tarikh نوشته است:
مشکل دیگه ای ک باید اینجا مطرح کنم و شاید ب صورت یک تجربه باشه و مورد استفاده قرار بگیره اینه ک :
تستهایی ک من با دستگاه انجام دادم در حالت دل 4 بیشترین عمق رو داشتم برای یک بشقاب مسی 20 در 20 در فاصله ی 180 سانتی متر و لوپ 1در1
تنها دل 4 این سنس رو بمن داد مابقی نتونستن
حالا اینو میخوام بگم وقتی من میخوام کوزه و مواد معدنی رو نگیرم و ثبات رو داشته باشم باید از دل 1 تا 3 ک برای لوپ های بزرگ استفاده شده بهره بگیرم
ک اینجا ب خودی خود مقداری از عمق دهی رو از دست میدم پس باید این نکته هم در نظر بگیریم
دوستان یک سوال مخصوصا آقا امیر
من با دل یک ی بیل رو از فاصلهی 250 میتونم سنس کنم اونم تست خاک و تستی ک توی دیواره ی خاک کنده نشده هست امیدوارم متوجه بشید
حالا بعضی از دوستان مسئله ی یونیزه شدن و اصطلاح حاله ی مغناطیسی رو وسط میکشن و میگن عمق کاوش رو بالا میبره بغضیا میگن 40 در صد و بعضیا بیشتر
واقعیت این مسئله بصورت علمی چیه؟
من با لوپ 35 همون بشقاب رو با تمام دل ها و جی ان دی ها و سنس 5 و فیلتر 0واوتو0 فرکانس 5 نتونستم بیشتر از 110 بگیرم
با این حال دوست خوبی بمن گفت ک یک لیوان فک کنم نقره اگه اشتباه نکنم!رو تو عمق 150 تونسته سنس کنه
اینجا این مسئله برای من مبهمه
دوست عزیز
قضیه del 1-3 یا gnd 1-3 مرتبط با نوع و سایز لوپ نیست.
با هر مدل لوپی میشه از 1 تا 3 استفاده کرد .
چون گرند بالانس این سه تا کامله بسته به میزان معدنی بودن خاک و ابعاد هدف یکی از این سه تا میتونه دستگاه رو به بالانس برسونه.
همونطور که شما گفتی اپراتور با تست محل باید ببینه کدوم مقدار میتونه مناسب باشه.
4 همونطور که سازنده میگه بیشترین حساسیت به هدف و طبعا کمترین بالانس رو داره اونقدری که خود سازنده میگه از 4 فقط با لوپ دبل دی استفاده کنید ( دلیلش رو قبلا توضیح دادم .... لوپهای مونو ذاتا به عوامل محیطی خیلی حساس هستن )
با لوپهای دیگه چون بالانس طبیعی و حذف اثرات خاک از دید ساختار لوپ پایینه از 4 استفاده کنید دستگاه عملا به بالانس نمیتونه برسه و باهاش نمیشه کار کرد.
اصطلاحاتی مثل یونیزه شدن و هاله مغناطیسی و امثال این جور کلمات ابداعی ادعاهای فروشندگانه اونم معمولا فروشندگان کم سواد .
در کاتالوگ و توضیحات هیچکدوم از شرکتهای مطرح شما اینجور اصطلاحات و ادعاهای تخیلی رو نمیتونید ببینید.
توضیح علمی هم بابتش وجود نداره که اگر داشت امثال لورنز و وایت و گرت و بقیه بجای دستگاه الکترونیکی با تعریف مشخص خوب لابد یون یاب و ردیاب و بقیه این یابهای دست ساز با کلی ادعای بی اساس پشتشون رو میساختن و میفروختن .
( نهایت فروشندگان این مدل یابها یه سری فروشنده بی اسم و رسم اصطلاحا خروس نشان هستن که حالا پشتوانه اشون بماند.
وگرنه اکثریت معتقدین این سیستمها کلا تعریفی از سیستم فلزیاب ندارن .
در عالم رویاشون یه چیز یاب وجود داره ....
3 - 4 روزه همین بحث رو با حضرات مدعی دونستن فیزیک و تجربه در زمینه یابها پیگیری کردیم بعد از یه دنیا ادعا حتی یک منبع معتبر یا یه توضیح علمی 1 خطی برای صحبتهاشون نتونستن ارایه کنن ! تا 100 سال دیگه هم نمیتونن .
آخرش که گیر کردن رفتن توی فاز تخریب شخصیت و برچسب زدن و بعضا فحاشی .
یکی میاد 50 تا کامنت میگذاره که توضیح ندارم ولی بیایید حضوری ثابت میکنم بعد یادش میره 24 ساعت قبل حواسش نبوده اعتراف کرده 8 سال و 10 سال داشته بقول خودش آنتن میزده یدونه پیچ تا بحال پیدا نکرده !
ولی سریع جو گیر میشن .
این مدل تفکرات به دستگاه الکترونیکی هم که میرسن با همون یون اختراعی یه 40 -50 درصد یا حتی بیشتر به برد دستگاهها اضافه میکنن )
اینه که اگر جایی چنین عباراتی مطرح شد دنبال قضیه علمی اش نباشید که در محدوده هیچ علمی بغیر از جفر و کف بینی و علوم غریبه این چیزا قابل توضیح ( به خیال خودشون ) نیستن.
کسی هم چنین ادعایی کرد چه فروشنده چه اپراتور و چه طراح بعنوان یه آدم بدون اطلاعات اولیه تئوری و تجربی یا حداکثر به شکل یک مدل شیادی بهش نگاه کنید .
* من یکی این جور نگاه میکنم
استناد به حرف فایده ای نداره خیلیا خیلی چیزا میگن .
میدانهای الکترومغناطیسی و محدوده بردشون پارامترهای فیزیکی قابل محاسبه داره و بالای یک قرنه طبقه بندی و تعریف ریاضی شده
ورودی و خروجی مدارات الکترونیکی با نسبت سیگنال به نویز و غیره باز همین تعاریف رو داره.
کسی که اصولش رو میشناسه محدوده سقف برد قابل دسترس این دستگاهها رو میدونه که مثلا 5 سانت بیشتر ازش بخوایم بالا بریم یا غیر ممکنه یا مثلا دو برابر باید توان مصرف کنی و دستگاه بشدت ناپایدار میشه که فرضا 110 سانت با لوپ واحد روبرسونیم به 115 .
سقف بردهای قابل دسترس همین زد 1 در کاتالوگش با لوپهای مختلف در بهترین شرایطی که سازنده همه چیز رو تحت کنترل داشته ذکر شده.
مثلا ابعاد لوپ دو برابر شده 10 سانت به برد یه چیز مبنی اضافه شده.
یه خریدار ساده که اپراتوری اون دستگاه رو درست انجام بده هنر کرده میاد یدفعه 1 متر به همه تستای سازنده اضافه میکنه ! شما خودت ببین ادعا چقدر میتونه معتبر باشه.
اون لیوان و اون فاصله با اون لوپ جزو محالاته .
این از دید علمی و تجربی اش در حد شناخت من بود.
از دید ادعایی یا اعتقادی توضیحش در محدوده اطلاعات من نیست.