afshin نوشته است:
خوب جناب سنه دژ .مثل اینکه بهتون برخورد.دوستانی که منو میشناسند میدونن که من بیست سال پیش با مدارات ساده و جانبی کلنجار میرفتم نه الان! لازم به ذکرهست که همین مدارات ساده و جانبی هستند که با ترکیب با یکدیگر مدارات پیچیده رو بوجود میارن.همین مدار ساده ای که من به اون اشاره کردم میتونه اثر سنس کف دست pdk پیچیده شما رو داشته باشه استاد! همچنین برای تولید یونهای ازاد در هوا بصورت ازمایشگاهی میتونید خیلی ساده با مالیدن یک تکه یونولیت به پارچه پشمی یا حتی موی سر یک میدان یونی قدرتمند و واقعی تولید کنید که همین مدار ساده اون رو از چهار متری سنس کنه! نیازی به جرقه باتری که تولید نویز میکنه نیست.حرف من اینه که اگر اشکارسازی میدان یون ازاد در هوا یا سنس کف دست میتونه نشان دهنده توانایی یک مدار برای کشف دفینه باشه ارایه اینچنین مداری نیاز به پیچیده نمایی اون نداره! و با همین مدار ساده مورد اشاره بنده هم میشه به اون رسید و نیازی به تولید مدار افسانه ای نیست.اصلا تست جرقه باطری برای یونیابی اساسا اشتباهه.خوب همین نشون میده که شما از ابتدا بصورت پایه ای با مدارات سرو کله نزدید و همین مدارات ساده رو خیلی ساده گرفتید! اگر یادتون باشه چند صفحه پیش از شما خواهش کردم که حتی اگر شده بصورت ایما و اشاره و در لفافه منظورتون رو بفرمایید تا دوستان روشن بشن.کسی از شما نقشه اماده افسانه ای نمیخواد.نظریه خودتون رو مثل سایر دوستان بفرمایید طراحی مدارات مربوطه کاری نخواهد داشت ! والا استاد عزیز با حلوا حلوا که دهن شیرین نمیشه!!اگر واقعا چیزی هست که میتونه کمکی بکنه بفرمایید و گرنه که پیچیده نمایی نکنید بگذارید بقیه دوستان با همین مدارات ساده به درد خودشان برسند.با تشکر
عرض کردم که مدارات ساده ی زیادی هستند که جرقه و کف دست و غیره را میتونند سنس کنند ، اما مهم این نیست که سنس می کنند مهم اینه که از چه فاصله ای سنس می کنند یا چه مقدار نیرو را میتوانند تقویت کنند و نشان دهند
اگر بنا بر سنس باشه ، بله هر مدار ساده ای شاید بتونه جرقه و دست و غیره را سنس داشته باشه . اما همان مدار ، آیا میتواند از فاصله ی دور همین نیروها یا نیروی دفینه را تقویت و نمایان کند ؟
- بنده در پست قبلی نیز عرض کردم که جرقه ی باتری هم حالت یونی داره و هم بهمراه این حالت ، نیروهای دیگری را نیز تولید می کند و چون این نیروها را بهمراه دارد تست کاملی نیست . اینو قبول دارم ، بنده نیز فقط خواستم دوستان روی مدار آزمایش بکنند ، وگرنه شخصا هیچ نیروی ساختگی و مشابهی را برای مطمئن بودن از هیچ سیستمی قبول ندارم ، بجز تست بر روی دفینه ی واقعی
- تولید یون و میدان را که همه در دوران راهنمایی خواندیم .
اولا شما کدام مدار ساده را سراغ دارید که مالش موها را از چهار متری سنس بکنه ؟ حالا مدار پیچیده هم باشه قبوله
و بنظر شما اثرات مالش پارچه و شانه ، چه شباهتی به نیروی دفینه داره . همانطور که می بینیم ، دهها مدار تاکنون ارائه شدن که مثلا طراحان ادعا داشتن که بر اساس یون و میدان کار می کنند اما هیچکدام سنس از راه دور نداشتن . حتی بر سر دفینه نیز نتونستن یک چشمک بزنن
مانند توتم که اون دیگه پیچیده شون بود
خوب شما میفرمائید : {حرف من اینه که اگر اشکارسازی میدان یون ازاد در هوا یا سنس کف دست میتونه نشان دهنده توانایی یک مدار برای کشف دفینه باشه ارایه اینچنین مداری نیاز به پیچیده نمایی اون نداره! و با همین مدار ساده مورد اشاره بنده هم میشه به اون رسید و نیازی به تولید مدار افسانه ای نیست }
حرف بنده هم اینه که : همان مدار ساده ای که شما میفرمائید یونهای آزاد در هوا رو میگیره ، کدومه ؟ منظورم مداری نیست که بتونه جرقه و تلویزیون لامپی و ترانس برق و انواع میدانهای ساختگی و الکتریکی رو بزنه . منظورم مداری هست که همان یونهای آزاد در هوا رو بگیره که کم هستند و از راههای الکتریکی و عمدی ، تولید نشدن . مطمئن باشید که چنین مداری نخواهید یافت
همین مدارات ساده ای رو که شما میفرمائید ، وقتی برای دفینه قوی و موثر نبودن به چه دردی میخورن ؟ بنده هم مجبورم بهشون بگم ساده ، حالا میخوام 1000 برابر تقویت ترانزیستوری داشته باشند یا 10000 برابر . فرقی نمیکنه و " تقویت تنها کافی نیست "
و همینطور میفرمائید : { بصورت ایما و اشاره و در لفافه منظورتون رو بفرمایید تا دوستان روشن بشن }
خوب برادر ، فکر میکنید که بنده دارم چیکار میکنم ، حتما باید یکی یکی ، اون ایما و اشاره ها رو معرفی کنم تا بگیرید . حتی اونا رو علامتگذری هم میکنم اما بازم بجای اندیشیدن دارید سر جرقه بحث می کنید .
به هر حال اگر فکر می کنید که قصد بنده کمک کردن نیست و دارم پیچیده نمائی می کنم ، مشکلی نیست ، بنده دیگه اشاره هم نمیکنم که کار دوستان از این پیچیده تر و سخت تر نشه
شما با همان دید ساده به دفینه و به مدارات ، نگاه کنید . امیدوارم که بسادگی به جواب همه ی سوالات برسید
البته منتظر معرفی همان مدارات ساده اما در عین حال قوی شما هستیم
موفق باشید