انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 7 اردیبهشت1404 - 6:03pm

پاسخ به موضوع  [ 62 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 3 , 4 , 5 , 6 , 7
 یونیاب مادون قرمز ir/uv جایگزین دوربین یونیاب 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

babrestan نوشته است:
وقت بخیر فعلا تمرکزشو ندارم و باید بگردم ببینم کجا گزاشتم بخام بررسی کنم کمو زیادشو وقتمو میگیره.چون درگیر یه سیستم دیگه هستم که یکم تغییر ظاهری دادم .این میمونه بعدش. یکم دسکاریش کرده بودم اونطور ک یادم میاد میگرفتم سمت خورشید بوق میزد .

تقریبا زرد که قایم کردم ۵ سال نزدیک به ۶ ساله دفنه .

نقره تقریبا بالای ۲ سال دفنه .

المینیوم هم بالای دوسال دیگ یادم نیست دقیق ولی نزدیک ۳ سال میشن
بعد از اتمام کار قبلی وقت تست شد انجام میدم .
شاد باشین

سلام مجدد و خداقوت اقای ببرستان عزیز فدای شما :x تشکر ویژه از انرژی خوبتون که میزارید ، ماشاالله شما چندین راه و پروژه تست دارید که اگر انشاالله نوبت به این سیستم برسه بینظیر میشه که بقولا این یخورده حوصله سر بر هم هست مخصوصا موقع بالانس کردنش زیر نور افتاب مغز ادم داغ میکنه و حساسیت زیاد ولوم واقعاحوصله بر هست ولی اگر کار کنه و جواب بده خیلی خوبه
برای بالانسش هم باید رو به خورشید که گرفتید از ۲۰ سانت زیر خورشید بوق داشته باشه و سمت زمین هم که میگیرین بوق اضافی نداشته باشه مخصوصا روی سنگ هایی ک رنگ روشن تر دارن حساسیت بیشتری داره
در کل دردسر کار باهاش خیلیه یعنی اپراتور واقعا کلافه میشه و اگر باتری هم یکم ضعیف باشه دیگه بردش به زیر ۱ متر میرسه گرچه علائم ضعیف بودن باتریش زیاد قابل تشخیص نیست ولی همین که توی بالانس کردن ولوم بیشتر بچرخه تا به استانه مورد نظر برسه یعنی باطری ضعیف شده و باید عوض بشه و حدودا ۷ الی ۷.۵ ولت که رسید باطری، دیگه باید عوض یا شارژ بشه
با آرزوی شکر و توفیق روز افزون سلامت باشین

غریب و تنها کسی است که دوستی نداشته باشد امام علی(ع)

شنبه 6 اردیبهشت1404 - 11:32am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: آشیانه عقاب
خب من سیستم مهمتری دارم ک براش تلاش کردم و به لطف خدا نتیجه داده .
باتریها مهم هستن اینکه چه انرژیی اون سیستمو را میندازه مهمه
بنده بعد سالها ازمایش خیلی چیزا برام روشن بود هزینه وقت و انرژی و تسلیم نشدن بابتش رفته.شادو پیروز باشید

شنبه 6 اردیبهشت1404 - 1:37pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 62 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 3 , 4 , 5 , 6 , 7

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 42 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure