سلام مهندس عزیز خسته نباشید سوال داشتم خدمتتون
من موردی داشتم که تو مساحت 4 متر در 5 متر سنس داشتم با لوپ 1.5 با تنظیمات ( فرکانس 200 - پالس 270 - دیلی 10 و یک بار دیگه 45 - انتگرال 44 - گراند 4 - اسپید 4و5 ) میتر سنس 3 رقمی بین 100 الی 150 یا شاید کمی بیشتر آی دی 50 الی 70 NON F +90 الی +99
5 متر مانده به هدف میتر منفی کم کم میتر منفی صفر میشد و سنس شروع میشد تا به مقادیر بالا میرسید دقیقا مثل فرمایشات شما برای تشخیص وجود فلز ( شروع با میتر کم و در مرکز میتر سه رقمی و در آخر کم و صفر )
مکان مطمئن هست و هنوز شروع به حفاری نکردیم .
مشکل بنده این بود که محل جایی قرار دارد که من با لوپ بزرگ نمیتونم بالانس کنم وصاف برم رو هدف به خاطر پستی و بلندی بالانس به هم میخوره .میتونم گراند را خاموش بذارم و بالانس کنم که لوپ بالا پایین شد بالانس بهم نخوره یا راه دیگری هست .
5 متر بالا رو وقتی میتر منفی انداخت به دوستام گفتم یک راهرو کوچک هست تا به طرف هدف بهم خندیدند بعد از اتمام کار من یکی از دوستام دستگاه تصویری داشت از محل تصویر گرفت وقتی به تصویر نگاه کرد دید دقیقا یک تونل باریک به طرف هدف هست همشون هنگ کردند و فلزیاب دستساز منو بوسیدند گذاشتند سرشون . خیلی خوشحال بودم . همونجا برای سلامتی جناب حمید از ته دل دعا کردم .
زنده باد جناب حمید
جناب حمید ببخشید طولانی شد لطفا نحوه بالانس لوپ بزرگ در چنین مناطقی رو توضیح دهید با تشکر