نویسنده |
پیغام |
Ancient
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 10 تیر1392 - 2:12am پست: 258 محل اقامت: Iran
|
سلام.شب بخیر دوستان بنده تا الان بیرون بودم و همین الان رسیدم خونه ! انشاالله تغییری که آقا بهرام فرمودن رو اعمال میکنم تا چند دقیقه دیگه یک فیلم تست میزارم خدمتتون
اپراتور باید اپراتور باشد ، اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست! Ancient (ره)
|
پنج شنبه 10 اردیبهشت1394 - 11:50pm |
|
|
Ancient
کاربر حرفه ای
|
بفرمایید اینم فیلمی نسبتا کوتاه از تست مدار تقدیم به همه اعضای خانواده فلزجو http://s6.picofile.com/file/8185908176/ ... 8.mp4.html
اپراتور باید اپراتور باشد ، اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست! Ancient (ره)
|
جمعه 10 اردیبهشت1394 - 12:27am |
|
|
alirezaii21
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 26 مهر1392 - 12:41pm پست: 1234 محل اقامت: El.Dorado
|
احسنت داره دوست من خانومه هم ساعت دقیقو گفت دوست من مدار شما ظاهرا درست کار میکنه اگر امکان داره درباره تست بیرون بگید با تشکر
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
|
جمعه 10 اردیبهشت1394 - 12:36am |
|
|
Ancient
کاربر حرفه ای
|
alirezaii21 نوشته است: احسنت داره دوست من خانومه هم ساعت دقیقو گفت دوست من مدار شما ظاهرا درست کار میکنه اگر امکان داره درباره تست بیرون بگید با تشکر سلامت و پاینده باشید جناب علیرضایی عزیز لطف دارید . خانومه هم 119 بود دیگه بروی چشمم انشاالله در اولین فرصت میبرمش بیرون و تست میگیرم و نتیجه رو اعلام میکنم خدمت شما و دوستان عزیز
|
جمعه 10 اردیبهشت1394 - 12:44am |
|
|
afshin
کاربر حرفه ای
|
افرين ancient عزيز دست گل شما و ساير دوستان مثل اقا بهرام و اقا محسن درد نکنه که واقعا روي اين پروژه زحمت ميکشيد, اقا نتيجه تا الانش عالي بوده, اميدوارم تا نهايتش پيش ببريد و بزرگترين مژده رو به خانواده فلزجو بديد.
|
جمعه 10 اردیبهشت1394 - 12:56am |
|
|
Ancient
کاربر حرفه ای
|
afshin نوشته است: افرين ancient عزيز دست گل شما و ساير دوستان مثل اقا بهرام و اقا محسن درد نکنه که واقعا روي اين پروژه زحمت ميکشيد, اقا نتيجه تا الانش عالي بوده, اميدوارم تا نهايتش پيش ببريد و بزرگترين مژده رو به خانواده فلزجو بديد. خواهش میکنم افشین عزیز ، لطف دارید انشاالله که این طرح به نتیجه خوبی برسه ، شاید کمکی در راه موفقیت دوستان عزیز باشه
|
جمعه 10 اردیبهشت1394 - 1:10am |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
afshin نوشته است: افرين ancient عزيز دست گل شما و ساير دوستان مثل اقا بهرام و اقا محسن درد نکنه که واقعا روي اين پروژه زحمت ميکشيد, اقا نتيجه تا الانش عالي بوده, اميدوارم تا نهايتش پيش ببريد و بزرگترين مژده رو به خانواده فلزجو بديد. خواهش میکنم دوست عزیز ما هرکاری میکنیم واسه دوستان هست. ancient عزیز خیلی عالی هست فقط باید بهتر از این باشه که به انشاالله به اونجاشم میرسیم. شما ولوم رو کلا زمین میکنی دیود اخر روشن نمیشه درسته.بیزر رو خارج کن ببین دیود روشن میشه اگه نشد .مقاومت 220 کیلو u1 همون ایسی که ولوم بهش وصل میشه رو به 470 کیلو افزایش بده.این کارهارو با حوصله انجام بده .یادت نره اول بیزر رو برداریا اگه نتیجه نداد بعد مقاومت رو افزایش بده
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
جمعه 10 اردیبهشت1394 - 3:04am |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
دوستان به عرض برسونم من با تراشه میله ایی سیستم رو به 10 ال ای دی مجهز کردم البته فعلا روش کار میکنم تا نتایج ساخت دوستان قطعی بشه و از تردید بیرون بیایم انشاالله بعد دیگه این سیستم رو نهایی میکنیم
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
جمعه 11 اردیبهشت1394 - 6:56am |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 11 اردیبهشت1394 - 6:59am |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
ممنون دوست عزيز که واقعا داری زحمت ميکشی فقط اگه امکانش بود تست در خاک هم اگه گرفته بشه خيلی به جلو رفتن پروژه کمک ميکنه هرچند شرمنده شما هستيم که نشد ماهم بسازيم و کمک حال شما باشيم قطعات من رسيدن اما مشگل اينجاست که ترانزيستور 183 تو ليست نيست و قطعات ناقصه اما اگه نتايج شما دوست عزيز درمحيط واقعی جواب قابل قبولی بده واقعا ميشه با خيال راحت مدار رو ساخت و براى شما و ديگر دوستان دعاى خير کرد
خدايا مددی کن
|
جمعه 11 اردیبهشت1394 - 7:40am |
|
|
|