اینم مدار بنده
بدن و دستم رو از 2-3 متری و حتی بیشتر سنس میکنه اونم بطور دقیق در فاصله هایی خاص
---- بنظرم واقعا طیف سنجه و مثه اثرات رنگین کمان اثرات محیط رو در هارمونیهای فاصله میزنه مثلا اگر فلز مس تو دستم باشه یا با چوب دو متری نزدیک لوپ کنم 183 سانتی واکنش دارم البته شاید دستمو میگیره و بعد در یه سنس دیگه در 240 سانتی یه سنس دیگه در 23 سانتی و جالببه سانتیمترهای دیگه حساس نیست و گاهی هم حالتش فرق میکنه برای فلزات دیگر
و به فلزات تو دستم واکنش متفاوتی داره
البته هنوز شک دارم فلز رو بزنه چون تو محیط نویزی و تو محیط خونه هستم - کلا خنده داره
بری سمت چپ مدار عدد منفی میشه و فلز و دست بره نزدیک منفی میشه و تو فواصل دیگر هی کم میشن تا یه نقطه سنس داشته باشن---اگر بری اونور لوپ عدد میره بالا . حکایتیه
- واکنش لوپ کمی زیاده و از کناره ها هم مقداری سنس دارم - اما ثباتم خوبه و فرصت تست بیرون نداشتم -. لوپ خیلی حساس شده بخاطر چیدمان متفاوت . به مادون قرمز نور مهتابی و لامپ جرقه واکنش داره----هرچند مدار رو باید با ویرایش چیدمان قطعات و تغییرات به حد سنس فلز حتی روی خاک رسوند که فک کنم مسیر یکه داخلشم بسی جالب و جذابه
در کل بطور شبانه روزی در حال بررسی فرمایشات جناب استاد سنه دژ هستم که راز این مدار رو کشف کنم .