afshin نوشته است:
جناب سنه دژ من که دارم همینو میگم تست جرقه یا کف دست یا سنس یونهای دیگر نمیتونه دلیل بر سنس دفینه باشه.در ضمن باید بگم بله.بنده این تست رو انجام دادم شما هم میتونید بسادگی این تست رو انجام بدید.یک تکه یونولیت به اندازه ۳۰*۳۰سانت به موی سرتون بمالید همین مدار ساده اونو از سه یا چهار متری سنس خواهد کرد.از شما بعیده که این مدار ساده رو ندیده باشید و این تست رو انجام نداده باشین.این هم لینک مدار در خود انجمن.
download/file.php?id=29936شما درست میفرمائید ، بنده طبق اون پستتون در مورد موها ، جمله رو خوب متوجه نشدم . فکر کردم که یونولیت را برای مالش پارچه میفرمائید و برای موی سر ، فقط مالش دادن مو رو میفرمائید .
خوب اینطوری با وجود قطعه ی بزرگی از یونولیت یا هر وسیله ی دیگری ، بارهای مثبت و منفی زیادی ، جابجا میشن و مدار از دور حسش میکنه و برای هر مداری طبیعیه
اون مدار رو هم نساختم . راستش اینقدر از این مدارها ساختم و برای دفینه جوابی نداشت ، که دیگه نتیجه گرفتم که " فقط قضیه ی تقویت کارساز نیست "
همانطور که عرض کردم ، منظور بنده از مدار خوب ، مداری هست که بتونه یونهای کمتر و آزاد در هوا را مشخص بکنه که بصورت " طبیعی - کم - و آرام " تولید میشن نه یونهای فعال شده بوسیله ی یونولیت یا مالش پارچه یا جرقه باتری یا هر گونه وسایل الکتریکی که بصورت " مصنوعی - با تحریک - سریع - و در حجم زیاد " ،تولید میشن
اگر فقط بعد یونی دفینه های باارزش را در نظر بگیریم ، یون چندانی آزاد نمی کنند که با این وسایل ساده بشه تشخیص داد .
1- حتما یا نیاز به سنسور خاص داره + مدار تقویتی + هوشمندی در گیرندگی یون ها
2- یا آنالیز فوق دقیق داخلی برای تفکیک یونها
هزاران هزار یون در هوای اطراف آزاد هستند و مدارات ساده نمیتونن اونا رو تشخیص بدن و تجزیه بکنند ، تا منبع مشخصی ( مانند مالش جسم و وسایل الکتریکی و غیره ) در کار نباشند . تازه در صورت وجود اون منبع بازم فقط سنس دارند و قسمت تجزیه و آنالیز میمونه که همون قسمت هست که مهمه .