نویسنده |
پیغام |
shahriyar
کاربر حرفه ای
|
با سلام این دستگاه را از یکی از دوستان به امانت گرفتم که خودش هم بلد نیست باهاش کار کنه منوی این دستگاه از دو قسمت تشکیل شده یکی فلزیاب هست و یکی قسمت تصویریش . از دوستان خواهش دارم اگر کسی تجربه کار و تنظیماتش را بلده من را راهنمایی کنه . ممنون میشم
این هم عکس از دستگاه
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
خداوندا .... دوستانی دارم آیینه تمام نمای عشق . رسمشان معرفت . کردارشان جلای روح و یادشان صفای دلارای من است . پس آنگاه که دست نیاز به سوی تو میاورند پر کن از آنچه در مرام خدایی توست
|
یکشنبه 23 شهریور1392 - 12:01am |
|
|
dj_remix
استادیار
تاریخ عضویت: چهارشنبه 8 خرداد1392 - 2:22pm پست: 248 محل اقامت: ایران
|
شما چندتا عکس از دستگاه و شماره سریال بنداز بعد یک ایمیل به شرکت OKM بزن info@okm-gmbh.deازشون بخواید اصل بودن دستگاه رو براتون تایید کنند بعد با خیال راخت برید برا یادگیری و کار چون اکثر OKM ها در ایران تقلبی هستند
خوشبخت کسی است که خوشبختی دیگران را فراهم سازد .زرتشت
|
یکشنبه 23 شهریور1392 - 12:13am |
|
|
شایان
کاربر حرفه ای
|
چی میخوای بدونی دستگاه از کدوم نوع هستش بلوتوث داره یا ریسیور دار یا کابلی یه کم توضیح بده ببینم چی میخوایی از با نرم افزارش مشکل داری یا جای دیگه اگه با سیستمای او کام اشنایی نداری نری سراغش خیلی بهتره چون به این راحتیا نمیتونی ازش سر در بیاری البته از انالیزش چون اسکن گرفتنش چیز زیاد خاصی نیست
كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن
( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )
|
یکشنبه 23 شهریور1392 - 12:15am |
|
|
شایان
کاربر حرفه ای
|
dj_remix نوشته است: شما چندتا عکس از دستگاه و شماره سریال بنداز بعد یک ایمیل به شرکت OKM بزن info@okm-gmbh.deازشون بخواید اصل بودن دستگاه رو براتون تایید کنند بعد با خیال راخت برید برا یادگیری و کار چون اکثر OKM ها در ایران تقلبی هستند دی جی ریمیکس عزیز جسارتا اکثرشون تقلبی نیستن بیشترین مورد تقلبی مربوط به همین مدل رور دولوکس هستش که جناب یوسفی بزرگ صاحب شرکت کا ایکس اس KXS زحمتسشو کشیدن و وارد بازار کردن من به جز روور دلوکس اکثر مدلهای دیگشو که از نزدیک دیدم تقلبی نبودن یعنی بهتر بگم از مدلای دیگه هر چی گشتم تقلبی ببینم نتونستم پیدا کنم این مدلم به خاطر همین جعلیش خود او کام OKM رفت شکلشو کلا تغییر داد کلا OKM او کا ام به نظر من ارزش وقت گذاشتن نداره به جز حفره یابی
كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن
|
یکشنبه 23 شهریور1392 - 12:20am |
|
|
dj_remix
استادیار
|
|
یکشنبه 23 شهریور1392 - 12:27am |
|
|
shahriyar
کاربر حرفه ای
|
دستگاه 6 سال پیش مستقیما از نمایندگی دبی خریداری شده که طرف خودش آورده اینور . انتقال اطلاعات هم از طریق بلوتوث هست هم با کابل میخوام ببینم چجوری قسمت تصویریش راه اندازی میشه و میشه اسکن گرفت تا بعد آنالیزش را یک فکریش میزاریم . ببینید دستگاه را امانت گرفتم و دو ماهی هم پیشم میمونه .پول ندادم که دلم بسوزه از قدیم گفتم کاچی بهتر از هیچی . از دوستان اگر کسی وارد هست کمک کنه مرسی
خداوندا .... دوستانی دارم آیینه تمام نمای عشق . رسمشان معرفت . کردارشان جلای روح و یادشان صفای دلارای من است . پس آنگاه که دست نیاز به سوی تو میاورند پر کن از آنچه در مرام خدایی توست
|
یکشنبه 23 شهریور1392 - 12:29am |
|
|
dj_remix
استادیار
|
شما باید برنامه Visualizer 3D
رو لب تاب داشته باشی تا بعد از اسکن بوسیله کابل و این برنامه اسکن رو SAVE کنید تا بعدا آنالیزش کنید
|
یکشنبه 23 شهریور1392 - 12:38am |
|
|
shahriyar
کاربر حرفه ای
|
dj_remix نوشته است: شما باید برنامه Visualizer 3D
رو لب تاب داشته باشی تا بعد از اسکن بوسیله کابل و این برنامه اسکن رو SAVE کنید تا بعدا آنالیزش کنید ببینید دوست من یک حالتش اینه که لبتاب ببری دنبال خودت و با بلوتوث اسکن را بفرستی روی اون و اگر نخواستی اسکن را سیو میکنی بعد میریزی روی کامپیوتر
|
یکشنبه 23 شهریور1392 - 12:42am |
|
|
شایان
کاربر حرفه ای
|
شما اگه دستگاهت بلوتوث داره دیگه احتیاجی به کابل نداری که باید اول بلوتوث دستگاه رو تو لب تاب نصب کنی بعد دستگاه را روشن کنی و با لب تاب مچ کنی .یعنی یهنی لب تاب از طریق بلوتوث دستگاه رو بشناسه و سیوش کنی بعد نرم افزارو نصب کنی اگه هم سی دی بلوتوث رو نداری و کابل داری باید کابلو وصل کنی به لب تاب و دستگاه و در حین کار لب تابو با خودت حمل کنی ولی یلوتوس اگه داره چرا کابل هم سوکتش هنوز هست
|
یکشنبه 23 شهریور1392 - 12:52am |
|
|
shahriyar
کاربر حرفه ای
|
شایان نوشته است: شما اگه دستگاهت بلوتوث داره دیگه احتیاجی به کابل نداری که باید اول بلوتوث دستگاه رو تو لب تاب نصب کنی بعد دستگاه را روشن کنی و با لب تاب مچ کنی .یعنی یهنی لب تاب از طریق بلوتوث دستگاه رو بشناسه و سیوش کنی بعد نرم افزارو نصب کنی اگه هم سی دی بلوتوث رو نداری و کابل داری باید کابلو وصل کنی به لب تاب و دستگاه و در حین کار لب تابو با خودت حمل کنی ولی یلوتوس اگه داره چرا کابل هم سوکتش هنوز هست توی منوی دستگاه چند روش برای انتقال اطلاعات هست که یکیش با بلوتوث هست و یکیش هم بعد اسکن و سیو در دستگاه ببری بریزی روی کامپیوتر
|
یکشنبه 23 شهریور1392 - 1:24am |
|
|
|