انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 2 آذر1403 - 1:47am

پاسخ به موضوع  [ 6542 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26 , 27 ... 655  بعدی
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام خدمت دوستان عزیز.بعد از چند روز تلاش بنده اقدام به باز طراحی دقیق مدار فوق کردم.با آزمایش هر 3 مدار بهترین مدار رو باز طراحی کردم. فایل pcb و لیست قطعات طراحی شده توسط بنده رو خدمتتون ارسال می کنم.امیدوارم دوستان از مدار نتیجه لازم رو بدونن. بنده سعی کردم مدار رو تا حد ممکن فشرده و بهینه درست کنم. در عکس هایی هم که گذاشتم می تونید ملاحظه کنید که روش خیلی وقت گذاشتم. بنده از uv متر با 9 عدد led برای بخش آشکار سازی پمدار استفاده کردم. می تونید مدار رو بسازید.بنده به زودی نحوه ی تنظیم مدار و برخی از جزئیات رو براتون می ذارم.موفق باشید. برای استفاده به باطری 18 ولت نیاز دارید. اگه دوستان صلاح بدونن فایل بنده رو بذاریم صحفه اول
لینک داونلود:
http://www.uploadmb.com/dw.php?id=1430513502

شنبه 11 اردیبهشت1394 - 12:22am

محسن جان دستت دردنکنه
خیلی آقایی

شنبه 11 اردیبهشت1394 - 12:29am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mohsenlrl نوشته است:
با سلام خدمت دوستان عزیز.بعد از چند روز تلاش بنده اقدام به باز طراحی دقیق مدار فوق کردم.با آزمایش هر 3 مدار بهترین مدار رو باز طراحی کردم. فایل pcb و لیست قطعات طراحی شده توسط بنده رو خدمتتون ارسال می کنم.امیدوارم دوستان از مدار نتیجه لازم رو بدونن. بنده سعی کردم مدار رو تا حد ممکن فشرده و بهینه درست کنم. در عکس هایی هم که گذاشتم می تونید ملاحظه کنید که روش خیلی وقت گذاشتم. بنده از uv متر با 9 عدد led برای بخش آشکار سازی پمدار استفاده کردم. می تونید مدار رو بسازید.بنده به زودی نحوه ی تنظیم مدار و برخی از جزئیات رو براتون می ذارم.موفق باشید. برای استفاده به باطری 18 ولت نیاز دارید. اگه دوستان صلاح بدونن فایل بنده رو بذاریم صحفه اول
لینک داونلود:
http://www.uploadmb.com/dw.php?id=1430513502

محسن جان خیلی بزرگواری کردید.
لطف میکنید از قابلیتهای مدنظر طرحتون بفرمایید.
فقط نمیدونم من ناقص دانلود کردم یا ندیدم pcbرو

شنبه 11 اردیبهشت1394 - 12:40am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محسن جان خسته نباشید خیلی ممنون.
من فعلا که نتونستم دانلود کنم.

شنبه 11 اردیبهشت1394 - 12:46am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

کل فایلها رو داخل یه فایل زیپ گذاشتم، باید اول از حالت زیپ خارج کنیدو من حداقل یک هفتست که دارم رو مدار کار می کنم.هر سه تا ورژن رو در پروتئوس شبیه سازی کردم، تنها ورژن 2 با نتایج طراح یکسان بود، بنده ملاجظه کردم که عده ای از ورژن 3 نتیجه نگرفتن، بنابراین سازنده (فرانک) در چند صفحه آخر برای افزایش ولتاژ خروجی یه سری تغییرات گفتن که بنده مشاهده کردم جواب نمی ده. فایل پروتئوس مدار طراحی شده با ورژن 7 رو هم گذاشتن تا اساتید هم ببینند. فایل pcb و جزئیات قطعات رو هم که با تست زیاد به تأیید یا ردشون رسیدم قرار دادم. مدار بنده از چند جهت با ورژن 2 متفاوته، اولا براش منبع تغذیه ثابت 12 ولت گذاشتم، مدار رو تا حد زیادی بهینه و فشرده درست کردم و مهمتر از همه براش بخش uv متر اضافه کردم، چون مشکل اساسی ورژن دوم این بود که تنها یک led آشکار ساز داشت که در شبیه سازی ها دیدم به شدت امکان خطا در آن هست، به خاطر همین با یه طرح uv متر براش 10 led اظافه کردم که بسته به قدرت سنس چراغ های بیشتری روشن میشن. دستگاه نیاز به تنظیمات داره که با آگاهی که این مدت از مدار کسب کردم دقیقا می دونم چه جوری باید تنظیم کرد. خلاصه اگه می خواید بسازید دست به کار بشید، بنده الان خیلی خستم، فردا جزئیات ساخت و تنظیم رو می ذارم، فعلا می تونید pcb و قطعات رو تهیه کنید و مونتاژ رو شروع کنید

شنبه 11 اردیبهشت1394 - 12:55am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

داداش محسن خیلللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللی باهالی فدای هر چی رفیق با معرفت
فدا

ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت

شنبه 12 اردیبهشت1394 - 8:00am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

لطفايکی از دوستان فايل ها رو در پيکو فايل آپ کنند من که نتونستم دانلود کنم

خدايا مددی کن

شنبه 12 اردیبهشت1394 - 8:13am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقا غضنفر خیلی باهالی هر وقت من اومدم تو انجمن شما انلاینی ماشالله به این پشت کار و صرف وقت برای انجمن

ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت

شنبه 12 اردیبهشت1394 - 8:24am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نه ميکرو جان نميدونم چرا وقتی خروج رو ميزنم دوباره آن هستم چندبار هم به مديرها گفتم

ميکروجان فايلها رو برام آپ ميکنی سيستمم به هيچ صراطی مستقيم نيست

خدايا مددی کن

شنبه 12 اردیبهشت1394 - 8:30am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

لطفا يه آقای باحالی فايلها رو بزاره تو پيکوفايل يا جاى ديگه اينجا نشد دانلود کنم أه

خدايا مددی کن

شنبه 12 اردیبهشت1394 - 8:44am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6542 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26 , 27 ... 655  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 74 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure