دوست گرامی این نوع رفتارهای غیر منطقی تنها با توجه به سطح هوشی گوینده هست که منطقی میشن البته با این شرط که منطق رو نسبی بدونیم..!
خود من در آغاز حدود یکسال بدون مطالعه تو اینکار افتادم که الان برای خودم جای سواله که چرا همچین کاری کردم!!
بعد از موفق نشدن تصمیم به مطالعه و بالا بردن اطلاعاتم گرفتم که طبق عادت همیشه باید به بهترین و بالاترین سطحی که میتونم برسم..
در حین مطالعاتم در سایتهای داخلی با این سایت که به حق بهترین و کاملترین انجمن فلزیابی به زبان فارسی هست آشنا شدم که منجر شد به آشنایی با استاد حمید..
بعد از مطالعه تقریبن تمام انجمن و تمام سایتهای داخلی شروع به سوال پرسیدن از استاد حمید کردم و با شگفتی توام با خوشحالی دیدم که ایشون نه تنها به تمام سوالاتم جواب میدن بلکه قضیه رو از بنیان برام باز میکنن!!(باور کنید اگه تو مدارس یه همچین استادهایی داشتیم الان نصف مردم دکترا داشتن!!) هنوزم برام جای سوال هست که چرا استاد؟؟!!
قبلن هم گفتم من خودم مدیر ارشد یکی از انجمنها هستم اما اصلن حوصله ندارم که بشینم به سوالات ساده ی مردم جواب بدم!!
این رو هم اضافه کنم که اوایل اصلن به جوابهای استاد هم بسنده نمیکردم و در سایتهای خارجی هم بدنبال جواب پرسشهام بودم!
اما کم کم برام روشن شد که تمام حرفهای استاد انطباق کامل با حقایق علم فلزیابی دارند و حرفهای چندتا اپراتور معمولی و حتی حرفه ای نیستند که خیلیهاشون با هم تناقض دارند!!
حتی تصمیم به خرید لورنز داشتم اما با خودم گفتم چرا باید به حرفهای چندتا اپراتور گوش کنم؟!معمولن هرکسی هر دستگاهی رو داره میگه بهترینه!!مثل گوشی موبایل!
پس دنبال بهتر از لورنز گشتم به چندتا هم رسیدم (مثل ابینگر و..) اما در همین حین بود که استاد از فلزجو رونمایی کردن در نهایت باز هم تصمیم به صبر گرفتم تا ببینم عاقبت این فلزیاب به چه مرحله ای میرسه..
و در نهایت با توجه به آشنایی که از سطح سواد علمی فوق العاده ی استاد داشتم و با نهایی شدن دستگاه و به تایید ایشون فلزجو رو تهیه کردم و این اولین فلزیابی بود که بدستم گرفتم
و خوشحالم که برای شروع با بهترین دستگاه دنیا شروع کردم
باید بگم که این دو سه سال مطالعه و انتظار ارزش تک تک ثانیه هاشو داشت زیرا مزد خودم رو از دستگاه استاد با موفقیت در کاوش گرفتم اونهم در مدت هشت ماه..!
درود به استاد همیشگی خودم