شدن اجسام زمینی در حدود 27 درجه هست ولی با این کار یه مقایسه
نسبی میشه انجام داداگه که نه همون اسکن بار اول نتونست چیزی رو نشون بده حداقل مزخرف بودن قطعی این دستگا هها
مشخص میشه و دیگه حرف و حدیثی برا اپراطوری این دستگاه و نه برای تمامی دستگاه هایی که بر این اساس کار میکنه حداقل
با تکنولوژی امروز باقی نمیمونه .البته میگم صرفا این یه نظر هست و ممکنه از نظر اساتید خنده دار هم باشه.در هر صورت نظر
استادان چی باشه