سلام، روزتون بخیر
مهندس جان اخیرا به یک کاوش رفتم که به موردی عجیب برخوردم.
محل منزل یکی از آشنایان دوستانم بود.در ده متری منزلشون یک رود بزرگ و کمی بالاتر یک قلعه قدیمی هست که دست نخورده باقی مونده و چند تومولوس هم در نزدیکیش هست.
ایشون که خودش دستی در کار داشت گویا توسط چندتا از افرادی که بقول خودش موکل داشتن از محل با خبر شده بوده و بهش اطلاع داده بودن که باری در حد خزانه زیر زاغه خانشان هست.
خلاصه محل رو هم حفاری کرده بودن ولی در طی حفاری گاز طلا میگیرشون و حالشون بد میشه و یک نفرشون که بیهوش شده بوده رو بزحمت خارج میکنن. خودشون میگن بویی شبیه بوی فاضلاب داشته و مطمینن که فاضلابی اونجا نیست. بعدش این بندگان خدا سقف زاغه رو خراب کرده بودن و اون قسمت رو هم پوشونده بودن.
ما که برای دستگاه زدن اون قسمت رفتیم حدودا
1.5 متر خاک،خشت، آجر و مصالح روی اون قسمت تلنبار شده بود و
مقداری شیب داشت.
توسط لوپ 1*1 شروع کردیم ، از 40cmقبل از شیب سنس شروع شد تا بالای شیب که دیگه به دیوار زاغه می رسید و نمیشد جلوتر رفت. از نقطه اول تا بالای شیب همینطور میتر بالاتر میرفت و نکته عجیب اینجا بود میتر سنس حتی در بالای شیب تا 200 و 300 هم رفت درصورتی که هیچ فلز بزرگ سطحی و حتی تا عمق 3متر اونجا نمیتونست باشه چون خاک رو خودشون ریخته بودن و از طرف دیگه کاملا هم محدوده میداد. و محدوده از قبل شیب تا بالای اون حدودا 3 متر و از کنار هم تا جایی که میشد دستگاه زد سنس داشت(عرض زاغه 2.5 متر بود)
بعد از اون با لوپ 60 تست کردم که سنس از قبل ضعیفتر ولی همچنان خوب بود.
مهندس جان سوال من اینه که با توجه به اینکه تا عمق 3متر مطمینا چیزی اونجا نیست چجور چنین سیگنال قوی و محدوده خوبی میداد؟ آیا گاز طلا واقعا ممکنه اینقد قوی حس بشه . وبا توجه به اطلاعات سنس زیر مخصوصا ID حول و هوش 70 نظر شما چیه؟
از دوستان کسی اطلاعاتیدر مورد گاز طلا داره ممنون میشم دراختیار بذاره.
تنظیمات برای لوپ1*1
f=100 - p=185 - D=42 - G=off - S=8 - sensivity=15
اطلاعات سنس:
در ابتدای محدوده: Meter:15 - ID=60 - nonFe=+35
1 متر بعد: meter=30 - ID=57 - nonfe=30
بالای شیب: meter=110 - ID=66-70 - nonfe=25
میتر قویتر هم درکنار دیوار سنس میشد که بخاطر احتمال اثر دیواره اونو ذکر نکردم.
ممنون