kourosh نوشته است:
جناب amir.s.m عزيز منظور از صداى استانه و تريشلد چيه؟
در فريم بزرگ هم كارايى داره؟
چه تغير در كار دستگاه داره و در چه مواقع استفاده ميشه؟
مشكل من بيشتر رو همين دو گزينه auto و audio هست كه نميدونم چه كارايى دارن؟
سپاس گزارم از راهنمايتون
دوست عزیز من ساده توضیح دادم
فکر میکنم مشکل اینه که شما اصطلاحات عمومی دستگاههای فلزیاب و معادل اختثاصی اشون در دستگاه خودتون رو نمیشناسید .
احتمالا فروشنده که موظف بوده این موارد رو براتون توضیح بده درست توضیح نداده.
من روندی که در بالا بعنوان راه اندازی دستگاه گفتید رو الان دیدم .
روش راه اندازی دستگاه شما کاملا غلطه و دستگاه مشخصات لوپ رو از اول اشتباه شناسایی میکنه .
اینه که بنظر من اینطوری جسته گریخته توضیح دادن فایده ای نداره و شاید یکی دو مورد رو یاد بگیرید ولی چون اصولی نیست یه جای دیگه دستگاه تنظیم و استفاده اش مشکل ساز میشه.
من الان سعی میکنم از اول با توضیح هر بخش و عملکردش بصورت ساده تر شروع کنم منتهی همونطور که میدونید روند کار عملی رو با متن توضیح دادن زمان بره اینه که کم کم جلو میریم .
شما اول کار که لوپ رو وصل کردی و دکمه پاور رو زدی دستگاه روشن میشه .قبل از هر چیز دقت کنید دستگاه با تنظیمات اشتباه هم کار میکنه ولی یا ثبات نداره یا عملکردش افت شدید میکنه.
ارتباطی به نوع و سایز لوپ هم نداره همه مدل لوپ با هر سایزی تعریف و بالانس اولیه میخواد.
موقع روشن شدن دستگاه لوپ بهیچوجه نباید روی زمین باشه همچنین نباید نزدیک فلزات قرار داشته باشه .
بعد از روشن شدن لوپ حتما باید در هوا باشه چون اول کار دستگاه لوپ رو تست میکنه تا مشخصاتش رو بدست بیاره.
قرار گیری در کنار هر عاملی که دخالت مغناطیسی بکنه از اثر زمین تا امواج مزاحم تا فلز در محدوده لوپ باعث میشه دستگاه مشخصات اولیه لوپ رو به اشتباه تخمین بزنه و بقیه تنظیمات نمیتونن این اشتباه رو اصلاح کنن
وقتی دستگاه رو روشن کردی با لوپ روی هوا دکمه zero رو نگه میدارید تا دستگاه یک بوق بلند پیوسته بزنه .
این بوق اول یعنی تازه نوع لوپ شناسایی شده برای دستگاه تعریف شد.
بخش دوم بالانس اولیه نسبت به زمینه .
لوپ رو نزدیک سطح زمینی که قراره اسکن کنید بگیرید در همون ارتفاع معمولی حین کار. و در جهت موازی با خود دستگاه
بدون تکون دادن لوپ و باز اطمینان از اینکه فلز و امواج مزاحم بهیچوجه نزدیک لوپ نیستن مجددا دکمه zero رو نگه میدارید تا دوباره یک بوق کوتاه و پیوسته میزنه
این بوق دوم یعنی مشخصات معدنی زمین بصورت اولیه شناسایی و تعریف شد .
همین دو تا کار ساده شاید پایه 50 % صحت تنظیمات دستگاه محسوب میشه .
تمام پارامترهای دیگه نسبت به این دو تا تنظیم میشن ..
هر مدل دیگه این دو تا کار رو انجام بدید اشتباهه.
بعد از این مرحله اول از هر چیز باید عادت کنید که از کلید zero حین کار دستگاه بسته به نیاز و به کررات باید استفاده کنید .
این قضیه فرمول نداره هر جایی حس کنید دستگاه میخواد از تنظیم و بالانس نسبی خارج بشه .. مشخصات خاک داره عوض میشه..... عوامل مزاحم محیطی دارن پیدا میشن و ... باید zero فشرده بشه و از فشار دادنش ولو هر 2 ثانیه یکبار بدون هیچ توجیهی واهمه نداشته باشید .
شما این تعریف کویل و بالانس اولیه رو فعلا تمرین کن تا فردا بخشهای بعدی رو براتون توضیح بدم..