حمید نوشته است:
خسته نباشین.
مساله ای که میفرمایین بنظر من ربطی به کویل نداره. هر چند توصیه میکنم مشخصات رو درست در بیارین تا همه چیز طبق اصول کار بکنه.
فلزیاب اصولا به سنگ واکنشی نداره مگر اینکه دارای ذرات فلز باشه. موردی هم که فرمودین بنظر میاد سنگ آهن باشه که در اون صورت باید سنس بشه. تنها کاری که میتونین بکنین این هست که فاصله کویل تا سنگ رو افزایش بدین.
اصولا بالانس روی هر هدفی که برای دستگاه سنس ایجاد کنه صحیح نیست و بر خلاف برخی تصورات موجب حذف اون نمیشه بلکه باعث میشه در جاهای دیگه نتونین درست کاوش کنین و مرتب میتر منفی داشته باشین.
البته همه جای دیواره صخره اینطوری سنس بیخودی نداریم.پس با این شرایط اگر دستگاه را روی نقطه سنس بیخودی یا اطرافش که حداقل سنس خیلی کمتری داشته باشه بالانس کنیم و اطرافشو کاوش کنیم به شرطی که میتر منفی نداشته باشه برای لحظاتی کار دستگاه درسته؟ راضی کننده است؟
در روی قبرها که سنگ دارند و ارتفاع بیست یا سی سانتی نسبت به اطراف دارند با لوپ ۶۰ چون موقع رسیدن به قبر لوپ را بالا نمیگیریم سنس سنگ با ایدی اون حدود و میتر منفی می گیریم و فقط میگیم اینجا چیزی نداره. پس شما میگین لوپ را مقداری بالا بگیریم تا جاییکه سنگ رو سنس نکنه؟ البته هر چه قدر هم سنگ رو سنس کنه باز میشه باهاش کار کرد چون از دستگاه های لورنز و ... که بهتر کار می کنه. فقط میگم که مال من به خاطر لوپ اشکال نداشته باشه . اخه چون با لوپ عنکبوتی در جاهای غیر سنگلاخی فقط کار کرده ام و خوب بوده و یادمه در جای سنگلاخی از جنس خورد سنگی اونم میتر اهن و ایدی این چنینی داشته و من هم اون زمان فکر میکردم لوپ خوبی نیست.