با سلام خدمت شما محمود عزیز
و تشکر از لطف همه ی دوستان
بنده از سالها قبل ، هرکسی در مورد سیستمهای شبه پی دی سوال کرده ، در مورد ناکارامد بودن اینگونه سیستمها هشدار داده ام و مانع این کلاهبرداریها شدم ازجمله پی دی گولد زئوس - ال دی ایکس و این به ظاهر پی دی ها که مدار اکثرشون فقط یه یونیاب ساده ست و به هیچ وجه مدار پی دی نیستند
حتی چند مدل PDK که از کارکردشون معلومه فقط مدار ابتدایی یونیاب هستن و کارائی خاصی برای پیدا کردن فلزات مدفون ندارند
فلیم تبلیغی و مدرک تست همه شون هم شده : سنس صفحه تلویزیون و لامپ کم مصرف و بعضی از شیادان هم فرستنده ی کوچکی بهمراه دارن یا میزارن تو زمین و از دهها متر دورتر ، سیستمشون شروع به سنس میکنه و راه میرن تا میرسن سرهدف تقلبی . انگار که ما فرق بین بوق و سنس ، یک هدف واقعی رو با سنس یک موج ثابت ساختگی نمیدونیم
در مورد سایت همسایه باید عرض کنم که بنده فقط مطالعه کردم و نه در عمومی و نه در خصوصی ، با کسی ارتباط نداشتم
میدونید که اونجا برای هر ادعایی فیلم و عکس میخوان و باید ترجمه کنیم و دردسرهای خاص خودشو داره
به هر کاربری هم چندان اهمیت نمیدن مگر اینکه چیز خاصی ارائه بده و سرشناس باشه
بنده نیز تابحال فیلم یا عکس خاصی از پی دی خودم جایی انتشار ندادم (بدلایل شخصی و امنیتی )
اما چشم ، بنده هرجا سخن از پی دی باشه ، اخطار دادم و بازم اخطار میدم . تا حالا هم دهها نفر رو از خرید چنین سیستمهای ناشناسی ، منصرف کردم و همیشه گفتم : مدتی صبر کنید ، اگه سیستم کارامد باشه ، خیلی زود بین طرفداران زیرخاکی مثل توپ صدا میده و اونوقت شما هم بخرید . واگر خبری نبود ، یعنی کلاهبرداریه و کارائی لازم رو نداره
خوب میدونم که اکثر دوستان با هزار بدبختی پول درمیارن و خود و خانواده را در فشار مادی میزارن و حتی قرض میگیرن که مبالغ درخواستی اینگونه شیادان رو تهیه میکنن ، تنها و تنها به این امید که بعدا با این سیستم چیزی پیدا کنن و همه چی جبران بشه .
و بعد از خرید ، با هزاران امید و آرزو راه میافتن تو کوه و بیابون به امید یافتن گنج و دفینه ها . اما بعد از بارها و بارها ، کاوش و رفت و آمد و گذاشتن وقت و هزینه و پذیرفتن خطرات کاری ، میبینن که دریغ از یافتن حتی یک تک سکه ی ناقابل
اونوقته که میبینن عمر و پولشون به باد رفته و کلی هم بدهکار شدن و دستشون به جایی بند نیست
واقعا این پولها خوردن نداره
بنده هیچوقت بدون تحقیق مانع فروش هیچ سیستمی نشدم و هرگاه ازم پرسیدن ، اگه اطلاع داشتم که کارا نیست ،اخطار دادم و اگه اطلاع نداشتم و سیستم رو ندیدم ، گفتم که نمیدونم . هیچوقت الکی تائید نکردم و نمیکنم و همیشه به تست واقعی بر سر اهداف واقعی تاکید داشتم
برای فروشندگان منصف و واقعی هم احترام قائل هستم . اگه واقعا سیستم کارامد و خوبی به خریداران ارائه بدن که توانایی سنس دفینه های واقعی رو داشته باشه . دستشونم باید بوسید
سیستمی که کارا باشه ، هر مبلغی هم براش بپردازید ، بازم ضرر نکردید حتی اگه صدها میلیون باشه ، چون خیلی زود ...
و سیستمی که کارا نباشه ، حتی یه سکه هم براش زیاده
بنده که تابحال فروشنده نبودم و به کسی سیستمی رو نفروختم و اینکه دوستان تصور میکنن که با داشتن پی دی الان همه جا رو جارو کردم و ... شاید اینطوری نباشه و بنده بدلایل شخصی اینگونه نباشم . خدا میدونه
شاید برای خیلیها درکش راحت نباشه ، اما بنده مخالف جارو کردن هم هستم و اخلاقم آنچنان خوب نیست
بعضی در خصوصی نظرشون اینه که بنده نباید اینطوری رفتار کنم و حداقل سیستم رو به افراد لایق و با اعتماد بفروشم و همه مثل هم نیستن و از این جور حرفا
بنده نیز قبول دارم که همه مثل هم نیستند و افراد باشعور و لایقی هم وجود دارن اما خوب واقعا تشخیص و تمایز این افراد اونم تو فضای مجازی و حتی تو فضای حقیقی هم واقعا کار سختیه و تو این دوره زمونه نمیشه به هرکسی اعتماد کرد .
اینجاست که متاسفانه تر و خشک با هم میسوزن
با آرزوی سالی خوش و پربار برای همه دوستان