KAMALNDT نوشته است:
دوست خوبم ژنرال
من نمیدام چرا شمادوست داریددر حل مسایل علمی ازادبیات زیر سیکل استفاده کنید
یکی از دوستان مطلبی را که موارد ان برایش نا معلوم بود اعلام کرد و دیگر دوستان نظرات خود را اعلام کردند و نظرات در حدی علمی و بعضی هم نظرات علمی شخصی افراد بود ولی نمیدانم چرا شما دوست خوبم یکدفعه و فقط با دلیل اینکه من ندیده ام همه را دروغ گو فرض میکنید بماند
ایا شما تمام دستگاهها را دیده اید که اینگونه مانند رستم نظر میدهید اگر فقط در حد اسباب بازیهای فلزیاب موجود دیده اید منهم میدانم اینها ندارند
ولی اینجا یک سایت علمی است اگر دلایل منطقی دارید بگذارید در غیر اینصورت فقط بخوانید و استفاده کنید
ولی اگر دوست داری تا نمونه اش را ببینی اول برو یه کبرا 5000 بخر بعد با چکش قاب روشو بشکن سمت راست زیر صفحه مانیتور چهار انگشت به سمت بالا یه چیز سیاه است روش نوشته ltc4558 که برق میکرو سیمو میده یه دو تا انگشت سمت چپش یه جا قیر ریختن زیر اون اصلیس
ببخشید که این دو ختو زیر سیکل نوشتم
به امید روز هایی که زود قضاوت نکنیم و با عجله تصمیم نگیریم به امید اینکه همه بگویند هستی
درود من کاری ندارم که حر فام زیر سیکله و یا بالای سیکله علم هم برام مهم نیست ...بچه ها هم اکثرشون دنبال پول و گنج و طلا و اسکناس هستند تا علم یا چیزی که شما اسمشو میزارید علم ...این قضیه جی پی اس رو دو سه سال پیش ما کردیم زیر خاک حالا شما باز کشیدیش بیرون
بگذریم
اگر شما دیدیش که یک عکس از دستگاه کبری بزار چهارتا انگشت بالاتر از برد که اون دستگاه که روش قیر ریختن رو بزار بچه ها هم ببینند...وگرنه بیخودی این بنده های خدا رو نترسونید...
در ضمن کی تاحالا تو ایران تونسته با کبری جنس دربیاره؟؟؟ فقط شما یکمورد رو برای من توضیح بده یا عکسی از بارش بزار اینجا تا ما هم ببینیم
اصلا شما تصاویر اسکن شده دستگاهای جی پی ار رو دیدید از نزدیک؟
شما هم لطفا من بعد با مدرک حرف بزن..چیزایی رو میگید که فقط منطق علمی خودتون میپذیرتش...نمیدونم شما افراد عالم چرا اینطوری هستید چیزی میگید که وجود خارجی نداره...اگر داره لطفا با تمام جزییات عسکشو بزار داداش