asad135959 نوشته است:
جناب جهان بین شما مدار اقا مجتبی رو ساختن یا اون مداری که من گذاشتم تو صفحه قبل
سلام دوست عزیز
مدار اقا مجتبی رو ساختم ، حقیقتا تو محیط نویزی برق تنها واکنش داره برد چندانی نداره اما لوپ که جدا میشه قدرت دستکاه خیلی زیاد میشه و ثبات از بین میره. در کل موندم ایا باید ظرفیت هم هماهنگ باشه یا کلا همینکه که دستمو با لوپ سنس نمیکنه یعنی مدار مشکل داره ، همه قطعات درسته اما موندم چرا حساسیت کمه بالانس با ولوم 50 کیلو عادی بیشتر 10 بالا نمیره ، فقط تو محیط نویزی بیشتر میشه و بدون لوپ دستمو هم تا سی سانتی سنس میکنه ....مطمن هستم طرح قدرت داره اما وقتی لوپ وصل میشه تمام پتانسیل سنس رو میگیره ، ایا این کاهش برای چیهطرح مدار مشکلی داره یا قطعات ، لوپ به مادون قرمز هم واکنش داره و حتی اگر یه موبایل بردارید و تماس بگیرید از چند متری سنس دارید ، ولی خب ای کاش ایراد رو میافتیم
اما بدون لوپ خیلی قوی میشه.......فقط نمیدونم دقیقا مدار من چرا نقطه سنس مشخصی نداره یه روز تا سی ببرم بالا سنس فعال میشه یکبار پنجاه، کلا تقاضا دارم دوستان راهنمایی کنن، بنده هزینه کردم ، حداقل اگه مشکل از طرح هست بنده برم فرانکو رو بسازم، البته منکر زحمت اقا مجتبی نیستم ، فقط ای کاش میمودن راهنمایی میکردن ، چون گیج شدم ، تمام قطعات سالم هستن ، مجبور شدم ولوم ده کیلو گذاشتم سر لوپ تا حساسیت قابل تنظیم باشه ، اما در کل مدار دیگه اون pdk نمیشه که تعریفش شنیدم