انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 6:23am

پاسخ به موضوع  [ 6542 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28 , 29 ... 655  بعدی
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

آقا محسن ابعاد pcb تقریبا 6.5*11 سانت هستش که فکر کنم دوباره باید طراحی بشه و کمی از فشردگی در بیاد البته از طرف 6.5 سانتی اگر یک سانت یا کمتر اضافه بشه نزدیک بودن خطوط به هم کم شده و ضخیمتر هم میشه.اقا قضنفر هم زحمت کشیدن ولی کماکان مشکل سرجاش هست.اندازه واقعیش میشه این.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 12 اردیبهشت1394 - 1:01pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: ایران
ایا عمق 2متر را میشه روش حساب کرد؟ :-?
وایا یک رادیو این کارو انجام نمیده؟ اینو برای این گفتم که رادیو و بلند گو هم به امواج موبایل حساس هستند :ymsick:

شنبه 12 اردیبهشت1394 - 2:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

برای دو متر هم جواب میده من کارکرد شبیه این دستگاه رو دیدم که تا 5 متر هم جواب داده.بسته به مقدار و نوع فلزی که زیر خاکه میتونه عمق بیشتری رو بزنه.رادیو و مدارات تقویت کننده دربازه فرکانسی بزرگی میتونند فرکانس ها و نویز های محیط رو دریافت کنند چون برای این کار ساخته نشده اند خطای بسیار زیادی دارند و حتی یک درصد هم شانس موفقیت ندارند.درمورد این مدارهم فقط به قسمت خاصی از فرکانس ها اجازه آشکار شدن داده میشه ولی کماکان تو همین بازه مگا هرتز هم خطاهای فرکانسی و تشابه وجود داره.با توجه به تجربه ای که از یک دستگاه خاص داشتم بهترین و دقیقترین گیرنده امواج الکترومغناطیسی برای فلزات باید در بازه 100 تا 400 تراهرتز کار کنه تا بتونه تفکیک دقیقی داشته باشه.در این بازه میشه حتی عیار فلزات زیر خاک رو هم با دقت بالایی تشخیص داد.البته فکر نمیکنم با قطعاتی که ما بهش دسترسی داریم بتونیم بسازیم.

شنبه 12 اردیبهشت1394 - 3:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان من الان بیرونم.چشم فیبرو یه ذره بزرگتر می کنم و خطوط رو بزرگتر می زنم.تا فردا صبح می ذارم.ولی خدا وکیلی 2 روز سعی کردم تا فشرده باشه تا مجبور نشیم دو رو بزنیم. چون این دستگاهها به نویز حساسن. فعلا قطعات رو تهیه کنید.فعلا

شنبه 12 اردیبهشت1394 - 3:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بهرام نوشته است:
sinaghahhari نوشته است:
سلام خدمت همه دوستان خداقوت دستگاه به ظاهر خوبی است اطلاعاتش کامل تر بشه حتما می سازمش اتفاقا داخل همین سایت همسایه یک یونیاب کامل تر وقوی تری دیدم حالا مونده نظر دوستان اینم لینکش http://www.longrangelocators.com/forums/showthread.php?t=18956 لطفا نظری بدین آیا ارزش ساخت داره یا نه شایدم من بیخودی علاقمند به ساختش شدم لطفا نظر بدهید خصوصا دوستان که از دور دستی در آتش دارن :YMPEACE:

Alonso-PD یکی از یونیابهای معروف هست اما ساختش بشدت سخت وکار هرکسی نیست واحتیاج به تجهیزات داره.مداری که مهندس حمید در انجمن گذاشتن خیلی راحتر از این ساخته میشه وحتی فلز جدید روهم تا حدودی سنس میکنه اما اونم تنظیمات خودشو دارهو خطا هاشم سرجاشه.چون اونجا مایک نوسانساز موج vlf داریم کهطیف وسع خطاهارو در بر گرفته.اما این مداری که ما داریم روش کار میکنیم اگه به فلز نرم حساس باشه خطاش به نسبت خیلی کمتر از اون چیزی هست که دیگر یونیابها دارن.اما بی خطا هم نیست.هدف سنس فلز توسط این مداره مابقی رو باید خودمون روش کار کنیم -اپراتوری -

سلام بهرام جان
منظورتون از مداري که مهندس حميد تو انجمن گذاشتن کدوم مداره, ميشه تايپيکش رو لطف کنيد.

شنبه 12 اردیبهشت1394 - 4:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Hi Nicolas
Great work, at the moment I'm in Switzerland and I cannot test your pcb, but remember that the "secret" of my pcb is the double face

سلام دوستان
بهرام جان و محسن جان
میگم یک شخصی که در سایت همسایه فیبر تک رو طراحی کرده بودن، فرانک در جوابش جمله ی بالا رو گفته.میشه نظرتون رو بفرمایید

شنبه 12 اردیبهشت1394 - 5:31pm

آقامحسن j ها چی هست
نوع خازن هاچی هست

شنبه 12 اردیبهشت1394 - 7:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوست عزیز j جای پین هست. شماره یک و دو جا باطری،شماره سه و چهار جا پیزو،شماره پنج و شش جای اینداکتور که همون سه دور سیم یک در یکه،جای هفتم به آنتن وصل میشه. خانمهای زیر یک نانو عدسی،بالای یک نانو جنس خوب باشه،100 نانو و 47 نانو الکترولیت 25 وات.مقاومت یک درصد باشه

شنبه 12 اردیبهشت1394 - 7:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

گفته فیبر رو خوب زدی ولی فیبر من دو رو هستش.اونارو قبلا دیدم دوست عزیز،حرفهای تکراریه

شنبه 12 اردیبهشت1394 - 8:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان یادتونه :-? پارسال یکی از کاربرای انجمن شدیدا دنبال یک رادیوی قدیمی پاناسونیک میگشت ؟
بنظرتون میتونه به این موضوع ارتباطی داشته باشه ؟ :-B

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

شنبه 12 اردیبهشت1394 - 8:13pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6542 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28 , 29 ... 655  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 70 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure