انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 11:16pm

پاسخ به موضوع  [ 6542 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 197 , 198 , 199 , 200 , 201 , 202 , 203 ... 655  بعدی
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

saeeed60h نوشته است:
اقای bazargardanدقت کنید ایشون ولوم رو جوری تنظیم کردن که چراغ خاموشه و یه جا روشن میشه.بعد وقتی رو هدف میرسن چون انتنها از رو هدف گذشتن چراغ خاموش میشه.
دستگاه شما که اصلا چراغی روشن نشده .شما ولوم رو جوری تنظیم کردی چراغ چشمک بزنه و بعضی جاها خاموش میشه که مربوط میشه به خاک منطقه.

آقا سعید عزیز خاموش شدن دستگاه روی نقطه هدف کاملا طبیعی و درست هست، باید این اتفاق بیفته، تا قبل از رسیدن به هدف چراغ روشنه، دقیقا روی هدف باید خاموش بشه، از این طریق هم میشه نقطه هدف رو تعیین کرد. ای نظر بنده نیست، نظر فرانکو سازنده دستگاه و کسایی هست که در سایت لاتین از دستگاه استفاده کردن.

چهارشنبه 17 اسفند1395 - 12:46am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mohsenlrl نوشته است:
saeeed60h نوشته است:
اقای bazargardanدقت کنید ایشون ولوم رو جوری تنظیم کردن که چراغ خاموشه و یه جا روشن میشه.بعد وقتی رو هدف میرسن چون انتنها از رو هدف گذشتن چراغ خاموش میشه.
دستگاه شما که اصلا چراغی روشن نشده .شما ولوم رو جوری تنظیم کردی چراغ چشمک بزنه و بعضی جاها خاموش میشه که مربوط میشه به خاک منطقه.

آقا سعید عزیز خاموش شدن دستگاه روی نقطه هدف کاملا طبیعی و درست هست، باید این اتفاق بیفته، تا قبل از رسیدن به هدف چراغ روشنه، دقیقا روی هدف باید خاموش بشه، از این طریق هم میشه نقطه هدف رو تعیین کرد. ای نظر بنده نیست، نظر فرانکو سازنده دستگاه و کسایی هست که در سایت لاتین از دستگاه استفاده کردن.

محسن جان دقیقتر بخونید من کجا گفتم رو هدف خاموش نمیشه؟
اقای بازارگردان اصلا چراغ اول دستگاهشون جایی روشن نشده که بخواد جایی خاموش بشه.
ایشون بالانس رو گذاشتن تو حالتی که چشمک بزنه.طبیعیه تو این حالت با حساسیت بالای مدار امکان داره بعضی جاها سرعت چشمک زدن کم بشه و یا خاموش بشه.نمیدونم تونستم مطلب رو تو ضیح بدم
تو پستی که نقل کردید جواب من به اقای بازار گردان بود در مورد سوالی که از اقا عرفان پرسیدن.

چهارشنبه 17 اسفند1395 - 12:52am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستانی که میخوان ترانزیستورها رو تست کنن .دو مورد رو میگم هر کی خواست امتحان کنه.مزیت این دو ترانزیستور فرکانس کاری 250 مگا هرتزی هست و همچنین نویز پایین.
bc239c
2sc9014
خودم هم گیر اوردم تست میکنم.

چهارشنبه 17 اسفند1395 - 1:06am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوست عزیز ببخشید اه منظورتون رو متوجه نشدم. در مورد ترانزیستورم مشکل اینه دسترسی به این شماره ها خیلی کمه، دوستانی که شهرستان هستند فقط فروشگاه پایا bc549c رو داره که خوشبختانه جزء بهترین هاست، اگه شماره های شما رو در دسترس داشتم خوشحال می شدم تست کنم.

آخرین بار توسط mohsenlrl در چهارشنبه 17 اسفند1395 - 1:47am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

چهارشنبه 17 اسفند1395 - 1:35am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mohsenlrl نوشته است:
دوست عزیزی که می فرمائید ما سواد نداریم و داریم سوادمون رو به رخ شما می کشیم، باید عرض کنم دیدگاتون اشتباه، بهتره در دیدگاه بدبینانتون تجدید نظر کنید، این طرز حرف زدن فقط ضعف شخصیتیتون رو نشون میده، نشون میده کمبود دارید که اینقدر بدبین هستید.موفق باشید.

دوست گرامی فکر کنم منظورتون من بودم! :-?
اگر چنین بود پس متاسفانه اشتباه برداشت کردید چون منظور من شما نبودید!
اگر دقت کرده باشید در اولین ارسال از شما تشکر کردم!!
شاهد تلاش شما هستیم :)
لطفن قضاوت نابجا نفرمایید..

خوشبختانه با وجود استاد حمید هیچ کمبودی احساس نمیشه :D
دقیقن ضعف این تاپیک همینه..کمبود استادی چون استاد حمید ;)
شخصن محض تفریح و کنجکاوی این تاپیک رو دنبال میکنم در واقع میخام ببینم عقیده ی خودم در مورد این مدار درست از آب در میاد یا نه..!!

بهر حال مهم نیست همگی موفق باشید @};-

آخرین بار توسط مهرافرین در چهارشنبه 17 اسفند1395 - 2:28am ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

چهارشنبه 17 اسفند1395 - 1:41am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

نه دوست عزیز منظور شما نبودید، انشاالله که دیدگاتون مثبت باشه. در مورد حضور استاد حمید هم حضور ایشون قطعا باعث تغییر فضا و انگیزه پیج میشه، ولی بهتره ماهم خودمون به نتایجی برسیم و بعد از ایشون انتظار داشته باشیم وقت گرانبهاشون رو رو همچین دستگاهی بذارن. من شخصا به شدت انگیزه این رو دارم که با دستگاه برم تست و نتایج حاصله رو با فیلم و عکس نشون بدم، واقعا این پیج به این حرکت نیاز داره، پنهان کاری در نتایج رو کار بی خودی می دونم. دوستان چرا فعالیت در سایت کم شده؟ احتمالا دوستان رفتن کانال تلگرام؟متاسفانه اطلاعاتی که باید در نتیجه همفکری در سایت انباشته بشه داره در فضای تلگرام هدر میره

چهارشنبه 17 اسفند1395 - 2:02am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

درود بر شما و امثال شما و دیدگاه درستتون :ymhug:
با آرزوی کامیابی @};-

چهارشنبه 17 اسفند1395 - 2:09am
مدیر کل
مدیر کل

ممنون از لطف دوستان.
چیزی که در صورت موفقیت جدی این طرح مد نظر بنده هست در ابتدا ساخت نمونه اصلی مدار و آنالیز بخش به بخش اون هست که اگر به نتیجه علمی و فنی برسیم و بقول معروف اصل داستان عملکرد مدار مشخص بشه دیگه میشه نسخه دیجیتالی از اون رو هم طراحی کرد و بنده در این مورد آماده هستم. ولی چند مشکل اساسی هم وجود داره. یکی اینکه اصلا مشخص نیست جوابدهی این سیستم در چه حدی هست و اساس علمی کارکرد اون هم برای من واضح نیست. شرایط تست خوبی هم ندارم و این مساله باید به نوعی حل بشه که همه بتونن در تست متوجه درستی عملکرد دستگاه بشن. مورد بعدی شعاع عملکرد ضعیف دستگاه هست که ظاهرا بیش از 10 متر نیست و این برای یک شعاعزن بسیار کم محسوب میشه. اگر بشه رنج شعاعزنی رو حداقل تا 20 متر افزایش داد میشه تا حدودی بعنوان شعاعزن روی این سیستم حساب کرد. وگرنه بنظر من شعاع 10 متر با اما و اگر و بگیر و نگیر بهتره با همون فلزیاب که وسیله مطمئن تری هست کاوش بشه! بهرحال ضمن خسته نباشید خدمت دوستان بنده از جانب خودم این قول رو میدم که در صورت رسیدن به نتیجه مناسب در این تاپیک بنده هم طرح احتمالی خودم رو بر اساس همین تلاش ها در آینده بصورت عمومی منتشر کنم.

چهارشنبه 17 اسفند1395 - 2:12am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون مهندس حمید :x :x

این قول مهندس باعث میشه ادم انگیزه بیشتری پیدا کنه :ymsmug:

دوستان مدار پیشرفت زیادی کرده چند وقته ! به تلاش ادامه بدید

ما میتونیم

آخرین بار توسط PAYAM20 در چهارشنبه 17 اسفند1395 - 2:53am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

چهارشنبه 17 اسفند1395 - 2:47am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

هادی مگنت نوشته است:

عرض سلام
عرفان جان خبر خوبیه. دلیل اینکه تک چراغ روشن بوده برمیگرده به گفته قبلیم به پهنای پالس بسیار کوتاه و میرای فلز طلا که با دیتای دریافتی از هدف هم پالس کوتاه (ولتاژ کم) و هم موج میرای آن، در نقطه هدف تخلیه بار میده احتمالا.
با تغییر در مقدار فیلتر خروجی یعنی مقاومتهای 15و16 و خازنهای 17و18 واکنش به سایر فلزات نیز میدهد.

دوستانی که با بتای بیشتر ترانزیستور مشکل سنس قطبین رو دارند میتونند مقادیر مقاومتهای 10 و12 رو یکمی بیشتر کنند تا حد سنس نکردن قطبین مغناطیسی.

سلام
داش هادی چه از نظر تعوری چه عملی بنا به تست های خودم فیلتر RC مدار نمیتونه هیچ تاثیری روی سنس و یا سنسن نکردن فلزات مختلف داشتهخ باشه .
و در مورد بند دوم نمیشه کاملا رد کرد ولی بازم COMPASS EFFECT یه موج نیس که بخوایم با فیلتر RC جلوش بگیریم !

چهارشنبه 17 اسفند1395 - 2:52am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6542 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 197 , 198 , 199 , 200 , 201 , 202 , 203 ... 655  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Resa , reza77 و 48 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure