kourosh نوشته است:
tarikh نوشته است:
دوستان یک تجربه رو در میون میزارم ک مشکلی هم هست
معمولا نقاطی ک برای کاوش مورد نظر گرفته میشه میزان زیادی کوزه هم داره و دستگاه برای این کوزه ها بوق میزنه
البته ن همشون فقط ی نوع من مشاهده کردم و وقتی یک تکشو شکستم متوجه یک لایه ی سیاه وسطش شدم
با لوپ
35
دبل و در حال دل کوزه بخوبی فلز سنس میشد ولی هیچ عددی نمایش داده نمیشد و هیچ تفکیکی صورت نمیگرفت درصورتی ک میزان بیشترین حالت سنس رو داشت
وقتی حال رو ب چی ان دی تغیر دادم از یک تا سه این کوزه رو کاملا رد میکرد اما حالت چهار سنس میکرد بخوبی
اما در هیچ کدوم حالت سنس هیچ علد و یا تفکیکی صورت نگرفت
با تغیر سنس فرکانس و تقریبا تمام تنضیمات کاربردی باز هم کوزه بصورت عالی سنس میشد
و با لوپ بزرگ یک متری بازم همین کوزه سنس میشد
اگر کسیاز دوستان مخصوصا امیر عزیز ک استاد هستن اطلاعاتی دارن برای این مشکل لطفا راهنمایی کنن
اما روشی ک خودم برای رد کردن این مشکل پیدا کردن در واقع بخشی از خود مشکله و اونم بوق شدید و کد ندادن هستش و همین باعث میشه من تشخیص بدم ک کوزه هست
البته تجربه کردم ک گاهی همین نوع کوزه عدد
40 یا 41
رو نشون میده
امیدوارم این مسئله هم مورد بحث قرار بگیره
سلام دوست من
اين مشكل رو من هم دارم البته با فرم ١/٥ مترى كه رو گزينه gnd بخصوص رو ٣ كوزه و سفال رو زير خاك(نه رويه خاك) سنس ميكنه و كد هايه مختلف اعم از ٦٠ - ٧٠ - ٨٠ نشون ميداد و وقتى كوزه و سفال رو بيرون مياورديم و زير فريم رد ميكرديم ديگه دسكاه اونرو سنس نميكرد!!!!!!
به نظرتون اين مشكل چطور حل ميشه كه دستكاه با فرم ١/٥ مترى ديگه اين كوزه و سفال شكسته هايه مدفون شده را سنس نكنه؟
سپاس گزارم از راهنماييتون
سلام کورش عزیز
اگه خونده باشی پستهای منو منم از در سوال برای این مشکل وارد شدم و هنوزم منتظرم
اما برات اونچه ک میدونمو میگم و کمو زیادشو دوستان خوب مثل آقا امیر تکمیل میکنن
اولا جی ان دی 1 تا 3 برا کوزه نمیزنه (برای من)و دلیلش شاید نوع کوزه و عوامل دیگه باشه ک برای شما 3 رو میزنه
اگر 3 میزنه شما میتونید روی 1 یا 2 هم کار کنید و شاید نتیجه برعکس شد ک ایشالا میشه
اما من ندیدم اعدادی ک شما فرمودید رو برای کوزه بنویسه دستگاه برای من فقط 40 و 41
البته برای اثبات حرف دستگاه کلی کندیم و کوزه بودن این کد ها .اضافه کنم ک نمایشگر قدرت سنس معمولا تا آخر میره.
برای دل ها ک متاسفانه همه ی 4 مورد سنس میشه ..
جالب اینه ک من با لوپ 35 هم توی خاک و هم بعد از بیرون اومدن این مشکلو دارم!
اما همونطور ک گفتم حالت جی ان دی 1 تا 3 میتونه کمک کنه
دوستان تجارب و اطلاعاتتونو در این ضمینه بفرمایید
یک نکته هم بگم افراد با تجربه ای ک این تاپیکو ایجاد کردن متاسفانه کمتر میان ، و ب سوالات جواب نمیدن اگه مطالعه کرده باشید کل صفحاتو حرفهای جالبی هست مثلا یکی از دوستان گفتن ک لورنز اصلا ب هیچ ذراتی حساس نیست!!! ودر 4 متری میشه تفکیک کرد
و بحث های دیگه ک بخونی جالبه
ن این ک بخوام حرف کسی رو زیر سوال ببرم ...تحت هیچ شرایطی برای من اینجا ی کلاس درسه و من ی دانش آموز و میخوام از کسایی ک استادن یاد بگیرم
امیدوارم هرکسی چیزی میگه بیاد و یاد هم بده ک ما هم یاد بگیریم یا اصلا نگه لا اقل بهتره و فکر مارو مشغول نمیکنه
امیدوارم مارو هم تو اطلاعاتشون سهیم کنند