انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 2 آذر1403 - 2:06am

پاسخ به موضوع  [ 6542 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26 ... 655  بعدی
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Asort1 نوشته است:
بهرام نوشته است:
keyhanjam نوشته است:
خواهش میکنم بهرام جان
نه کلید سلکتور نداشت یک السیدی داشت که رو اون مینوشت وزن رو
درضمن ما دستگاه رو با بدبختی ازش گرفتیم بردیم جای یکی از دوستان و وقتی بازش کرد گفت بیشتر وسایلی که داره مربوط به موبایله و چیز خاصی نداره

السی دی :-? پس یک خلاقیت جدید بوده .واینکه میگین قطعات موبایل منظورتون اس ام دی هست دیگه درسته.چون قطعات فرقی نمیکنه واسه موبایل باشه یا رادیو فقط تراشه ها هستن که نقش کلیدی دارن.اگه از تراشه موبایل استفاده شده یعنی در محدوده خیلی بالا کار میکنه که این هم خیلی عجیب هست که تو این رنج فرکانس بالا بخواد فلزات رو سنس کنه.شما تراشه ایی که گذاشته بود رو دیدی چی بود.واینکه ال سی دی خودش یک مدار جدا میخواد با میکرو

درود بر شما دوستان عزیز این دستگاهی که جناب keyhanjam فرمایش میکنند رو من هم دیدم ولی سازنده اون که یه مهندس مشهدی بود و متاسفانه اعتیاد شدیدی هم داشت مدعی این بود که با سیستم التراسونیک کار میکنه و طول و عرض جغرافیایی مکان رو هم وارد میکرد وبا چراغ قوه ای که داشت مثل سوپرسنسور کار میکرد البته بیسیم بود و میگفت شعاع 1 کیلومتر وعمق 20متر رو میزنه.ببخشید سرتون رو درد آوردم

خیلی جالب شد التراسونیک امواج مافوق صوت.پس همون چراغ قوه ایی که دستشون بوده میتونه سنسور مافوق صوت بوده باشه.اما یک مشکلی هست این امواج با این سنسور به هیچ عنوان نفوذ نمیکنن مگر اینکه از سیمپیچ استفاده کرده باشه ویک نوسانساز معمولی نقش فرستنده رو به عهده داشته مثل فلزیاب .یک نمونه bfo هست که بصورت یونیاب کارمیکنه.حالا سیستمی که شما دیدی چی بوده خدا میدونه

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

جمعه 11 اردیبهشت1394 - 7:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Ancient نوشته است:
عصر بخیر
دوستان من از بعد از ظهر دارم روی این مدار کار میکنم.آقا بهرام همه کارهایی که شما فرمودین رو هم انجام دادم!
ولی نتیجه ای حاصل نشد متاسفانه...
مقادیر تمام قطعات روی برد رو چک کردم ، همه خطوط پشت فیبر و ...
چیز دیگه ای به فکرتون نمیرسه؟ @};-

چرا نرسه :) اول اینکه فیبر مشکل داره وسیمکشی روی فیبر قسمت نمایشگر کلا جابجایی صورت گرفته.یا سازنده نتونسته فیبر رو خوب دربیاره یا نقشه مشکل داشته.اما من تست کردم و تقسیم کننده ولتاز به خوبی کار میکنه حتی با ولتاز کم در وردی به خوبی نقشش رو ایفا میکنه.شما عجله نکنین من فیبر خودم رو میزنم وتست میکنم همین که مدار سنس رو درست انجام بده مابقی کار زیاد سخت نیست فقط باید کمی گیرنده رو حساسترکنیم تا سنسش بیشتر بشه .ما اگه بتونیم یک موبایل رو از30 سانتی بزنیم یعنی مدار در حد سنس عالی میتونه کار کنه :)

فقط یک کاری بکن شما یک ولتمتر بردار به همون پایه امیتر ت5 بزن وخود انتن رو بادست لمس کن ببین 3.5 ولت کاهش پیدا میکنه وبه چند میرسه.این رو اعلام کن چون خیلی مهم هست

جمعه 11 اردیبهشت1394 - 8:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

sinaghahhari نوشته است:
سلام خدمت همه دوستان خداقوت دستگاه به ظاهر خوبی است اطلاعاتش کامل تر بشه حتما می سازمش اتفاقا داخل همین سایت همسایه یک یونیاب کامل تر وقوی تری دیدم حالا مونده نظر دوستان اینم لینکش http://www.longrangelocators.com/forums/showthread.php?t=18956 لطفا نظری بدین آیا ارزش ساخت داره یا نه شایدم من بیخودی علاقمند به ساختش شدم لطفا نظر بدهید خصوصا دوستان که از دور دستی در آتش دارن :YMPEACE:

Alonso-PD یکی از یونیابهای معروف هست اما ساختش بشدت سخت وکار هرکسی نیست واحتیاج به تجهیزات داره.مداری که مهندس حمید در انجمن گذاشتن خیلی راحتر از این ساخته میشه وحتی فلز جدید روهم تا حدودی سنس میکنه اما اونم تنظیمات خودشو دارهو خطا هاشم سرجاشه.چون اونجا مایک نوسانساز موج vlf داریم کهطیف وسع خطاهارو در بر گرفته.اما این مداری که ما داریم روش کار میکنیم اگه به فلز نرم حساس باشه خطاش به نسبت خیلی کمتر از اون چیزی هست که دیگر یونیابها دارن.اما بی خطا هم نیست.هدف سنس فلز توسط این مداره مابقی رو باید خودمون روش کار کنیم -اپراتوری -

جمعه 11 اردیبهشت1394 - 8:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: خراسان
غضنفر نوشته است:
بهرام جان شما مدار رو نساختی؟ شايد بهترين شخصی که بتونه به حرف و حديث پايان بده شما باشی ما که دست و پا شکسته با اين علم آشنا هستيم و کمک زيادی از دستمون بر نمياد
ولی خدا وکيلى اگه حرف دوستان و وقايع تعريف شده درست باشه و به اين مدار ارتباط داشته باشه واقعا عالى ميشه ،حالا دوستان ناراحت نشن ولی چند درصد ميشه به اين حرفها اعتماد کرد ؟ آخه از قديم گفتن تا آدم با چشم نبينه باورش نميشه حالا يه عده ديدن و شايد اين مدار باشه و ما هم که اصلا با يون ياب کار نکرديم بحثمون جداست که آرزو داريم اين مدار اون مدار باشه

غضفر خان تو صحبتام به نظرت دیدم این دستگاه رو یا دارم چیزی رو که ندیدم بزرگ میکنم!!!
چه لزومی داره یکی خواسته باشه رو مغزش فشار بیاره و از تخیلاتش هم استفاده بکنه بگه من فلان دستگاه رو با فلان کارای دیدم که اصلا وجود خارجی هم نداره,که چی بشه؟؟؟؟
لطفا تو حرفات و نظراتت یکم دقت کن

شنیدن کی بود مانند دیدن

جمعه 11 اردیبهشت1394 - 9:34pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بهرام نوشته است:
keyhanjam نوشته است:
خواهش میکنم بهرام جان
درضمن ما دستگاه رو با بدبختی ازش گرفتیم بردیم جای یکی از دوستان و وقتی بازش کرد گفت بیشتر وسایلی که داره مربوط به موبایله و چیز خاصی نداره

السی دی :-? پس یک خلاقیت جدید بوده .واینکه میگین قطعات موبایل منظورتون اس ام دی هست دیگه درسته.چون قطعات فرقی نمیکنه واسه موبایل باشه یا رادیو فقط تراشه ها هستن که نقش کلیدی دارن.اگه از تراشه موبایل استفاده شده یعنی در محدوده خیلی بالا کار میکنه که این هم خیلی عجیب هست که تو این رنج فرکانس بالا بخواد فلزات رو سنس کنه.شما تراشه ایی که گذاشته بود رو دیدی چی بود.واینکه ال سی دی خودش یک مدار جدا میخواد با میکرو

بهرام جان متاسفانه موقع باز کردنش نبودم و ندیدم

شنیدن کی بود مانند دیدن

جمعه 11 اردیبهشت1394 - 9:37pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Asort1 نوشته است:
بهرام نوشته است:
keyhanjam نوشته است:
خواهش میکنم بهرام جان

درود بر شما دوستان عزیز این دستگاهی که جناب keyhanjam فرمایش میکنند رو من هم دیدم ولی سازنده اون که یه مهندس مشهدی بود و متاسفانه اعتیاد شدیدی هم داشت مدعی این بود که با سیستم التراسونیک کار میکنه و طول و عرض جغرافیایی مکان رو هم وارد میکرد وبا چراغ قوه ای که داشت مثل سوپرسنسور کار میکرد البته بیسیم بود و میگفت شعاع 1 کیلومتر وعمق 20متر رو میزنه.ببخشید سرتون رو درد آوردم

بله درسته خودشه

شنیدن کی بود مانند دیدن

جمعه 11 اردیبهشت1394 - 9:40pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقا کيهان منظور من رو بد برداشت کردين شما ،عرض کردم اگه واقعا حرف شما دوستان درست باشه و اين مدار اون چيزيکه شماها ديدين باشه واقعا عاليه
در هرصورت معذرت من رو پذيرا باشيد

خدايا مددی کن

جمعه 11 اردیبهشت1394 - 10:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اون دستگاهی که طرحش از آمریکا آورده بودند هم ال سی دی نداشت و فقط با بوق زدن مسیر هدف پیدا میکرده یه بشقاب کوچک هم رو سرش داشته با یه ولوم مدرج که زمان نقطه یابی با کم و زیاد کردن ولوم صدای بوق قطع شده ولوم روی هر عدد که قرار میگرفته عمق هدف محسوب میشده که با 20 سانت اختلاف عمق هدف پیدا کرده بودند!

جمعه 11 اردیبهشت1394 - 11:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mehran1545a نوشته است:
اون دستگاهی که طرحش از آمریکا آورده بودند هم ال سی دی نداشت و فقط با بوق زدن مسیر هدف پیدا میکرده یه بشقاب کوچک هم رو سرش داشته با یه ولوم مدرج که زمان نقطه یابی با کم و زیاد کردن ولوم صدای بوق قطع شده ولوم روی هر عدد که قرار میگرفته عمق هدف محسوب میشده که با 20 سانت اختلاف عمق هدف پیدا کرده بودند!

دوستی دارم که همین حالتی که شما میفرمایید رو اونم دیده دستگاهش رو و حتی خورده ریز موفق هم شدن.که به طلا و مفرغ میزده و رو طلا یه چراغ و مفرغ چراغ دیگری روشن میشده و عمق رو هم دقیقا حالتی که شما میفرمایید با دقت زیاد به دست میاوردن.فقط اون بشقاب نبوده آنتن بوده.
خلاصه همه ی این صحبتها و مواردی که دیده شده و توسط خود من هم دیده شده نشون میده که میشه همچین وسیله ای رو ساخت و بی نیاز از دیگر سیستمها شد.جالبه فکر کنم اون چیزایی که ما دیدیم اکثرا دست ساز بودن.چرآ ما نتونیم بسازیم.

جمعه 11 اردیبهشت1394 - 11:32pm

دوستان اهل فن لطفا کمک کنن این مدار رو بسازیم

جمعه 11 اردیبهشت1394 - 11:42pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6542 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26 ... 655  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 79 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure