انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 9:04pm

پاسخ به موضوع  [ 6542 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 249 , 250 , 251 , 252 , 253 , 254 , 255 ... 655  بعدی
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

bazargardan نوشته است:
ممنون حمید جان
بازم با توضیح کامل و جامع شما ایشالله اعضا به نتیجه مثبت دست پیدا خواهند کرد.
درضمن دوستی گفتن که استفاده از بازر در مدار باعث تداخل کار سیستم میشه و پیشنهاد به حذف بازر رو کرده نظر شما چیه؟

خواهش میکنم.
استفاده از بازر مشکلی نداره و با توجه به شکل مدار بنظر من بهترین راه ایجاد واکنش صوتی همین بازر هست. حالا اگر جریانکشی بازر در اثر تولید بوق زیاد باشه و این منجر به بی ثباتی مدار بشه دوستان میتونن یک مقاومت با مقدار کم با بازر سری کنن.

پنج شنبه 17 فروردین1396 - 12:58pm
مدیر کل
مدیر کل

ممنون mstar عزیز.
تست با جسم باردار چیزی بود که بنده در اوایل تاپیک درخواست کردم دوستان انجام بدن. ولی در مجموع دوستان تایید نکردن که این سیستم به بار الکتریکی حساسیت داشته باشه. از این گذشته در تمام فیلمها و تستها دیده شده این طرح برای سنس نیاز به حرکت دادن دستگاه نداره. هر چند نحوه حرکت دادن به دلایل مختلف میتونه روی سنس کمی تاثیر داشته باشه ولی مشخصا حرکت دادن برای سنس هدف الزامی نیست و در حالت ثابت هم دستگاه سنس میکنه. نکته دیگه هم اینکه همین فلزات کوچکی که دوستان در تستها موفق به سنس اونها شدن دارای میدان الکتریکی بسیار ضعیفی هستن و منطقا توسط ابزار الکترونیکی نمیتونه از فاصله 2-3 متر قابل آشکار سازی باشه. لذا بنظر من میدان الکتریکی هدف چیزی نیست که این دستگاه او رو سنس کنه.

پنج شنبه 17 فروردین1396 - 1:27pm
مدیر کل
مدیر کل

aryan_CSP نوشته است:
سلام و عرض ادب دوستان .تشکر ویژه ای هم میکنم از اقا حمید و راهنمایی های مفیدشون .دوستان طی کاوشی که در منطقه باستانی انجام دادم به همراه نقطه زن تونستم فرانکو رو روی سکه مفرع قدیمی کالیبره کنم و بعد از کالیبره کردن هم دستگاه موفق به پیدا کردن سکهایی شد و حتی در موردی هم من شی بسایر کوچی رو سنس کردم در عمق که جی پی توان سنس خوبی روی اون مورد نداشت البته چند ایراد از جمله از بالانس خارج شدن دستگاه و عدم سنس رو داشتم .در هر صورت دستگاه سنس میکنه و کار میکنه اگر مواردی که اقا حمید هم فرمودند رو رعایت کنیم مطمعنن جواب دهی بهتری داره مخصوصا تنظیم ولتاژ خارج از محیط خانه یا شهری این مورد رو من تجربه کردم .موفق باشید دوستان

ممنون. خسته نباشین.
اطلاعاتی که فرمودین کمی مبهم بود! لطفا بفرمایین منظور شما از کالیبره کردن دستگاه روی سکه مفرغ چی بوده و دقیقا به چه صورت انجام دادین و بعد از اون چه هدفی رو در چه شعاع و چه عمقی موفق شدین سنس کنین؟ همینطور فلز کوچکی که در عمق با این دستگاه زدین و جی پی سنس نکرده چی بوده؟ چون مورد مشابه این رو دوستان اعلام کردن که این دستگاه نمیزنه ولی فلزیاب میزنه و با توجه به توانایی ضعیف این نوع سیستم در نقطه زنی اگر هدف کوچک و در عمق باشه و فلزیاب هم سنس نکنه دیگه حفاری و بدست آوردنش بسیار مشکل هست! لطفا بیشتر توضیح بدین.

پنج شنبه 17 فروردین1396 - 1:35pm
کاربر فعال
کاربر فعال

ممنونم مهندس حمید @};-
مهندس اگه دوستانی که این سیستم رو ساختن همکاری میکردن و یه چند تا تست ساده انجام میدادن خیلی میتونست کمک کنه.
مهندس تو یکی از تستهای دوستان نمیدونم دقیقا کدوم صفحه بود چهار تا فلز رو کنار دستگاه گذاشته بودن و تنها وقتی این فلز ها رو در اطراف دستگاه حرکت میدادن سنس دو تا از این فلزات (جیوه و آلومینیوم) شروع میشد و در حالت سکون فلزات سنس نمیشدن. حالا چقدر ممکنه در اثر حرکت یک فلز جدید و تکون دادنش میدان الکتریکی ایجاد کرد جای سوال داره! یه تست دیگه هم که یه یکی از کاربران انجام داده بودن و فیلمشو گذاشتن نشون میده که دستگاه به بار الکتریکی موجود رو یک خودکار که بسیار هم کوچیکه واکنش میده و اونو دیتکت میکنه.
مهندس بنده متاسفانه وقت خوندن کل صفحات رو ندارم و در نتیجه شاید فیلمی بوده که مثلا دستگاه کاملا ثابت بوده و هدف زیر زمین رو دیتکت میکنه و من ندیدمش تو این صفحاتی که نگاه کردم. حالا اگر از دوستان هدفی زیر زمین رو میتونن با دستگاه دیتکت کنن اگر همچین تستی انجام بدن بسیار سپاسگذارم. یعنی دستگاه رو بزارن رو زمین یا جایی که ثابت باشه و تو دست نگیرنش و بعد ببینن آیا سنس هدف ادامه دار خواهد بود یعنی ال ای دی ها همین طور روشن باقی میمونن تا مثلا 20 ثانیه یا خیر بعد چند لحظه روشن بودن خاموش میشن ؟
مطمئن باشید این تست ها بسیار کمک کننده در شناسایی نحوه عملکرد سیستم خواهند بود و میتونه کمک کنه یه سیستم با پایداری و ثبات و قدرت بسیار بیشتر رو طراحی کرد. موفق باشید

پنج شنبه 17 فروردین1396 - 2:45pm
مدیر کل
مدیر کل

در اینکه دوستان همکاری خوبی انجام نمیدن و در نهایت هم به ضرر خودشون هست شکی نیست! اما در مورد نیاز به حرکت دستگاه جهت سنس میتونین در یوتیوب Franco LRL رو جستجو کنین چند فیلم تست در محیط طبیعت میبینید که مشخصه برای سنس نیازی به حرکت وجود نداره. در واقع در لحظاتی دستگاه حتی در حد چند ثانیه ثابت به سمت هدف قرار میگیره و کماکان سنس ادامه داره! پس این نشون میده سنس این دستگاه حرکتی نیست هر چند عرض کردم به دلایل دیگری نحوه حرکت دادن دستگاه روی کیفیت سنس تاثیر داره.
تستهایی که فرمودین ممکنه دوستان انجام داده باشن و درست هم بوده باشه ولی موکدا عرض کردم هیچ تستی در فواصل کمتر از 1 متر نه برای ما ملاک هست و نه در عمل دستگاه قراره در فواصل سانتی متری هدف رو سنس کنه! این نوع مدارات میتونن تحت شرایط مختلف به خیلی چیزها واکنش نشون بدن ولی در درجه اول مهم این هست که در فاصله مد نظر ما چه چیزی امکان سنس داره و بخصوص در مورد دفینه دقیقا چه موجی عامل سنس هست.

پنج شنبه 17 فروردین1396 - 3:09pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهندس حمید ممنونم
مهندس اگر فیلم صفحه 107 رو مشاهده کنید ( فیلم آقا mahan 2000) میبینید که تنها با حرکت دادن فلزات سنس شروع میشه و وقتی فلزات ثابت هستند هیچ سنسی نداریم.
بنده طبق گفته شما چند فیلم تو یوتیوب مشاهده کردم که تو اونها یا اهداف اکتیو هستند و خودشون امواج الکترومگنتیک ساطع میکنن مثل شارژر موبایل. یا اینکه اینکه اهدافی رو سنس میکنه که تابش الکترومگنتیک ندارن. متاسفانه تو بیشتر این فیلم ها بنده ندیدم جایی سیستم رو برای چند ثانیه ثابت نگه دارن ولی تو یکی از فیلم ها یه موضوعی مشاهده شد که شاید بتونه کمک کننده باشه و اگر فیلم زیر رو مشاهده کنید:
https://www.youtube.com/watch?v=dp6VPV0bP0k
در ثانیه های 4تا 6 و همچنین 18 تا 20 اپراتور دستشو کنار انتن ثابت نگه میداره. توجه کنید که دست انسان معمولا حامل بار الکتریکی ساکن است. مشاهده میشه که ابتدا ال ای دی ها روشن شده و بعد از 2 ثانیه با وجود حرکت نکردن دست خاموش میشن. واین نشون میده که لااقل در میدان الکتریکی حداقل 2 ثانیه جریان حامل های بار ادامه دارن و در صورت تکان نخوردن سیستم یا هدف، جریان قطع میشه و اپراتور در این صحنه مجبوره دوباره دستشو تکون بده تا ال ای دی ها دوباره روشن بشن.
مطمئنا عامل انعکاس هم در این سیستم تاثیر گذار است ولی به نظر من شواهد نشون میده حرکت درون میدان الکتریکی ثابت ناشی از بارها میتونه نقش کلیدی در یافتن فلزات مدفون با این سیستم بازی کنه.
اگر یکی از دوستان تستی رو که بنده در بالا پیشنهاد دادم انجام بده مطمئنا در شناخت شیوه کارکرد این سیستم کمک کننده هست و لااقل بنده رو از گمراهی درمیاره :)
متشکرم از تمامی دوستان بخصوص مهندس حمید . @};- اشا... هر چه زودتر به نتیجه برسیم

پنج شنبه 17 فروردین1396 - 4:01pm
مدیر کل
مدیر کل

اگر قرار باشه روی مسائل ساده اپراتوری این دستگاه بعد از 2 سال بحث و شکی داشته باشیم فکر نمیکنم تا 10 سال دیگه هم نتیجه کار چنین دستگاه ساده ای روشن بشه! این هم از تعلل خود دوستان هست که نه فیلم درست و حسابی میگیرن نه تست میدانی دقیقی انجام میدن و نه حتی در بحث بصورت مناسب شرکت میکنن و فقط منتظر هستن ببینن ما چی میگیم و آخرش چی میشه!!! وگرنه اینکه سنس دستگاه حرکتی هست یا نه باید تا الان برای تعداد قابل ملاحظه ای از دوستان که دستگاه رو ساختن مشخص شده باشه. بهرحال در فیلمهای زیر فکر میکنم در برخی لحظات واضح باشه که سنس نیاز به حرکت نداره و جهت گیری دستگاه به سمت هدف موجب سنس هست:
https://www.youtube.com/watch?v=eUKaU7awl18
https://www.youtube.com/watch?v=BUzyKuUQExE
https://www.youtube.com/watch?v=yR3tzT2Jd-g
بدن انسان میتونه بار الکتریکی داشته باشه بشرطی که نسبت به زمین عایق باشه! وگرنه بار الکتریکی به زمین تخلیه میشه. چیزی که باعث واکنش دستگاه به اثر دست هست ؛ وجود امواج رادیویی مختلف در بدن ماست! چون بدن انسان تا حدی رسانا محسوب میشه و لذا میتونه امواج مختلف رو به خودش جذب کنه. واکنش این دستگاه به اثر دست هم اصلا چیز عجیبی نیست چون تمام گیرنده های رادیویی چنین رفتاری دارن و علتش انتقال امواج موجود در بدن به آنتن دستگاه یا برعکس هست که سبب تغییر در میزان دریافتشون توسط دستگاه میشه. همونطور که قبلا توضیح دادم اگر انتن خودش امواج قویتری نسبت به بدن جذب کرده باشه که اغلب همینطوره ؛ اتصال دست سبب میشه امواج از آنتن به بدن منتقل بشن و میزان کمتری از اونها به داخل مدار راه پیدا کنه که همین موجب خاموش شدن چراغها میشه و این دیگه توسط همه دوستان تایید شدست. اگر هم بدن ما امواج قویتری رو جذب کرده باشه با دست زدن به آنتن این امواج به داخل دستگاه راه پیدا میکنن و سبب روشن شدن چراغها میشن که این هم طبق تستهای دوستان ثابت شدست. در فواصل نزدیک هم اثر دست با آنتن مشابه همین هست بخصوص در حالت روشن شدن چراغها. بنظر من توضیح این رفتار دستگاه ساده تر از اون هست که نیاز به شک و گمان داشته باشه.
باز هم عرض میکنم خیلی عوامل میتونن سبب واکنش دستگاه بشن! تکان دادن دست یا بار الکتریکی و امثالهم هر کدوم موج ضعیف لحظه ای ایجاد میکنن که حداقل در فاصله نزدیک میتونه باعث واکنش دستگاه بشه و این در فواصل سانتی متری طبیعی هست و اصلا هم ملاک ما نیست. اما مهم اینه که مدار مشخصا یک گیرنده امواج رادیویی هست و اگر قرار باشه از فاصله چند متری هدفی سنس بشه قطعا عامل نمیتونه چیزی غیر از یک نوع موج رادیویی باشه. اگر شکی هم برای من باشه فقط در مورد منشا این موج رادیویی و رنج دقیق فرکانس اون هست.

پنج شنبه 17 فروردین1396 - 4:38pm
کاربر فعال
کاربر فعال

ممنون مهندس ار توضیحتون
فکر کنم بهتره خودم یکیشو بسازم. متاسفانه این کنجکاوی هزینه داره واسمون. بیشتر دوستان هم که ظاهرا بیشتر از این کارهایی که کردن قصد همکاری ندارن. تا یکیشو نسازیم و تست هایی که میخوایم نگیریم به نتیجه نمیرسیم. بنده سعی میکنم یکیشو طی هفته آینده درست کنم. فکر کنم فایل صفحه 117 که یکی از دوستان گذاشتن مورد تایید باشه؟

پنج شنبه 17 فروردین1396 - 5:55pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
آخرین فیبری که آقا پیام زحمت کشیدن و جواب هم داده در صفحه 240 مجددا قرار گرفته.

پنج شنبه 17 فروردین1396 - 6:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام به همه دوستان عزیز

دوستان اول از همه باید از همه کاوشگران و استادان عزیز عذر خواهی کنم به خاطر چند وقتی که در خدمتتون نبودم ! و این هم به خاطر مساعلی بود که تو تلگرام اتفاق افتاد ! از نظر من تلگرام تو این زمینه شده فقط شده فروشگاه فزوشندگان بی همه چیز که فقط خون مردم رو با مداراتی مثل سند و .. میکنند تو شیشه !
از الان هم هر چه در توان دارم اگر چه کم به اجرا میذارم تا بلکه یه مقدار دست فروشندگان کم بشه و یه اطلاع عمومی بشه برای همه تا کلاه سزشون نره ! دو نفر از دوستان صمیمی خودم هم اقدام کردن به فروش فرانکو ! مداری که هنوز تو تست های اولیه هست! و شاید یه ماهی میشه که کلا تلگرام باز نکردم به خاطر مساعل اینچنینی :-w :-w

در کل شاید کم باشن دوستانی که به اندازه من به این مدار ور رفته باشن و تست باش گرفته باشن ! یه مساعل برای من جالبه هنوز میگم !
1. دستگاه حالت compass effect داره و درش شکی نیست ( به زودی کلیپ براتون میذارم )
2. با ثابت نگه داشتن گین کلی مدار ! با افزایش طول انتن حالت compass effect اتفاق میفته که برای من جالب بود :-\ :-\ ( ایا این قطبین زمین موجی ازسال میکنند ؟؟؟؟؟ =p~ =p~ :-? :-?
3. دستگاه قارده بیش از 10 متر حتی بیش از 15 متر هم جوابگو باشه !
4. هر چه جسم بیش تر تو زمین میموند دستگاه از فاصله بیشتری بهش واکنش نشون میداد
5. جسم لازم نیست در تماس مستقیم با زمین باشه ( توی ویلا بیرون شهر از 7 متز سنس داشتم و دیوار سالن رو میگرفتم ! و بعد از کاوش با پین پوینتر متوجه شدم یه فلز با عرض کم و طولی حدود 1.20 متر رو نشون میده ! پس از کندن 10*10 سانت از دیوار متوجه شدم سیم برقی هست که از تامیرات 8 سال پیش توی لوله برق مونده و کلا از سیستم برق جدا هست و تو دیوار مونده بوده )
6. قسمت هایی از سقف خونه و ستون ها رو سنس میکنه ! و از فاصله زیاد حدود 6 متر !!!!
7. سنس کردن و یا نگردن و سنس فرو مغناطیس و مغناطیس بسته به تنظیم فرکانس رزونانس داره !!!!(الان باید پرسید با مساعلی که جدید رسیدیم بشون دلیل چیه !!!)
8.در بعضی جا ها با کم کردن فاصله دستگاه تا زمین سنس داشتم و در بعضی جا ها کاهش ولتاژ ( بازم چرااااا؟؟ L-) )
9. از همه جالب تر هنگام طلوع افتاب و نیم ساعت قبل از اون دستگاه بسیار بی ثبات میشه !!!!! ( البته 100 درصد مطمعن نیستم ! ولی 3 جا تست کردم همین بوده ولی نیاز به تست بیشتر داره !
10. این مدار بر خلاف چیزی که گفته شد اصلا نیاز به حرکت نداره برای سنس کردن ! و اگه ساکن هم باشه بازم به همون شکل سنس میکنه !!
11.همون طور که عرض کردم نیمه شب قوی سنس وجود داره !!( بازم باید بپرسم چرا ؟)
12. دما محیط هم تو سنس کردن تاثیر داره !
به خاطر قولی دادم مخصوصا به استاد حمید به زودی کلیپ های دستگاه میذارم تا شکی نباشه

جمعه 17 فروردین1396 - 12:53am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6542 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 249 , 250 , 251 , 252 , 253 , 254 , 255 ... 655  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 49 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure