سلام به همه دوستان عزیز
دوستان اول از همه باید از همه کاوشگران و استادان عزیز عذر خواهی کنم به خاطر چند وقتی که در خدمتتون نبودم ! و این هم به خاطر مساعلی بود که تو تلگرام اتفاق افتاد ! از نظر من تلگرام تو این زمینه شده فقط شده فروشگاه فزوشندگان بی همه چیز که فقط خون مردم رو با مداراتی مثل سند و .. میکنند تو شیشه !
از الان هم هر چه در توان دارم اگر چه کم به اجرا میذارم تا بلکه یه مقدار دست فروشندگان کم بشه و یه اطلاع عمومی بشه برای همه تا کلاه سزشون نره ! دو نفر از دوستان صمیمی خودم هم اقدام کردن به فروش فرانکو ! مداری که هنوز تو تست های اولیه هست! و شاید یه ماهی میشه که کلا تلگرام باز نکردم به خاطر مساعل اینچنینی
در کل شاید کم باشن دوستانی که به اندازه من به این مدار ور رفته باشن و تست باش گرفته باشن ! یه مساعل برای من جالبه هنوز میگم !
1. دستگاه حالت compass effect داره و درش شکی نیست ( به زودی کلیپ براتون میذارم )
2. با ثابت نگه داشتن گین کلی مدار ! با افزایش طول انتن حالت compass effect اتفاق میفته که برای من جالب بود
( ایا این قطبین زمین موجی ازسال میکنند ؟؟؟؟؟
3. دستگاه قارده بیش از 10 متر حتی بیش از 15 متر هم جوابگو باشه !
4. هر چه جسم بیش تر تو زمین میموند دستگاه از فاصله بیشتری بهش واکنش نشون میداد
5. جسم لازم نیست در تماس مستقیم با زمین باشه ( توی ویلا بیرون شهر از 7 متز سنس داشتم و دیوار سالن رو میگرفتم ! و بعد از کاوش با پین پوینتر متوجه شدم یه فلز با عرض کم و طولی حدود 1.20 متر رو نشون میده ! پس از کندن 10*10 سانت از دیوار متوجه شدم سیم برقی هست که از تامیرات 8 سال پیش توی لوله برق مونده و کلا از سیستم برق جدا هست و تو دیوار مونده بوده )
6. قسمت هایی از سقف خونه و ستون ها رو سنس میکنه ! و از فاصله زیاد حدود 6 متر !!!!
7. سنس کردن و یا نگردن و سنس فرو مغناطیس و مغناطیس بسته به تنظیم فرکانس رزونانس داره !!!!(الان باید پرسید با مساعلی که جدید رسیدیم بشون دلیل چیه !!!)
8.در بعضی جا ها با کم کردن فاصله دستگاه تا زمین سنس داشتم و در بعضی جا ها کاهش ولتاژ ( بازم چرااااا؟؟
)
9. از همه جالب تر هنگام طلوع افتاب و نیم ساعت قبل از اون دستگاه بسیار بی ثبات میشه !!!!! ( البته 100 درصد مطمعن نیستم ! ولی 3 جا تست کردم همین بوده ولی نیاز به تست بیشتر داره !
10. این مدار بر خلاف چیزی که گفته شد اصلا نیاز به حرکت نداره برای سنس کردن ! و اگه ساکن هم باشه بازم به همون شکل سنس میکنه !!
11.همون طور که عرض کردم نیمه شب قوی سنس وجود داره !!( بازم باید بپرسم چرا ؟)
12. دما محیط هم تو سنس کردن تاثیر داره !
به خاطر قولی دادم مخصوصا به استاد حمید به زودی کلیپ های دستگاه میذارم تا شکی نباشه