حمید نوشته است:
ممنون.
در مورد النگو . اگر آیدی خیلی کم باشه ممکنه در ناحیه آهن هم نشون داده بشه که باید به هر دو پارامتر دقت کنین.
در مورد آیدی ۷۵ به بالا دستگاه با محاسبه برنامه پیشرفته خود تشخیص غیر آهنی میده و دیگه آن فلز را حذف نمیکنه.
در مورد این جمله بالایی شما دقیقا متوجه نشدم منظورتون این بوده که دستگاه همانند آیدی ۷۵ به بالا در آیدی های کم هم یه تشخیص جداگانه ای میده؟ یا نه . جدول محاسبه گر آیدی خیلی کم را با فروی منفی نشون میده و منظودش این میشه که مثلا این انگشتر طلا با آیدی خیلی کمترش از یه فلز آهنی کوچک رسانایی کمتره ؟
چرا ممکنه دستگاه النگو های با تع اد زیاد را با آیدی خیلی کمتری نشون بده و در گروز فلزات منفی هم قرار بده. با این احتمال من اونجا را قبلا یافته ام. جای مشکوک مورد نظر را با آیدی ۴۴ و فرو صفر یا نان فرو ۱ یا کمی ببشتر نشون داده بود که هنوز یادمه.
و نقطه های دیگر اطرافش که مورد نظر بودند اکثرا با آیدی اطراف ۵۸ نشون میداد که نشان دهنده جنس سنگ های مکان بود و اکثرا در اون نقطه های مذکور این آیدی ۵۸ را میداد. که در یکی از نقطه ها که طرف طبق شنیده اش آن نقطه را نشون داده بود و نقطه های مشکوکترش بود که می گفت النگوها داره و فلان. اونجا رو به نظرم چون با آیدی حول و هوش ۴۴ نشون داد و میتر آهن تقریبا ۰ تا نهایت ۳ یا ۴ . چون با چند بار تست از جهات مختلف و تغییر مکان های بالانس تفکیکش اونطوری بود. و حذفش هم کرد در دفعات بعد. ولش کردم چون منتظر آیدی بالا و میتر آهن مثبت بالا بودم. نگو که النگو ها اگر هم به تعداد زیاد هم باشن آیدی کم و حولوحوش ۳۵ تا ۴۵ دارند حتی به نظرم ممکن از آیدی یک النگو هم کمتر نشون داده بشن؟
البته سنگ های سنس دار و حتی املاح منطقه هم تاثیرشون د مورد تفکیک دقیی هم اثر گذاشته ان و احتمالا باعث بانی این مشکلات هم همونا هستند.