انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 2 آذر1403 - 1:48am

پاسخ به موضوع  [ 1964 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 23 , 24 ... 197  بعدی
 اپراتوری و اعلام نتایج و عملکرد نقطه زن فلزجو PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بهرام نوشته است:
میلاد جان دقت نکردی داداش گفتم صدای دوم صدا یعنی بم که هر فلز در مجاورت لوپ باشه و صدای دوم فعال بشه مطمن باش عدد میترتا 100 میرسه مگه میشه سنس قوی باشه عدد میتر تکون نخوره کدوم فلز اینشکلی هست اتفاقا از مهندس حمید هم سوال کردم که نشانده ها به صورت جدا از هم کار میکنن که جواب ایشون منفی بود .

البته در هوا وقتی تست کنید با بوق بم عدد تا 100 بالا میره ولی در خاک فرق داره اگه زرات باشه این عددو میشه با یک درجه یا نهایتا 2 درجه کم کردن حساسیت از بین برد ولی اگه زرات نباشه با دو درجه کم کردن حساسیت هم باز بوق دارید. امروز یه مکانیو گرفتم با حجم 2 در2 و شروع به کم کردن حساسیت کردم تا درجه 8 سنس با تفکیک داشتم و تا 5 هم بوق سنس داشتم. در طول کاوش حذف اهن فعال بود که در شعاع نقطه اصلی عدد نهایتا تا 67 68 بالا میرفت و در نقطه مرکز به 82 رسید و هچنین حذف اهن دستگاه من از 10 شروع میشه که این عددو تا 15 افزایش دادم باز حذف نشد ولی در نقاطی که عدد کمتر بود حذف میشد

پنج شنبه 8 مهر1394 - 12:40am
مدیر کل
مدیر کل

دوستان چند نکته در خصوص مطالب اخیر بنظرم میرسه که عرض میکنم.
در خصوص سفال توجه داشته باشین که قطعا با افزایش دیلی سنس سفال ضعیف تر میشه. در واقع اصولا وقتی از لوپ بزرگ برای سنس فلزات بزرگ استفاده میکنین باید دیلی رو کمی بالاتر مثلا حداقل 40 بذارین تا هم شانس سنس اهداف بزرگ رو بخوبی داشته باشین و هم ذرات و فلزات کوچک و سفال تا حد زیادی تضعیف و حذف بشن. البته پایین اوردن فرکانس هم تا حدی تاثیر داره. از طرف دیگه لوپهایی که دیلی اتوماتیکشون بیشتر هست بصورت خودکار به ذرات و سفال هم کمتر حساس هستن! پس ساخت لوپهای بزرگ بصورتی که دیلی اتوماتیک کمی بالاتر از 20 داشته باشن تا جایی که تفکیک به مشکل نخوره بیشتر مورد توصیه هست.
نکته دیگه که مجددا یاداوری میکنم این هست که هر درجه حساسیت نسبت به درجه بعدی بین 2 تا 3 درصد تفاوت برد داره! این اصلا میزان زیادی نیست و لذا حتی با چند درجه کم کردن حساسیت هم برد زیادی از دست نمیدین. بنابراین در مناطقی که آلودگی های خاصی نظیر سفال وجود داره پس از در نظر گرفتن همه تنظیمات دیگر در نهایت کم کردن حساسیت تا درجه 15 معقول هست و میشه از وجود فلز خیلی بیشتر مطمئن شد.
در عین حال همونطور که در راهنما قید کردم ؛ درجه تنظیم حساسیت بهیچ وجه روی برد تفکیکی تاثیرگذار نیست! پس این تصور که با افزایش درجه حساسیت تفکیک هم زودتر و برای عمق بیشتری جواب میده کاملا اشتباه هست. تنها فاکتورهایی که میتونن روی برد تفکیک این فلزیاب تاثیر داشته باشن در درجه اول تنظیم پهنای پالس و پس از اون فرکانس هست.
نکته بسیار مهم نهایی در خصوص اختلاف ناحیه سنس از جهات مختلف هست! بهیچ وجه چنین مساله ای به معنی خطا بودن یا ذرات بودن نیست! بلکه در درجه اول میتونه بدلیل شکل قرارگیری هدف در خاک باشه که از جهات مختلف وقتی لوپ رو بهش نزدیک میکنین به نسبت زاویه سطح بیشتر یا کمتری از هدف مقابل لوپ قرار بگیره و لذا طول ناحیه سنس از دو جهت کمی متفاوت میشه. در ثانی این حالت خودش یکی از نشانه های دفینه ای بودن هدف هست!!! چرا که بدلیل اثر هاله ای که اهداف قدیمی در خاک پیدا میکنن دارای قطبیت مثبت و منفی مغناطیسی و همینطور الکتریکی میشن و طبیعیه که در چنین شرایطی نتیجه سنس از طرفین کمی با هم فرق میکنه.

پنج شنبه 8 مهر1394 - 12:49am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نقل قول:
البته در هوا وقتی تست کنید با بوق بم عدد تا 100 بالا میره ولی در خاک فرق داره اگه زرات باشه این عددو میشه با یک درجه یا نهایتا 2 درجه کم کردن حساسیت از بین برد ولی اگه زرات نباشه با دو درجه کم کردن حساسیت هم باز بوق دارید. امروز یه مکانیو گرفتم با حجم 2 در2 و شروع به کم کردن حساسیت کردم تا درجه 8 سنس با تفکیک داشتم و تا 5 هم بوق سنس داشتم. در طول کاوش حذف اهن فعال بود که در شعاع نقطه اصلی عدد نهایتا تا 67 68 بالا میرفت و در نقطه مرکز به 82 رسید و هچنین حذف اهن دستگاه من از 10 شروع میشه که این عددو تا 15 افزایش دادم باز حذف نشد ولی در نقاطی که عدد کمتر بود حذف میشد

میلاد جان اختلاف عدد میتر این قدارم نیست که برادر پس اگه اینطور که شما میگی باشه اگه یک فلز تو عمق دومتر باشه عدد میتر میشه 1 :-? مگه داریم مگه میششششششششششششه :) همه دوستان شک نکنین که تست زیر خاک گرفتن هم خونه وهم بیرون از خونه من هم یک ماه بیشتر توی بیابون بودم با فلزجو.تستهای زیادی هم توی خونه وبیرون گرفتم که میگم.عدد میتر وصدای زمینه باید با هم بخونن.جایی توی حیاط خونمون یک لوله اب قدیمی زنگ زده هست که از انشعاب اصلی قطعش کردیم تو فاصله یک متری هست خیلی سنگین ومتین صدای سیستم بم میشه وعدد میتر تا 300به بالا میره

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

پنج شنبه 8 مهر1394 - 1:12am
مدیر سایت
مدیر سایت

milad7 نوشته است:
بهرام نوشته است:
milad7 نوشته است:
با سلام خدمت مهندس حمید عزیز. من چند وقتیه که یسره در حال کاوش هستم مشکلی که من دارم اینه که با حساسیت بیشتر از 15نمیتونم کار کنم و دلیلشم اینه که بیشتر 15 سفال و خشتو هم سنس میکنه. تا چند روز پیش فکر میکردم بخاطر اینکه در منطقه رطوبتی کار میکنم سنس میشن. ولی چند روزی در منطقه ییلاقی و خشک کار کردم و تنها 1 درجه تونستم حساسیتو بیشتر کنم. ضمنا عدد تفکیک هم برای خشت و سفال از 40 تا 55 هست. ضمنا اینو هم خدمت دوستان عزیز عرض کنم موقعی که هدفی سنس شد با توجه به وجود حجم قابل قبول غیر از تنظیماتی که در منو اصلی انجام دادید. شروع به کم کردن حساسیت کنید تا به 15 برسه اگه بازم سنس شد میتونید اطمینان پیدا کنید که فلزه. و همچنین برای نقطه کردن دقیق هم باز حساسیتو کم و کمتر کنید تا جایی که هدف سنس نشه البته این نکته رو هم عرض کنم که در صورتی که با حساسیت 1 هم سنس شد احتمال فلز سطحی و بی ارزش بسیار زیاده. و مورد دیگه اینه که با کم کردن حساسیت متوجه میشید که حجم منطقه سنس هم کم میشه تا اخرین درجه سنس که مرکز هدف میشه. خوب حالا میتونید چند درجه حساسیتو بیشتر کنید تا تفکیک هم داشته باشید و تفکیک واقعی در این نقطه صورت میگیره. طبق تجربه من آلودگی ناشی از هدف هم عدد تفکیک پایین تری نسبت به مرکز هدف داره و همینطور حذف آهن بدرستی عمل نمیکنه و در محدوده امکان داره که هدفو حذف کنه ولی در نقطه اصلی بهیچ وجه حذف نمیشه. @};-

میلاد جان توی خونه هم سفال رو تست زدی ببینی چقدر میزنه البته سفال خیس.واسه من باید به لوپ بچسبونمش لوپ من هم 80 عنکبوتی هست.واینکه اگه هدف در عمق بیشتری باشه مسلما با کم کردن حساسیت سنس نمیشه وعدد میتر هم که خیلی تو این قضیه کارامد هست.من هم یک جایی سنس داشتم حالت دوم صدا فعال میشد اما عدد میترم تا 25 بالاتر نمیرفت این نشون میده ذرات این شکلی جواب میدن و حتی از چند جهت باید سنس داشته باشین اگه در یک جهت صدا قوی تر بود ودر جهت دیگه صدا ممتد شد شک نکنین که ذرات هست حتی اگه سه جهت هم سنس داشتین ویک جهت ممتد شد هم همینطور حتی اگه شکل فلز دفن شده مخروطی هم باشه ودر یک جهت صدای ممتد داشتین صدای سیستم نباید تا محدوده حجمی که زدین صدا ممتد بشه وگرنه غیر این بود میشه فهمید فلز شکل خاصی داره البته واینکه با کم کردن حساسیت مشخصا سیستم فلز رو تا محدوده حجم خودش میتونه سنس کنه فلزات سطحی هم عدد میتر بالایی دارن که حتما باید 3 رقمی باشه تا سطحی به حساب بیان.اینام تجربیات من بودن :)

ممنون بهرام جان. تو خونه نه هنوز تست نزدم. ولی در محل کار وقتی جایی سنس داشتم با حساسیت 19 ابتدا یه مقدار حفاری میکنیم اگه خشت وسفال داشت خارج مکنیم و بصورت انباشته شده لوپو روش قرار میدم با فاصله استاندارد لوپ بعد تا درجه ای که سفال حذف بشه حساسیتو کم میکنم بعد شروع به کاوش میکنم. لوپ کوچیکم 45 که هرچی انباشتگی سفالو خشت بیشتر باشه با حساسیت بالا قوی تر سنس میشه ولی با لوپ بزرگ کمتر سنس میشه.در مورد کم کردن حساسیت و پیدا کردن نقطه دقیق منظورم برا موقعی بود که با قدرت سنس میشه و عدد تفکیک هم به نمایش در میاد در اینصورت میشه از این روش استفاده کرد.. در مورد این حالتی که فرمودید عدد تا 25 بالاتر نمیرفت هم من چند مورد داشتم که یکیش زرات بود ولی یکیش یه خنجر مفرقی بود در عمق بالا. پس همیشه نمیتونه زرات باشه در مورد اینکه حتما باید در تمام جهات سنس به یک اندازه باشه هم نمیشه زیاد مطمن بود چون بازم بستگی به شکل و اندازه فلز داره در همین مورد من بصورت قبری سنس داشتم و در دوطرف خیلی کم بود. و عدد هم 66 بود در مرکز

:-BD :ymapplause: به به دمتون گرم کم کم ارائه نکات خوب و کلیدی اپراتوری داره شروع میشه که خیلی مهم هستن ، دست شما درد نکنه ، آقا میلاد خنجر مفرق رو با چه لوپی کشف کردید و چه عمقی ؟ @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 9 مهر1394 - 8:43am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
دوستان چند نکته در خصوص مطالب اخیر بنظرم میرسه که عرض میکنم.
در خصوص سفال توجه داشته باشین که قطعا با افزایش دیلی سنس سفال ضعیف تر میشه. در واقع اصولا وقتی از لوپ بزرگ برای سنس فلزات بزرگ استفاده میکنین باید دیلی رو کمی بالاتر مثلا حداقل 40 بذارین تا هم شانس سنس اهداف بزرگ رو بخوبی داشته باشین و هم ذرات و فلزات کوچک و سفال تا حد زیادی تضعیف و حذف بشن. البته پایین اوردن فرکانس هم تا حدی تاثیر داره. از طرف دیگه لوپهایی که دیلی اتوماتیکشون بیشتر هست بصورت خودکار به ذرات و سفال هم کمتر حساس هستن! پس ساخت لوپهای بزرگ بصورتی که دیلی اتوماتیک کمی بالاتر از 20 داشته باشن تا جایی که تفکیک به مشکل نخوره بیشتر مورد توصیه هست.
نکته دیگه که مجددا یاداوری میکنم این هست که هر درجه حساسیت نسبت به درجه بعدی بین 2 تا 3 درصد تفاوت برد داره! این اصلا میزان زیادی نیست و لذا حتی با چند درجه کم کردن حساسیت هم برد زیادی از دست نمیدین. بنابراین در مناطقی که آلودگی های خاصی نظیر سفال وجود داره پس از در نظر گرفتن همه تنظیمات دیگر در نهایت کم کردن حساسیت تا درجه 15 معقول هست و میشه از وجود فلز خیلی بیشتر مطمئن شد.
در عین حال همونطور که در راهنما قید کردم ؛ درجه تنظیم حساسیت بهیچ وجه روی برد تفکیکی تاثیرگذار نیست! پس این تصور که با افزایش درجه حساسیت تفکیک هم زودتر و برای عمق بیشتری جواب میده کاملا اشتباه هست. تنها فاکتورهایی که میتونن روی برد تفکیک این فلزیاب تاثیر داشته باشن در درجه اول تنظیم پهنای پالس و پس از اون فرکانس هست.
نکته بسیار مهم نهایی در خصوص اختلاف ناحیه سنس از جهات مختلف هست! بهیچ وجه چنین مساله ای به معنی خطا بودن یا ذرات بودن نیست! بلکه در درجه اول میتونه بدلیل شکل قرارگیری هدف در خاک باشه که از جهات مختلف وقتی لوپ رو بهش نزدیک میکنین به نسبت زاویه سطح بیشتر یا کمتری از هدف مقابل لوپ قرار بگیره و لذا طول ناحیه سنس از دو جهت کمی متفاوت میشه. در ثانی این حالت خودش یکی از نشانه های دفینه ای بودن هدف هست!!! چرا که بدلیل اثر هاله ای که اهداف قدیمی در خاک پیدا میکنن دارای قطبیت مثبت و منفی مغناطیسی و همینطور الکتریکی میشن و طبیعیه که در چنین شرایطی نتیجه سنس از طرفین کمی با هم فرق میکنه.

ممنون مهندس حمید عزیز. @};- یک تصویری هم از این نقطه که عرض کردم عدد 80 داره تهیه کردم اگه اجازه بفرمایید در همین تایپک قرار بدم. دقیقا هاله ای که شما میفرمایید در تصویر معلومه.

پنج شنبه 9 مهر1394 - 4:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بهرام نوشته است:
نقل قول:

میلاد جان اختلاف عدد میتر این قدارم نیست که برادر پس اگه اینطور که شما میگی باشه اگه یک فلز تو عمق دومتر باشه عدد میتر میشه 1 :-? مگه داریم مگه میششششششششششششه :) همه دوستان شک نکنین که تست زیر خاک گرفتن هم خونه وهم بیرون از خونه من هم یک ماه بیشتر توی بیابون بودم با فلزجو.تستهای زیادی هم توی خونه وبیرون گرفتم که میگم.عدد میتر وصدای زمینه باید با هم بخونن.جایی توی حیاط خونمون یک لوله اب قدیمی زنگ زده هست که از انشعاب اصلی قطعش کردیم تو فاصله یک متری هست خیلی سنگین ومتین صدای سیستم بم میشه وعدد میتر تا 300به بالا میره

ممنون بهرام جان
البته فرمایش شما درسته منظورم این بود بعضی موارد امکان داره هدفی در عمق باشه مثل موردی که من داشتم ولی در بیشتر موردهایی که داشتم زرات بودند که خیلی راحت میشد حذفش کرد.

پنج شنبه 9 مهر1394 - 4:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

خواهش میکنم مهدی جان. این خنجرو در عمق تقریبا 1.60 گرفتم که ابتدا با لوپ 1 سنس قوی داشتم و بعد با 45 هم به همین صورت قوی سنس شد با بوق بم. و عدد تفکیک 66 که مربوط به یه قبر بود. اینم تقدیم به مهندس حمید عزیز و دوستان خوب انجمن. انشالله که همه دوستان موفق بشن و یه بار خوب و باارزش کشف کنند. البته نباید این موردهارو هم از دست داد ارزش مادی نداری ولی ارزش معنوی زیادی داره معنویشم اینه که بجان مهندس حمید باید دعا کنیم که اینهمه به ما لطف دارند مهندس خیلی دوست دارم @};-

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 9 مهر1394 - 4:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

تبریک میگم میلاد جان

پنج شنبه 9 مهر1394 - 4:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان. مهندس حمید بی دلیل نبود که دستگاه تا 890میرفت بعد 170سانت بطور پراکنده تلی از سفال و 4عدد پیاله مسی پیدا کردیم و ناگفته نماند که این صاحب خونه عزیز قدیما که مرغ و خروس میکشته داخله حلب روغن سرو لاششو تو باغچه چال کرده بود اون 6تا جای مختلف حیات که بندرو اسیرخودش کرده بود کلا دیدیم زیر زمین فلز بود که دستگاه اینطور واکنش میداد اون ماهواررم کلا خاموش کردیم ولی جایی که سفال و کاسه مسی در امد جالب بود تو این عمق با لوپ1*1میتر تا 890میرفت که بعد تخلیه سفال و کاسه با لوپ 30 دیگه هیچ سنسی نداشتم. دوستان من که واقعا سپاسگزار حمید خان و زحماتی که کشیده هستم امید وارم همیشه سربلند و پیروز باشن @};- @};- @};-

پنج شنبه 9 مهر1394 - 6:48pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

milad7 نوشته است:
خواهش میکنم مهدی جان. این خنجرو در عمق تقریبا 1.60 گرفتم که ابتدا با لوپ 1 سنس قوی داشتم و بعد با 45 هم به همین صورت قوی سنس شد با بوق بم. و عدد تفکیک 66 که مربوط به یه قبر بود. اینم تقدیم به مهندس حمید عزیز و دوستان خوب انجمن. انشالله که همه دوستان موفق بشن و یه بار خوب و باارزش کشف کنند. البته نباید این موردهارو هم از دست داد ارزش مادی نداری ولی ارزش معنوی زیادی داره معنویشم اینه که بجان مهندس حمید باید دعا کنیم که اینهمه به ما لطف دارند مهندس خیلی دوست دارم @};-

سلام اقا میلاد محبت کنید بگید تنظیمات دستگاه روی چی بود بلکه ما هم بتوانیم از ان استفاده کنیم

پنج شنبه 9 مهر1394 - 8:23pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1964 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 23 , 24 ... 197  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 43 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure