حمید نوشته است:
خب دوستان در این خصوص مرتبا از بنده سوال میکنن و لازم میدونم نظر خودم رو عرض کنم!
ببینید بین این مداراتی که جناب سامان زحمت جمع آوریش رو کشیدن ؛ نسخه تصویری دوم که مشخصا جنبه تجاری داره و نمیتونه بعنوان پروژه ای برای ساخت مطرح باشه! مدار اول یا پروتون قابل ساخت هست که اون هم مسائلی داره که عرض خواهم کرد.
مدار پروتون طبق اون چیزی که دیده میشه تا حدودی پیچیده تر از این حرفهاست که هر کسی بتونه بسازه. از طرف دیگه بنظر میرسه این پروژه کاملا یک پروژه علمی و تحقیقاتی هست نه چیزی که در کاوش بشه روش حسابی کرد. فکر هم نمیکنم از این سیستم کسی در امر دفینه یابی جوابی گرفته باشه. اصولا مگنومترها به نسبت پیچیدگی که در بخش مدار و سنسورهاشون دارن و از طرفی بیشترین تاثیر پذیری از خطاهای محیطی که بواسطه مغناطیس پیش میاد ؛ کمترین میزان ارزش ساخت رو برای کاوش دارن. لذا چیزی که ساختش بسیار مشکل و احتمال شکست درش بالاست و از طرفی میدونیم به احتمال زیاد بدردمون نمیخوره عقلا نمیتونه درست باشه!
اگر دوستان میخوان چیزی داشته باشن که بعنوان مگنومتر جواب بده و قابل ساخت هم باشه بنظر من همون مگنومتر تصویری موجود در انجمن واقعا بهترین گزینست. تنها اشکالش وجود سنسور های FGM-3 هست که باید از خارج تهیه بشه. بهرحال اگر مگنومتر حرفه ای مدنظرتون باشه بهیچ وجه با سنسور های دستساز امکانپذیر نیست! تنها راه داشتن یک مگنومتر حرفه ای استفاده از سنسورهای مخصوص این کار هست. چون این سنسورها دارای دقت و حساسیت بالایی هستن و هیچوقت خودتون نمیتونین این سنسورها رو بخوبی بسازین مگر اینکه هم دستور ساخت کاملا موجود باشه و هم از اسکوپ خوبی برای تنظیمش استفاده بشه و در نهایت با ابزارات دقیقی باید ساخته بشه. یک سیم پیچ ساده نیست که بعضیها فکر میکنن میتونن بسازن و توان تشخیص مغناطیس های ضعیف موجود در محیط رو بطور دقیق داشته باشه. حتی خود FGM-3 هم امروزه جزو سنسورهای پیشرفته محسوب نمیشه چه برسه به نوع دستسازش!
بهرحال نمونه های پیشرفته تر مگنومتر رو شما در دستگاههای متنوع شرکت OKM مشاهده میکنین و کاراییشون هم که مشخص هست و کمتر کسی اعتقاد داره با این نوع دستگاه میشه در کاوش به نتیجه ای رسید. در واقع اگر انرژیتون رو روی ترکیب دستگاههای ردیابی و زمین شناسی و فلزیابی بذارین مطمئنا خیلی زودتر و بهتر به نتیجه میرسین. بخصوص بعنوان نقطه زنی که توان سنس حفره داشته باشه ؛ روی سیستم زمین شناسی به مراتب بیشتر از مگنومتر میشه حساب کرد. چون خطای سیستم زمین شناسی در تشخیص حفره ها تقریبا نزدیک به صفر و در عین حال عمق زنیشون بالاست. در حالیکه مگنومتر اصلا چنین شرایطی رو نداره.
سلام بازهم مثل همیشه دقیق و فنی جواب دادید بسیار ممنون آقا حمید.من جواب خودم رو گرفتم.