با سلام به دوستان و اساتيدراستش آخرشم من اين زاويه 45 درجه رو به طور عملي متوجه نشدم.................
راستش من يه شاقول چوبي درس کردم و رفتيم تو يه زمين کشاورزي که ق-ب-ر گبري بود امتحان کنيم و ببينيم چيزي هس يا نه.
اولش از فاصله 20 متري از سمت جنوب چرفتم و ديدم که دل (به صورت خط) به سمت نقطه مورد نظر ميزد و بعدش رفتم سمت غرب و از فاصله 15 متري بازم اونجارو زد و از سمت شرق هم همچنين و از سمت شمال از فاصله 15 متري به اونجا به صورت خطي دل ميزد و نزديکتر شدم و از فاصله 3 متر ديدم که بصورت بيضي در جهت عقربه هاي ساعت حرکت ميکرد و اونجار ميزد و اينکارو از تمام جهات امتحان کردم و ديدم از همه جهات از فاصله 2 و 3 متري بصورت بيضي ميزنه و وقتي رفتم روي نقطه مورد نظر طبق شکل پايين که شايد اندازه ق-ب-ر (طول 2.5 متر و عرض 1.5متر ميشد) اونجا بصورت دايره کامل و در جهت عقربه هاي ساعت شروع به حرکت کرد و تعداد دورهارو شمردم که 54 دور شد.
و حدود 60متر اونورتر يه ق-ب-ر گبري ديگه هم بود که رفتم ببينم اونجارو هم ميزنه يا نه ديدم از اونجا هم فقط نقطه مورد نظر مارو بصورت خطي ميزد و اونجا اصلا نه بصورت دايره و نه بيضي حرکت نکرد.
دوستان به نظرتون چجوري هدف رو پيدا کنم؟؟؟؟؟؟
آيا هدف همونجايي هستش که دايره ميزد؟؟ يا طبق زاويه45درجه چجوري هدفو پيدا کنم؟؟؟؟؟
لطفا دوستان و اساتيد محترم اگه تونستن طبق تصوير زير زودتر جواب بدن خيلي ضروري هستش.
با تشکر از همه..........